Pepa Lautele Smart 3.7

Ina ia mafai ona auina atu faasalalauga i le fiaselau pe fia afe o Initaneti, e tatau ona e faʻaaluina le tele o taimi. O le mea e lelei ai, ua atinaʻe e le aufailautusi polokalame faʻapitoa e mafai ona faʻaitiitia ai le taimi o tau e ala i le tele o poloaiga, faʻaitiitia ai. O se tasi o mea sili ona lauiloa mo le auina atu o feau i laupapa komiti o le productware product of the Business Software Products Company called Smart Poster.

Faia o se faʻaaliga

Faatasi ai ma le fesoasoani a le Pepa Lautele, e le gata ina mafai ona e auina atu faasalalauga, ae ia fatuina foi. O lenei tulaga e maua tuusao e ala i le faʻaogaina o le polokalame. O le faamalama o le augatupulaga e aofia ai tulaga masani e manaomia e faatumuina i luga o le tele o nofoaga. Ona o lenei mea, o le feau o le feau o le lautele, ma o lona uiga ina ia mafai ona auina atu se mea e tasi o faamatalaga e talafeagai e faatumu uma elemene talafeagai ile tasi taimi. E le gata i lea, o le faʻaaogaina lava ia e mafai ona filifili pe o fea le fanua e faʻasoa ai faʻamaumauga, ma e leai.

Ae e tusa lava pe o le saite lea e manao le tagata e teu ai faʻamatalaga e le o ni tulaga faʻapitoa, e faʻaaoga le fomu webs ma le mamanu faʻatautaia ua fausia i totonu o le Pepa Lautele, e mafai ona e setiina faʻapipiʻi muamua ma i le lumanaʻi e aunoa ma ni faʻafitauli e lafoina i lenei punaoa.

Faasalalauga faʻasalalau

O le mea moni, o le galuega autu a le Pepa Lautele o se faʻalauiloaina tele o faʻailoga e tele i le tele o faʻasalalauga faʻaeletoroni (lapataiga laupapa, faʻamaumauga, tala fou, ma isi). O lenei mea e mafai ai e oe ona faʻaalu le taimi i lenei faiga. E le gata i lea, o le polokalama e faʻamaonia ai le maualuga o le saoasaoa o le saoasaoa e oʻo lava i se fesoʻotaiga vavave faʻatasi.

E mafai ona faia ni meli e avea o se metotia masani, ma e ala i se sui.

Nofoaga autu

Pepa Lautele o loʻo i ai se faʻavae ma se lisi lautele o nofoaga (silia ma le 2,000 fasi pepa) lea e mafai ona e lafoina atu ai faʻamatalaga e aunoa ma le saʻo. Ae ui i lea, ona o le le maua o le lisi o lisi o laupapa ma pepa o faʻamaumauga, o le tele o punaoa o loʻo i ai ua leiloa lo latou taua.

Ae mafai e le tagata faʻaoga ona faʻaopoopo ma le lima lima auaunaga i luga ole Initaneti i totonu o le database poʻo le faia o sailiga aunoa mo punaoa faʻapitoa mo le lafoina saʻo o faʻamatalaga i le Initaneti e ala i le faʻatulagaga o le polokalame.

O faʻafanua uma i totonu o le faʻamaumauga o loʻo tuʻufaʻatasia e le mataupu.

Mama

  • Galuega tele;
  • Faʻalagolago i galuega ma ituaiga faʻapipiʻi: pusa pepa, tala fou, faʻamaumauga, ma isi.

Faʻafitauli

  • O le polokalame e leʻi faʻafouina talu mai le 2012 ma e le masani ai;
  • O le nofoaga autu e seasea lava ona toe faafouina, lea e afaina ai lona taua;
  • O se faiga faigata tele mo le faʻatulagaina o le polokalame i le faʻatusatusaina ma tupulaga;
  • O le faʻatinoga o le faʻatinoga o le faʻataʻitaʻiga ua faʻaitiitia tele;
  • Le lava fale-in anti-captcha.

Pepa Lautele Faʻasalalau o se polokalama e sili ona mamana mo le tuʻuina atu o faʻasalalauga i le toetoe o soʻo se ituaiga nofoaga. Faʻaleagaina -
lona solofanua autu, lea na i ai i le taimi e tasi ma aumaia ai le lauiloa. Ae o le faasolosolo lava o lenei meafaigaluega e le masani ai, ona e leʻi toe faʻafouina mo se taimi umi lava. Aemaise lava, o le tele o nofoaga o loʻo maua i totonu o le faʻamaumauga tuʻufaʻatasia e le toe aoga i le taimi nei.

Faʻasalaga kopi o le Pepa Lautele

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Ace pepa RonyaSoft Poster Designer RonyaSoft Poster Printer Polokalame o le komiti talatini

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Pepa Lautele Ata - polokalame faʻasoa mo le faʻasalalauina o faʻamatalaga mai le Kamupani Pisinisi Pisinisi Software. Talu ai ona o lona lautele, o lenei oloa o se taʻitaʻi ile vaega o maketi.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista, 2003, 2008
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Faʻamatalaga Tau Pisinisi
Tau: $ 48
Toa: 19 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.7