Skype 8.20.0.9

E mautinoa lava, e te iloa le Skype ma ua faʻaaogaina i le tele o taimi. Skype o le lauiloa tele o talatalanoaga i le Initaneti. O le tusi talosaga e lagolagoina uma ia PC ma masini feaveaʻi.

Skype e iloga i lona faigofie faigofie i isi tagata o loʻo faʻatautaia fesoʻotaiga leo. E leai se mea e tatau ona faʻafesoʻotaʻi i soʻo se faʻauluuluga, ulufale i upu faʻamaonia - na o le fatuina o se tala, faʻaopoopo i au uo i au fesoʻotaʻiga ma valaʻau i latou. Mafaufau i mea taʻitasi o lenei polokalame tele.

Valaau au uo

E faigofie ona e faʻafesoʻotaʻi ma au uo ma aiga, po o fea lava oi ai. Faʻapipiʻi faʻafesoʻotaʻi le fesoʻotaʻiga ma faʻafesoʻotaʻi le ki.

O le tusi talosaga e mafai ai e oe ona fetuutuunai le tele o le tagata vaʻaia ma lau masini faaleotele leo. I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai se avanoa e faʻamautinoa ai le fetuunai o le voluma, lea e aveesea ai le faʻafuaseʻi o mataʻu o le leo.

Faapotopoto se konafesi leo

O le a mafai ona e tautala e le gata i le toatasi, ae ia faapotopoto foi se vaega o tagata (o se konafesi) ma taitaia le talanoaga i le taimi lava e tasi ma le toatele o tagata fegalegaleaiga.

I le taimi lava e tasi, e mafai ona e faʻafetaui tulafono mo le auai i le konafesi: e mafai ona e lafoina au uo i se talanoaga, pe mafai ona e faia le konafesi lautele - ona mafai lea ona e alu i ai e ala i le faasino. E mafai foi ona e faʻatuina aia tatau i tagata faʻaaogaina o le konafesi.

Talanoaga tala

O le talosaga, faʻaopoopoga i fesoʻotaiga leo, e lagolagoina ai fesoʻotaʻiga tusitusia. I lenei tulaga, e mafai ona e fefaasoaaʻi sootaga, ata, ma isi. O le ata muamua o le ata (kopi laitiiti) o le a vave faʻaalia i le talanoaga.

Talosaga Vitio

Skype e mafai ai ona e fesoʻotaʻi atu i luga o le vitiō. Faʻatasi le faʻafesoʻotaʻi le webcam - ma o le ata mai ai o le a faʻasalalau atu i isi tagata faʻaoga o le polokalama o loʻo e fesoʻotaʻi atu i ai.

Faaliliuina atu o faila

E mafai ona faʻaaogaina le polokalama e avea o se faila faila e fai ai auaunaga. Faʻatasi le tosoina o le faila i le faʻatalatalanoaga o talanoaga ma o le a tuʻuina atu i isi tagata faʻaoga.

Lagolago mo talosaga a isi vaega

Skype e mafai ai e oe ona faʻafesoʻotaʻi plug-ins e faʻalautele ai le faʻaogaina o fesoʻotaiga ma faʻateleina le mafai gafatia o le talosaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaaogaina se polokalama e pei o Clownfish e sui ai lou leo ​​i le taimi moni.

Faʻaauau

- manaia ma manino i le uluai vaaiga ile vaaiga;
- lelei tele fesootaiga;
- Se numera tele o galuega faaopoopo;
- o le tusi talosaga ua faaliliuina i le gagana Rusia;
- tufatufaina atu e leai se totogi.

Faʻasologa

- o nisi o isi faʻatalatalanoaga faʻalogologo leo o loʻo i ai le tele o itu faigofie e le maua i le Skype.

Afai e te manaʻo e faigofie ma faigofie ona fesoʻotai i le leo i luga o le fesoʻotaiga, o Skype lau filifiliga. O le itiiti ifo o taumafaiga ma le maualuga o fiafiaga mai fesootaiga e faʻamaonia.

Download Skype mo le leai

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Skype faʻapipiʻi Faia o se talanoaga i Skype Faʻafefea ona faʻaopoopo au uo i Skype Ave le Skype Autorun i le Windows 7

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Skype o le polokalama e sili ona lauiloa mo fesoʻotaʻiga saoloto i luga o le Initaneti. E i ai se avanoa e maua ai fesootaiga vitio, feʻau ma faila, o loʻo maua le faʻasalalauga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category
Faʻapupula: Skype Limited
Tau: Faʻatau
Toa: 41 MB
Gagana: Rusia
Version: 8.20.0.9