E faʻapefea ona faʻateʻaina le tala faʻailoga ma fetusiaiga i Skype


Ina ia galulue ma Gmail i luga o lau komepiuta, e mafai ona e faʻaaogaina e le gata i le itulau uepi o le auʻaunaga, ae faʻapea foʻi ma polokalama faʻa-tolu-tolu. O se tasi o faaiuga sili ona lelei o lenei ituaiga o le Bat! - tagata e lafoina le meli galue ma se maualuga maualuga o le puipuiga.

E uiga i le setiina o le "Bat" mo fesootaiga atoatoa ma lau Gmail-pusa ma o le a talanoaina i lenei tusiga.

Vaʻai foʻi: Seti Mail.Ru Mail Set i le Bat!

Seti Gmail i le Bat!

Ina ia galulue ma le Gmail i-meli i le Bat!, E tatau ona e faʻapipiʻi le pusa meli talafeagai i le polokalama ma faʻataʻo saʻo. Ma e tatau ona e amata e ala i le faʻamalamalamaina o laina tuusao i le itu o le auaunaga.

Filifilia o se maliega

O se tulaga iloga o le auaunaga meli mai Google - galuega fesuisuiai ma faʻamaumauga - POP ma IMAP. Pe a sii mai imeli e faʻaaoga ai le POP, o iinei e mafai ona e tuʻuina kopi i luga o le 'auʻaunaga pe makaina savali pei ona faitauina. E le gata e mafai ona faʻaaoga le atigipusa i luga o masini, ae ia faʻaaoga foi se isi faʻamaumauga tutusa - IMAP.

O le vaega mulimuli e faʻaaogaina e talia ma lafoina imeli i Gmail i se tulaga lē manuia. Ina ia mafai ai e le POP ona faʻatagaina, e tatau ona e faʻaaoga le vaega o loʻo i luga ole itulau o le meli.

I totonu "Faʻatonu"alu i le tab "Shipment ma POP / IMAP".

O iinei e faʻaagaoioi ai le POP i totonu o le vaega faʻasolo "Avanoa e ala i maliega"E mafai ona e faʻatagaina le faʻatautaia talafeagai mo tusi uma pe na oi latou foi o le a maua mai le taimi e te faʻafaoina ai ia mea ua filifilia.

E le gata i lea, pe a manaʻomia, e mafai ona faʻamatala auiliili le faʻaogaina o le IMAP i-meli ma le protocol POP. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻagata le faʻaaogaina vave o mataitusi ma faʻamautu saʻo le aveesea o feʻau.

Matou te suia se faatulagaga o le kalani

O lea, seʻi o tatou agai atu i le faʻatulagaga saʻo o la tatou meli. O la matou galuega o le faʻaopoopoina lea o se atigipusa fou i le tagata o tausia, ma faʻamalamalama mai ai faʻamaumauga patino na tuʻuina mai e le imeli.

  1. Afai na i ai muamua lau pusa meli i le Bat !, Ona faaopoopo ai lea o se faʻamatalaga Gmail i le kalani, alu i "Pusa"faʻailoga.
    Ona i ai lea i le lisi pa'ū, filifili le mea muamua - "Newboxbox ...".

    Ia, i le tulaga o le uluaʻi masani ma le polokalama, e mafai ona faaseʻe lenei laasaga. O le faʻagasologa mo le faaopoopoina o se puseli fou i lenei auala o le a amataina aunoa.

  2. A maeʻa lena, o le a tatalaina se faamalama fou lea e te manaʻomia e faʻamaonia ai se faasologa o faʻamatalaga e iloa ai oe ma lau puseli.

    Muamua, i le muamua fanua, ulufale lou igoa i le faatulagaga lea e te manaʻo ia faʻaali atu i tagata e mauaina au tusi. Ona ulufale mai lea i lau imeli i le Gmail service. E tatau ona faʻasoa atoa, faatasi ai ma le faʻailoga «@» ma le tuatusi. Next i le lisi o mea lisi "Maliega aloaia"filifili se filifiliga "IMAP poʻo le POP". O le taimi lea o le a avanoa ai le fanua. "Upu"o fea ma e tatau ona ulufale i le fetaui tatau o tagata.
    Mo le faʻaauau atili o le faʻailoga Gmail i le Bat!, Kiliki"Lisi".
  3. O le ae vaʻai i se faʻamau ma faʻamaumauga e sili atu ona patino o le maua i le meli meli o le "Faalapotopotoga Faʻalelei".

    I le poloka muamua, maka le feagaiga e te manaʻo e galulue ai - IMAP poʻo le POP. Faʻalagolago i lenei filifiliga o le a otometi ona faʻapipiʻiina. "Tuatusi Tūmau" ma "Taulaga". Meataitasi "Sooga"e tatau ona tuua e pei "Saogalemu i luga o faʻamatalaga. port (TLS) ». Ia, o le fanua "Igoa Igoa" ma "Upu"afai i le taimi muamua na e faʻatumu lelei i totonu o le faatulagaga, e te le manaʻomia le suia. Toe fai, vave siaki mea uma ma kiliki "Lisi".
  4. I luga o le lisi fou, o le a tuʻuina atu oe i fafo o faʻamatalaga imeli.

    E leai se mea e sui ai iinei - ua uma ona seti le tau aogā e ala i le le mafai. O le mea autu - ia mautinoa ua maka le siaki "O laʻu SMTP server e manaʻomia le faʻamaoni". I se tulaga lautele, e tatau ona pei uma mea i le faʻamalamalamaga i luga. Faʻaauau le faamaeaina o le faatulagaga o Le Bat!, Kiliki i le lava kī "Lisi"lalo i lalo.
  5. O le mea moni, o nei mea uma tatou te manaʻomia o le kiliki i le ki. Faauma i lugalaupepa fou.

    Ioe, e mafai ona suia le igoa o le atigipusa o faʻaalia i totonu o le pusa o le pusa poʻo le nofoaga o le pusameli i totonu o le mafaufau o le komepiuta. Ae sili atu le tuʻuina o mea uma e pei ona i ai - o le galue i lenei auala ma ni atigipusa i le tasi polokalama e sili ona talafeagai.
  6. A maeʻa le faʻatulagaina o Gmail i le Bat!, O le laina log log i le pito i lalo o le faʻaoga ile tagata e tatau ona faʻaalia se savali e pei "O le faʻamaoni i luga o le server IMAP / POP ua maeʻa maeʻa ...".

Afai, o se taunuuga, e le mafai e le polokalama ona maua le avanoa i lau imeli, alu i "Pusa" - "Fale Faletusi Apili" (po o le Shift + Ctrl + P) ma toe siakiina le saʻo o itu uma, faʻamalo mea sese sese.