Gramblr 2.9.39

Gramblr o se polokalama mo le faʻatupuina o ata mai se komepiuta i Instagram. O lenei 'upega tafailagi fesoʻotaʻiga e le maua ai le mafai gafatia faʻapipiʻi saʻo mai se PC, ae na o papatusi (e le o mea uma) ma telefoni. I le faasologa ina ia le faʻafesoʻotaʻi saʻo mai le komepiuta i le Instagram, e mafai ona e faʻaaogaina polokalame faʻapitoa.

Faʻapipiʻi ata pue

O le faʻatinoina o le polokalame e toetoe lava a faʻaitiitia i le faia o se gaoioiga se tasi - faʻapipiʻiina o ata i le Instagram ma le mafai ona faʻapipiʻi filiga i luga o ata taitasi, faatulaga se faʻamatalaga, pine, nofoaga. E le pei o le atinaʻe fesoʻotaʻiga lautele, lea e mafai ai ona e siiina na o le tasi le pou (tusa lava pe mafai ona tele ni ata), e mafai e se talosaga ona tuʻuina atu ni pou ma se vavao taimi.

Resizing Images

A maeʻa le faʻatupuina o se ata, o le a tatalaina e le polokalama se faamalama mo le taina o ata ma fetuunai i le tele. Trimming e mafai ona faia e ala i le faʻanofoina o tuaoi o le galuegapace poʻo le faʻamautuina o le tulaga manaomia o le ata i le pito i lalo. I lenei tulaga, o le polokalama o le a fetuunai le tele oe lava.

Aafiaga ma Filiga mo le Faʻatulagaga

E le gata i lea, pe a lafoina atu ata ia i latou, e mafai ona e filifilia ni aafiaga eseese. E lua ni kulupu i le itu taumatau o le faamalama - "Filu" e mafai ai e oe ona faʻaalu ese le tele o filiga (pe ae kiliki, o le lisi o mea e fai ai filiga e aliali), ma le faamau "Lafo" faia se aafiaga o le latalata.

E mafai ona faaopoopo i le lanu lanu lanu e faʻafetaui ai le susulu, taulai, faʻamalosi, ma isi. Ina ia faia lenei mea, ia gauai atu i le laulau pito i luga.

Faʻaopoopo faʻamau ma faʻamatalaga

Ae e te leʻi tusia se ata / vitio, Gramblr o le a talosagaina oe e faʻaopoopo se faʻamatalaga ma pine i le meli, mulimuli ane e mafai ona e faʻailogaina. Mo le lolomiina e le tatau ona ulufale i soo se faʻamatalaga. Faʻamatalaga ma pine o loʻo faʻaaoga e faʻaaoga ai se fomu faapitoa.

Faʻailoga le lafoina

O le polokalama e maua ai le tomai e sii mai i le taimi. O lona uiga, e tatau ona e siiina ni pou pe tasi, ae i se taimi. Le faʻaaogaina o lenei mea o le ae manaʻomia i lalo o le faʻamatalaga "Lolo i luga" filifili se mea "O nisi taimi". A maeʻa ona makaina se vaega laʻitiiti, o fea e te manaʻomia e faʻamaonia ai le aso ma le taimi o le lolomiga. Ae peitaʻi, pe a faʻaaoga lenei galuega, o loʻo i ai se avanoa o se mea sese o +/- 10 minute mai le taimi fuafuaina o le lolomiina.

Afai na e faia se faʻasalalauga faatulagaina, ona tatau loa lea ona i ai se taimi i le pito i luga, faitau i lalo le taimi i le isi lomiga. Faʻamatalaga auiliiliga e uiga i faʻatalanoaga uma e mafai ona e vaʻai i le parakalafa "Faasologa". I totonu foi o le tusi talosaga, e mafai ona e vaʻavaʻai i le lomitusi lolomiina i le vaega "Talafaasolopito".

Mama

  • Faʻamatalaga faigofie ma faʻaogaina;
  • Leai se faʻapipiʻi e manaʻomia ile komepiuta;
  • E mafai ona e lafoina ni pou se tele i le taimi e tasi e ala i le setiina o le taimi o le mamafa mo mea taitasi;
  • O loʻo i ai le avanoa e faʻatuai ai le faʻatauina.

Faʻafitauli

  • E leai se faaliliuga masani i le gagana Rusia. O nisi elemene e mafai ona liua, ae i se tulaga lautele e filifili;
  • Mo le faʻaaogaina o lenei talosaga, e tatau ona e ulufale i totonu o se neli-password mai lau faʻamatalaga Instagram;
  • O le mafai ona lolomiina nisi o pou i le taimi e tasi e le faigofie tele, talu ai mo ia mea e tatau ai ona seti le taimi e faʻasalalau ai.

A faʻaaogaina Gramblr, e le fautuaina e faʻaleagaina lona gafatia, o lona uiga, ia lolomi le tele o pou i se taimi pupuu, aua e mafai ona aofia ai le taofia tumau o le teutusi i le Instagram. E le gata i lea, e te le manaʻomia le faʻaaogaina o lenei polokalama e tufatufaina ai faʻamatalaga faʻasalalauga i voluma tetele.

Tikiake Gramblr mo se saʻolotoga

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻafefea ona lolomiina le Instagram video mai le komepiuta Faʻafefea ona tuʻu ni ata i le Instagram Photo Print Pilot Faʻafefea ona tape uma ata i le Instagram

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Gramblr o se polokalama aoga mo le faʻapipiʻiina o ata i lau faʻapipiʻi Instagram tuusaʻo mai se komepiuta patino. Tuʻuina atu le mafai gafatia ata tetele o loʻo maua e fatuina ai pou e leʻi faʻatauina.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Faʻamau
Tau: Faʻatau
Toa: 3 MB
Gagana: Igilisi
Version: 2.9.39