Faʻateleina le saoasaoa o le initaneti i le Windows 7

I le taimi e faaaoga ai le fale, o le lomitusi e le o se mea e masani ai, ae o nisi taimi e tatau ai ona faatino nisi tausiga faʻapitoa. E aofia ai le faamamaina o le kesi. Atonu e tele ni tausaga aʻo leʻi manaʻomia le foia o lenei faafitauli, ae toetoe lava o tagata uma o loʻo umia masini lomitusi e feagai ai. Le isi, matou te faʻamatalaina pe faʻapefea ona e faia lenei faʻatinoga oe lava.

Matou te faia le faamamaina o se pusa lolomi

Muamua e tatau ona e talanoa pe a iai se manaʻoga e faʻamama le vaitusi. E tele mea taua:

  • Fuzzy poʻo laina le mautonu ile itulau lolomi.
  • Faʻaavanoa i luga o pepa lolomi pepa.
  • Le leai o nisi lanu po o le leaga o le lelei.
  • Le faʻaalia o taʻavale faʻavave.

Afai ei ai mea e lua o mea ua taua i luga, matou te fautuaina le faamamaina o kekeli e faatea ese ai faafitauli. O lenei faagasologa e mafai ona faia i se tasi o auala e lua.

O le mea moni, o le faamamaina e faatoa faia pe a uma ona toso ese le kilipa mai le lomitusi. Mo faʻamatalaga i le auala e faia ai lenei mea, vaʻavaʻai a matou mea i le sootaga i lalo (Laasaga 1 - 2).

Faitau atili: Faʻafefea ona aveese le kilipa lolomi

Ole taimi nei ua aveeseina le vaitusi vaitusi, ia mautinoa o le vali ua matua mago. E mafai ona faia lenei mea i ni laasaga, ae muamua tuʻu i totigilima lelei ina ia aua le ufiufi ou lima i le vali, aua e faigata ona fufuluina. O isi togafitiga uma e fautuaina foi ia i latou.

  1. Ave se fasi pepa poʻo se fasi pepa faletaʻi, faapipii, ma faʻafefe i luga o le pusa kesi. O le mea moni, e sau mai le vali.
  2. Afai e leai se vaitusi o le vaitusi i luga o le tino poʻo le le lava foi ona tumu, ona manaʻomia lea o se faamama.

Metotia 1: Mama

Ina ia faia lenei metotia, e tatau ona e maua se mea e faʻamamaina ai. O se vai faapitoa e faatauina i faleoloa, ae le o tagata uma e maua le avanoa poʻo le manaʻo e faʻatau. Ona faʻaaogā lea o se fufulu vailaʻau e aofia ai le isopropyl alcohol poʻo le ethylene glycol. O ia vaega e fai se galuega lelei tele i le faʻamamaina o tane vaitusi. Ona mulimuli lea i laasaga nei:

  1. Ave le tuilapala e aunoa ma le nila ma tuu le mea e faʻamamaina ai le faʻaaogaina iina.
  2. Tuu le kata i luga o se solosolo po o se pepa o loʻo i ai le uʻamea e faasaga i luga, ona toso lea o le vai i se aofaiga ina ia ufitia ai le pito i luga.
  3. Faatali 10-15 minute.
  4. Ia fufuluina ma lemu le tanuma fagu i le solo solo e faatea ai le tele o le susu. Ia matuā faʻaeteete i le fesoʻotaiga eletise - e tatau ona mago.
  5. Siaki ia iloa pe o le pasi o loʻo i ai nei se faailoga saʻo o vaitusi i luga o le tino.

Afai o le faʻatinoga o le taualumaga ua faʻamatalaina i luga e leʻi maua ai se taunuuga lelei, faʻaaoga se metotia sili atu ona faʻapitoa:

  1. Sasaa sina nai mililiters o le otaota i totonu o se tamai siʻusiʻu ina ia mafai ona ufiufi atoa le pito i lalo.
  2. Tuu le kalama iina ma le paso i lalo ma tuu e moe mo le lua itula.
  3. A uma ona fufulu le vaega mago ma siaki pe o mai le vali i le taimi nei.

O nisi taimi o le meafaigaluega na faʻaaogaina e le lava le aoga pe paʻu le vali, o lenei auala e le aumaia ai ni iuga. I lenei tulaga, matou te fautuaina e faʻalogo lelei i mea nei.

Metotia 2: Faʻamaumauga o le vaitusi tusi

E pei ona e iloa, o le vaitusi mai le keli i le pepa e sau mai se taunuuga o le fegalegaleaiga o auala i le lolomi. O le mamanu o le vaitusi vaitusi ua mamanuina i se auala e mafai ai ona e tuleiina se aofaiga o vali mai oe lava oe. E faia lenei mea i ni auala se lua. Muamua, mafaufau i le faigofie:

  1. Faʻapipiʻi se sisiua ma se nila, liliu le kilipa i lalo agai ia oe ma maua se tamai pu e avea ma se ea. Faʻaofi le nila iina i le tapulaa ma siaki pe fia le tumau i lona pito.
  2. Otioti se vaega faaopoopo o le nila ma se meafaigaluega faigofie, saili se tamai fasi mea paʻu ma tuʻu i luga o le nila ile pito i lalo. O lenei paʻu o le a puipuia le pu mai le tele o aafiaga faaletino.
  3. Faʻamau le pusa fagu i lalo i luga o se fasi pepa poʻo se ie o le a faʻafefiloi ai le vali. Tuu le ea i totonu o le suauu, faʻapipiʻi i totonu o le lua, ma taomi i lalo i luga o le piston seia oʻo ina vali ese se vali mai le paso.
  4. Aveese le ink ma totoe ma siaki le lelei o nei noataga i luga o le solo.

Ia mafaufau nei i se filifiliga faigofie, lea e manaʻomia ai le i ai o nisi o vaega e le o taimi uma e maua mai ai se mea lolomi ma se lomitusi poʻo se keli. Ae peitaʻi, afai ei ai sau papa faʻapitoa o loʻo faʻaalia i le ata o loʻo i lalo, faʻaaoga e faamama le fagu vaitusi.

O le faagasologa lava ia e faapenei:

  1. Ave se paʻu, se tuila e aunoa ma se nila ma faʻaofi i totonu o le puʻu.
  2. Tuu le masi i luga o le paso ma toso le pupuʻu ia te oe seʻi vagana ua i ai ni nai mililiters o vali i le suauu.
  3. Mo le faigofie o le foia o le faafitauli, e mafai ona e faʻaaogaina le paʻu pepa, ae o le a faigata ona maua. Muamua e tatau ona tuʻu le vaega lava ia i totonu, ona faʻaaoga lea o le tui.

I lenei auiliiliga o auala autu o le faamamaina o le falalami lolomi ua maeʻa. A maeʻa le faʻamamaina lelei, ia mautinoa o loʻo faʻamamā ma faʻamamā le vaitusi ink, ona toe tuʻuina lea i le lomitusi. Faitau le ala e faia ai lenei mea. Laasaga 3i la tatou isi tusiga.

Faitau atili: Faʻapefea ona faʻaofi se porokalama i le lomitusi

Matou te faʻamoemoe na matou fesoasoani ia te oe e taulimaina le galuega, ma o le taualumaga lava ia na manuia, e aunoa ma ni faafitauli. Matou te fautuaina oe e amata i le auala muamua, talu ai e sili atu le faigofie, ma naʻo le lona lua pe a faʻaaogaina le faamamaina.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona toe faʻatumu se kalama lolomiina Canon