Faʻafefea ona aveese se faʻamatalaga Microsoft i le Windows 10

O lenei faʻasalalauga e maua ai se faʻasalaga taʻitasi i le laasaga o le tele o auala e faʻamalo ai se faʻamatalaga Microsoft i le Windows 10 i tulaga eseese: pe a naʻo le pau le tala ma e te manaʻo e fai i le lotoifale; pe a le manaʻomia lenei tala. O auala mai le filifiliga lona lua e fetaui lelei mo le faʻamatuuina o soʻo se faʻamatalaga i le lotoifale (sei vagana ai le faamaumauga a le Pule Pule, lea e mafai ona natia). I le pito i tua o le tusiga o loʻo i ai se faʻamatalaga vitio. E aoga foi: Auala e sui ai le Microsoft account E-meli, E faapefea ona tape se tagata e faaaoga le Windows 10.

Afai e tupu se mea e le mafai ona e i ai i totonu o lau 'upega tafailagi Microsoft (ma toe faʻafoʻi le upu motusia mo luga o le upega tafailagi a le MS), ma o le mafuaaga lea e te manaʻo ai e faʻamalo, ae leai se isi tala (pe afai ei ai sau, faaaoga le auala masani ), ona mafai lea ona e maua fautuaga i le auala e faia ai lenei mea e ala i le faʻagaoioia o se faʻamatalaga o le pule o le nusipepa (ma i lalo ifo e mafai ona e faʻamalo uma le teugatupe ma amata se mea fou) i totonu o le tusiga Faʻafefea ona toe faʻafaoloaina se upega tafailagi Windows 10.

E faʻapefea ona aveesea se faʻamatalaga a Microsoft ma mafai ai se mea i le lotoifale nai lo lena

Muamua, sili ona faigofie ma aupito sili ona filifilia i totonu o le polokalama o le na o le faʻaaogaina o lau nusipepa o loʻo i ai nei (peitaʻi, o au faatulagaga, foliga vaaia, ma isi mea o le a le faʻaogaina i masini i le lumanaʻi).

Ina ia mafai ona faia lenei mea, alu i le Amata - Filifiliga (pe lolomi le ki o Win + I) - Faʻamatalaga ma filifili "E-mail ma Faʻamaumauga". Ona mulimuli lea i laasaga faigofie. Manatua: Teu muamua lau galuega, aua a uma ona e motusia lau faʻamatalaga Microsoft, e tatau ona e alu i fafo.

  1. Kiliki i le "Saini ae le o se tala i le lotoifale."
  2. Ulufale i ai lau upega tafailautusi a Microsoft.
  3. Ulufale faʻamatalaga fou mo le faʻasalalau i le lotoifale (password, faʻaaliga, igoa tau tupe, pe a manaʻomia ona sui).
  4. A maeʻa lena, o le a logoina oe e tatau ona e sau i fafo ma e teu ai i se tala fou.

A maeʻa ona tatu i fafo ma toe faʻaaogaina i le Windows 10, o le a iai sau faʻamatalaga i le lotoifale.

E faʻapefea ona tape se faʻamatalaga a Microsoft (poʻo le lotoifale) pe'āfai ei ai se isi faʻamatalaga

O le mataupu lona lua e masani ai o le sili atu i le tasi le tala na faia i le Windows 10, o loʻo e faʻaaogaina se teugatupe i le lotoifale, ma e manaʻomia le faʻamutaina o se faʻamatalaga e le manaʻomia a Microsoft. Muamua, e tatau ona e ulufale i totonu o se pule (ae le o le mea o le a faʻamutaina; pe afai e tatau ai, muamua seti aia tatau a le pule mo lau teugatupe).

A maeʻa lena, alu i le Amata - Seti - Tala ma filifili le mea "Aiga ma isi tagata faʻaoga". Filifili le tala e te manao e aveese mai le lisi o "Isi tagata", kiliki i luga ma kiliki le "Delete" e sosoo ai.

O le ae vaʻaia se lapataiga i lenei tulaga, faʻatasi ai ma le tala, o faʻamatalaga uma (faila o le komepiuta, pepa, ata, ma isi mea a lenei tagata) o le a faʻaumatia - o mea uma o loʻo teuina i le C: Users Username_ o lenei tagata (faatoa O faʻamaumauga i luga o disks o le a le alu i soo se mea). Afai na e tausia muamua lo latou saogalemu, kiliki "Aveese tala ma faʻamaumauga." I le auala, i le auala o loʻo mulimuli mai, e mafai ona faʻaola uma faʻamatalaga e faʻaaogaina ai.

A maeʻa se taimi puupuu, o le a faʻamutaina lau faʻamatalaga Microsoft.

Aveese le komepiuta a le Windows 10 e faʻaaoga ai le laupapa faʻalogo

Ma se tasi auala, masalo o le "sili" masani. Alu i le komipiuta o le Windows 10 (faʻaali le ata "ata" ile pito i luga, pe a iai ni "vasega" iina). Filifili "Faʻamatalaga a le Faʻamatalaga." Mo nisi faʻataʻitaʻiga, e tatau ona i ai ni pule i le OS.

  1. Kiliki le Manage Isi Tala.
  2. Filifili le faʻamatalaga Microsoft (e fetaui lelei mo le lotoifale) e te manaʻo e tape.
  3. Kiliki "Avea le Teugatupe".
  4. Filifili pe faʻamalo faʻamaumauga a faila poʻo le tuʻuina atu (i lenei tulaga, i le mataupu lona lua, o le a siitia atu i latou i se pusa i luga ole laiga o le tagata o iai nei).
  5. Faamaonia le aveesea o le teutusi mai le komepiuta.

Ua faia, na o le pau lava lea o le mea e te manaʻomia e aveese ai se tala e le tatau ai.

O le isi auala e fai ai le mea e tasi, o mea e talafeagai mo lomiga uma o le Windows 10 (e manaʻomia foi ona avea ma pule):

  1. Faasolo i luga o le komepiuta Win + R i luga o le komepiuta
  2. Ulufale netplwiz i le Matalala matala ma lolomi Ulufale.
  3. I luga o le "Users" tab, filifili le tala e te manao e tape ma kiliki le "Masaa" button.

A maeʻa le faʻamaonia o le faʻamutaina, o le a faʻaumatia le tala filifilia.

Aveese le Microsoft account - vitio

Faamatalaga faaopoopo

E le o auala uma nei, ae o nei filifiliga uma e talafeagai mo soʻo se lomiga o le Windows 10. I le tulaga faʻapolofesa, e mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, ona e faia lenei galuega e ala i le Faʻatautaia o Komepiuta - Tagata Faitele ma Vaega. E le gata i lea, e mafai ona faia le galuega i le faʻaaogaina o le laina o le tulafono (tagata faʻaoga lilo).

Afai ou te le amanaiaina soʻo se tulaga talafeagai o le manaʻoga e faʻamalo se teugatupe - fesili i faʻamatalaga, o le a ou taumafai e fautua mai se fofo.