Maps.Me mo le Android

Mo le faʻamaʻo saʻo o le komepiuta e manaʻomia ai avetaavale saʻo, lea, e le gata i lea, e manaʻomia ai faʻamaumauga faifai pea. Talu ai ona e matua le talafeagai lava le faia o lenei mea, na fausia ai se masini faapitoa faapitoa e faafaigofieina ai le faagasologa o le faafouina o avetaavale. O se faʻataʻitaʻiga lelei o ia pei o le Avetaʻavale Fusion.

Faʻafou le avetaʻavale eletise

O le faʻaleleia atili o avetaʻavale i le polokalame e faʻatino lelei. Ina ia amataina, o le mea muamua lava e tatau ona e faia o le faʻatautaia lea o le mataʻituina aunoa ma le mataʻutia, o le taimi lea o le a faʻaaoga ai e Driver Fusion uma avetaavale i luga o le komepiuta.

A maeʻa, ona avanoa lea o se galuega e faʻamaonia saʻo ai mea sese, pe afai ei ai, ma faʻaleleia le avetaʻavale i le lomiga lata mai.

Faʻamatalaga o le tusi lesona

E aoina foʻi e le polokalame faʻamatalaga uma e uiga i masini ma avetaavale ua faʻapipiʻiina i luga o lau komepiuta, lea e mafai ai e oe ona faasaʻoina soʻo se faafitauli i le mataupu.

Siaki le tulaga o le polokalama

I le faaopoopo atu i faʻamatalaga lautele e uiga i vaega faakomepiuta, e maua foi e le Avetaavale Fusion ia faʻamaumauga mai masini faʻapipiʻiina i vaega sili ona taua o le polokalama.

Avetaavale avetaʻavale Tusi

Afai e te le manaʻo e faʻaaogā le meafaigaluega mo le faʻafouina faʻafouina o masini pe suia soʻo se vaega, o le mea lea e mafai ai ona e vaʻai i le nofoaga o faʻamaumauga uma e fesoʻotaʻi ma se avetaavale faapitoa ma faʻamaʻapeʻa atoa.

Laveina o ata i luga o le komepiuta

Ina ia aua le galo le faamatalaga o loʻo i luga o le komepiuta, e aofia ai auala pupuu ma faila eseese, e mafai ona e faʻasaoina i latou e faʻaaoga ai le Avetaavale Fusion.

Fausia lipoti

O loʻo i ai se avanoa e faia ai se lipoti atoa i le tulaga o se faila faila pe a maeʻa galuega i le polokalame.

Mama

  • Se tele o avanoa;
  • Faʻaliliuga i le gagana Rusia.

Faʻafitauli

  • O le faaliliuga e le maualuga tele;
  • Polokalame tufatufa totogi.

O le atoatoaga o le Driver Fusion e maua ai le manaia o le faʻaleleia o le avetaʻavale. Ona o lenei mea, o le polokalama o loʻo i ai se tulaga maualuga i le vaega o ia polokalama.

Faʻagasolo se faʻataʻitaʻiga o le Avetaavale Fusion

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Advanced Driver Updater Clickteam fusion Avetaavale avetaavale Auslogics Driver Updater

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le avetaavale Fusion o se polokalama faakomepiuta mo le lima pe o le suʻeina foi ma le faʻafouina o avetaavale mo vaega faakomepiuta.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Laʻau
Tau: $ 17
Toa: 26 MB
Gagana: Rusia
Version: 5.6