Faʻafoʻisia le faʻaaogaina o le gagana i le Windows 10


O le faʻailoga a le gagana Windows o se meafaigaluega faʻalelei ma faʻaalia mo le faʻafetauiina o laupepa. Ioe, e le o tagata uma e iloa le avanoa e sui ai i se kulupu autu, ma afai e faʻafuasei ona mou atu lenei elemene, e le iloa e le tagata faʻalavelave le mea e fai. Faatasi ai ma filifiliga mo le foia o lenei faafitauli i le Windows 10, matou te fia faailoa atu oe.

Toe faʻafoʻisia le faʻailoga o le gagana i le Windows 10

O le leiloloa o lenei elemene elemene e mafai ona mafua mai i mafuaaga eseese, e aofia ai le faaletonu (single) failure ma le faaleagaina o le amio saʻo o faila faila ona o le faaletonu o le faaletonu. O le mea lea, o auala faʻaleleia e faʻalagolago i le punavai o le faafitauli.

Metotia 1: Faʻateleina le laulau

O le tele o taimi, e faʻalauiloa e le au faʻalavelave le laulau a le gagana, lea o le a mou atu ai mai le fata. E mafai ona toe faafoi i lona nofoaga e pei ona taua i lalo:

  1. Alu i "Papamaa" ma asiasia le avanoa avanoa. O le tele o taimi, o le vaega o loʻo misi o loʻo i lona pito i luga.
  2. Ina ia toe faʻafoi se meataitasi i le fata, kiliki le kene. "Faʻaitiitia" i le tulimanu pito i luga taumatau o le laulau - o le elemene o le a vave ona i ai i le nofoaga e tasi.

Metotia 2: Faʻaofi i totonu o "Taʻitaʻi"

O le tele o taimi, o le leai o se laulau gagana masani e popole ai tagata faʻaaoga oe ua siitia atu i le "pito sili ona sefulu" mai le laina lona fitu o Windows (poʻo le XP). O le mea moni, ona o nisi mafuaʻaga, o le laulau gagana latou te faʻaaogaina e ono le atoatoa i le Windows 10. I lenei tulaga, o le ae manaomia le mafai ona e mafaia. I le "top ten" versions o 1803 ma le 1809 ua faia lenei mea i sina eseesega, o lea tatou te mafaufau ai i itu uma e lua, o le faʻaalia o eseesega eseese eseese.

  1. Valaʻau le lisi "Amata" ma kiliki Pepa i luga o le faamau i le afi.
  2. I totonu "Faʻamatalaga Windows" alu i le meataitasi "Taimi ma Gagana".
  3. I le lisi i le itu agavale, kiliki i le filifiliga "Itumalo ma le gagana".

    I le lomiga lata mai o le Windows 10, o nei mea e vavaeese, ma o le mea tatou te manaomia e na o le valaʻau "Gagana".

  4. Faʻamau i lalo i le vaega. "Siata talafeagai"lea e mulimuli ai i le sootaga "Lisi Faʻasalaga Faʻasalalau".

    I le Windows 10 Update 1809, e tatau ona e filifilia se sootaga. "Taʻiala mo le taina, keyboard ma le sipelaina o le sipela".

    Ona kiliki lea i le filifiliga "Lisi Faʻasalaga Faʻasalalau".

  5. Muamua togi le filifiliga "Faʻaaoga le faʻailoga o le gagana luga o le komepiuta".

    Ona kiliki lea o le aitema "Filifiliga o taga o le gagana".

    I le vaega "Pusa gagana" filifili le tulaga "Faʻapipiʻi i le faletusi"ma siaki le pusa "Faʻaali igoa o igoa". Aua neʻi galo e faʻaoga le kī. "Faaaoga" ma "Lelei".

A maeʻa ona faʻaaogaina nei manua, e tatau i le laulau ona faʻaalia i lona nofoaga muamua.

Metotia 3: Faʻaitiitia le lamatiaga o le siama

O le tautua e nafa ma le laupepa gagana i faʻavae uma o Windows. ctfmon.exeo lona faila faila masani e masani ona afaina i se siama siama. Ona o le leaga ua ia mafua ai, atonu o le a le toe mafai ona ia faatinoina ona tiute saʻo. I lenei tulaga, o le fofo o le faamamaina lea o le polokalama mai polokalama leaga, lea na matou faamatalaina i se isi tusitusiga.

Faitau atili: Faʻataʻitia fomaʻi komepiuta

Metotia 4: Siaki le faila o faila

Afai o le faila e mafai ona faʻauluina e faʻaleagaina le faʻaleagaina ona o se gaioiga faʻamalositino po o gaoioiga a tagata e faaaogaina, o auala ua faʻaalia i luga o le a le aoga. I lenei tulaga, e taua le siakiina o le amio saʻo o vaega o le eletise: i le tulaga o le le ogaoga o soliga, o lenei meafaigaluega e mafai ona faasaʻoina se faafitauli faapena.

Lesona: Siaki le saʻo o faila faila ile Windows 10

Faaiuga

Matou te tilotilo i mafuaaga o le a le toe i ai le laulau gagana i le Windows 10, ma faʻafeiloai atu foi oe i auala o le toe faafoiina o lenei elemene i le galuega. Afai e le fesoasoani fesoasoani tau faʻafitauli e matou te ofoina atu, faamatala le faafitauli i faʻamatalaga ma o le a matou tali atu.