Auala e ave ai se ata ma se komepiuta komepiuta

Talofa

E masani lava, e manaʻomia lou suʻeina o se ata, ma e le o taimi uma le mea pueata. I lenei tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina le upega tafaʻilagi, lea o loʻo iai i soʻo se komepiuta faʻaonaponei (e masani lava ona i luga aʻe o le lau i le ogatotonu).

Talu ai ona o lenei fesili e lauiloa ma e masani ona ou taliina, na ou filifili ai e tusia laasaga laasaga i le tulaga o se aoaoga laitiiti. Ou te faʻamoemoe o le a aoga le faʻamatalaga mo le tele o mea laʻititi komepiuta 🙂

O se taimi taua ao lei amata ...!

Matou te manatu ua faʻapipiʻi avetaavale mo le webcam (ese, o le tusiga lenei:

Ina ia iloa pe i ai ni faafitauli i avetaavale i luga o le webcam, ia na o le tatalaina o le "Pule o Meafaigaluega" (e tatala ai, alu i le vaega o le komisi ma vaavaai mo le pule o masini e ala i lana sailiga) ma vaai pe i ai ni faailoilo e lata i lau kamera (tagai Ata 1 ).

Fig. 1. Iloiloina o avetaavale (pule o masini) - o le avetaavale e LELEI, e leai ni lanu mumu ma lanu samasama e sosoo ma le komepiuta komepiuta Integrated (webcam).

I le auala, o le auala sili ona faigofie e ave ai se ata mai se webcam o le faʻaaogaina lea o se polokalama faʻapipiʻi lea na sau ma au komepiuta komepiuta. O le tele o taimi - o le polokalame i totonu o lenei puʻupuʻu o le a faʻaolaina ma mafai ona vave ma faigofie ona malamalama.

O le a ou le mafaufau i lenei auala auiliili: Muamua, e le o taimi uma e ogatasi ai ma le avetaavale, ma lona lua, o le a le o se auala lautele, o lona uiga o le tusitusiga o le a le malamalama tele. O le a ou mafaufau i auala o le a aoga mo tagata uma!

Fausia se ata pueata i se komepiuta e ala mai Skype

O le upega tafaʻilagi aloaia a le polokalame: //www.skype.com/ru/

Aisea e ala mai Skype? Muamua, e le saoloto le polokalama i le gagana Rusia. Lona lua, ua faʻapipiʻi le polokalama i luga o le tele o komipiuta ma PC. Lona tolu, o le polokalama e sili atu ona lelei le aoga i webcams o tagata gaosiga eseese. Ma le mea mulimuli, i le Skype o loʻo i ai ni faʻatautaia mea tau kamera e mafai ai e oe ona faʻafetaui lau ata i le auiliiliga sili atu!

Ina ia ave se ata mai Skype, alu muamua i le polokalame (vaai Ata 2).

Fig. 2. Skype: meafaigaluega / faatulagaga

I tafatafa o le ata vitio (tagai i le fig 3). Ona tatau loa lea ona faʻapipiʻi lau webcam (i le ala, e tele polokalama e le mafai ona faʻaalia le kamela aunoa lava ona o lenei mea e le mafai ona latou mauaina se ata mai ai - o le isi lea mea i le itu o le Skype).

Afai o le ata o loʻo faʻaalia i le faamalama e le fetaui ma oe, ulu i totonu o le telefoni (vaai Ata 3). Aʻo faʻapipiʻiina oe e le ata i luga o le paʻu - ia na o le kiliki le ki i luga o le komepiuta "PrtScr"(Print Screen).

Fig. 3. Skype vitio ata

A maeʻa lena, o le ata puʻeina e mafai ona tuʻuina i totonu o soʻo se faatonu ma tipi pito le talafeagai. Mo se faʻataʻitaʻiga, i soʻo se faʻamatalaga o Windows o loʻo i ai se faila faigofie mo ata ma ata - Peʻa.

Fig. 4. Amata le lisi - Pepa (i le Windows 8)

I totonu o le Paʻu, kiliki i le "Faʻaofi" pe o se tuufaatasiga o ki. Ctrl + V luga o le komepiuta (Ata 5).

Fig. 5. Launched Paint program: faʻapipiʻiina se ata puipui

I le auala, i le Paʻu e mafai ona e maua ni ata mai se upega tafaʻilagi ma tuusaʻo, alo ese mai Skype. O le mea moni, e tasi le mea itiiti "PE": e le mafai e le polokalama ona faʻaali i luga le webcam ma maua mai se ata mai ai (o nisi masini e le lelei le fesoʻotaʻiga ma le Paʻu).

Ma le isi mea ...

I le Windows 8, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai se aoga faʻapitoa: "Kamera". O lenei polokalama e mafai ai ona e vave ma faigofie ona pueina ata. O ata e otometi lava ona teuina i totonu o le "My Pictures" folder. Ae ui i lea, ou te fia matauina o le "Kamera" e le masani ona ave le ata mai le upega tafailagi - i soo se tulaga, Skype e itiiti ifo ni faafitauli i ai ...

Fig. 6. Amata le Menu - Telefoni (Windows 8)

PS

O le metotia na folasia atu i luga, e ui lava i lona "le mautonu" (pei o le tele o tala), e sili ona lelei ma mafai ai e oe ona ave ata o le toetoe lava o komepiuta komepiuta ma se mea pueata (faʻaopoopo, Skype e masani ona faʻapipiʻiina i le tele o laptopops, ma Paint ua fusia faatasi ma soʻo se Windows faʻaonaponei)! Ma masani lava, e toatele tagata e feagai ma ituaiga eseese o faafitauli: a le o le mea e le o faia le mea pueata, e le mafai e le polokalama ona vaaia le mea pueata ma e le mafai ona iloa, ona avea lea o se ata uliuli, ma isi. - Faatasi ai ma lenei metotia, o nei faafitauli ua faaitiitia.

Ae ui i lea, e le mafai ona ou fesoasoani i le fautuaina o isi polokalama mo le mauaina o ata vitio ma ata mai se webcam: (o le tusiga na tusia e tusa ma le afa tausaga talu ai, ae o le a aoga mo se taimi umi!).

Lelei manuia 🙂