Faʻasaʻo le faletusi faʻamau mfc100.dll

Ua uma ona matou tusia e uiga i le ACCDB format, i le tusiga lea na taʻua ai faila MDB i le pasia. O nei faʻatulagaga e lua e talitutusa ma le tasi, ae o loʻo i ai i nisi vaega, ma o le a tatou tilotilo i lalo.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona tatala pusa ACCDB

Auala e tatala ai .mdb faila

O faʻamaumauga faʻatasi ma le MDB faʻaopoopoga o faʻamaumauga na fausia i le Microsoft Access o talaʻaga tuai, e oo atu i le 2003 e aofia ai. O lenei faatulagaga ua le toe aoga ma ua suia nei e le ACCDB, ae peitai o le kopi tuai o loo faaaogaina pea i le tele o faalapotopotoga. E mafai ona e tatalaina faila MDB e faʻaaoga ai le Microsoft Access poʻo isi tusitala faʻamaumauga o faʻamaumauga.

Metotia 1: MDB Viewer Plus

O se tamai polokalama feaveaʻi e mafai ona galue i le tele o fuainumera faʻamatalaga tuʻufaʻatasiga, e aofia ai MDB.

Faʻalogo! Mo le faʻatinoina atoatoa o le MDB Viewer Plus, e tatau i le polokalama ona maua le Microsoft Access Database Engine!

Faʻaola le MDB Viewer Plus mai le 'upega tafailagi a le atiae.

  1. Faʻafoʻi le MDB Viewer Plus ma faʻaaoga mea e fai i le lisi "File" - "Tatala".
  2. Faaaoga "Saili"Ina ia alu i le tusi o le database, filifili ma faʻaaoga le ki "Tatala".
  3. I le matala o filifiliga avanoa, e te le manaʻomia le suia o se mea, kiliki "Lelei" ia faaauau le galuega.
  4. O mea o loʻo i totonu o le faʻamaumauga o le a tatalaina i le matala o le MDB Viewer Plus.

MDB Viewer Plus o se tali lelei ma, taua, saoloto, ae leai le Rusia le polokalama. O se faʻafitauli mo nisi tagata faʻaoga atonu o le manaʻomia mo le faʻaopoopoina o le Microsoft Access Database Engine.

Metotia 2: Microsoft Access

Ona o le MDB format na umi se taimi mo le DBMS mai Microsoft, o le a talafeagai le faʻaaogaina o avanoa e tatalaina ai. O le faatulagaga o faʻamaumauga faʻasolo nei e le ogatusa ma fesuiaiga lata mai o le polokalama, o lea o le a tatala ai e aunoa ma ni faafitauli.

Tikiake Microsoft Access

  1. Faʻasaʻo le polokalama ma filifili le mea autu autu o le lisi "Tatala isi faila".
  2. Ona e lolomiina lea "Iloiloga".
  3. O le a tatalaina se pusa talanoaga. "Saili"o fea e te alu ai i le tusi faʻamaumauga ma le faila MDB, filifili le pepa ma faʻaaoga le ki "Tatala".
  4. O le a tatala le database i le autu o le Microsoft Access window. Ina ia maimoa i mea o loʻo i totonu o se vaega patino, ia kiliki i luga i le kuluma taumatau.

Faʻasalalau ma faigofie, ae o le 'auʻaunaga a Microsoft uma o se tali tali, ma o le Access o loʻo aofia ai i lana lomiga faʻaletausaga, lea e tau tele atu.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻapipiʻi Microsoft Office

Faaiuga

Mulimuli ane matou te mananaʻo e matau: o polokalama lava ia e tasi e mafai ona galulue faatasi ma le MDB faʻapitoa e pei o le ACCDB, lea na matou taʻua i le amataga o le tusiga.