Matou te setiina le uputatala i luga o le komepiuta

O le VentriloPro polokalame na fuafuaina faapitoa mo fesootaiga tuʻufaʻatasi. O le tele o taimi, e faʻaaogaina e tagata taʻavale pe a taʻalo i luga o le initaneti, ae o lona gaioiga e mafai ai mo konafesi tetele i toetoe lava o soʻo se matāgaluega. I le isi, tatou te auʻiliʻili auʻiliʻili i le VentriloPro, talanoa e uiga i ona lelei ma faʻafitauli.

Pulega o Tagata

A uma ona tuʻuina ma faʻatino le polokalama, e manaʻomia ona e fatuina se tasi pe sili atu tagata faʻaoga. Ina ia faia lenei mea, ulufale i se igoa, faaopoopo se faʻauiga ma se faʻamatalaga. A o faʻaaoga VentriloPro, e mafai ona e fesuiaʻi i le va o faʻamaumauga e tele i soo se taimi e aunoa ma le momotuina mai le masini.

Fesootai i le server

O talanoaga uma e faia i luga o se 'auʻaunaga na faia e se tasi o tagata e faʻaaogaina. Faʻafesoʻotaʻi i ai e faʻatinoina i se isi itu. Iinei e mafai ona e faʻamaonia se igoa faʻamaonia, faaopoopo i ai se igoa o se fale talimalo poʻo se tuatusi IP ile auʻaunaga mo se isi fesoʻotaʻiga. O nisi o taimi o loʻo i lalo o le upega tafailautusi, o lea e tatau ai ona e ulufale i se isi laina. I le faʻaopoopoga, o lenei faamalama foi ua faʻaopoopoina isi faʻamaufaʻailoga ma filifili le alalaupapa le mafai, pe a manaʻomia.

Manunuʻu

Ona o le lē mafai, leai se vevela vevela o loʻo faʻatulagaina i VentriloPro, e tatau ona faia lima uma taga. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e fatuina talaaga faapitoa i se isi faamalama, mo se faataitaiga, e ala i le tofiaina oi latou i taaloga ma talatalanoaga faapisinisi. Ma le isi, o se galuega tauave ua faʻamalamalamaina ma o se ki vevela ua tuʻuina atu. O faʻaopoopoga faaopoopo uma o le a faʻaalia i se vaega faapitoa. Faʻasalaga i le va o faʻasologa o talaʻaga e maua saʻo i le taimi o fesoʻotaiga i luga ole server

Faʻasologa autu

O faʻamatalaga uma e uiga i lau talaʻaga, fesoʻotaʻiga fesoʻotai ma tagata faʻaoga o loʻo faʻaalia i le faamalama autu. Mai iinei o loʻo faʻaalia ai le suiga i faʻavae, o fegalegaleaiga ma isi tagata auai o le tūmau poʻo le alalaupapa e faia. I le pito i lalo o le faamalama o loʻo i ai foi ni nai kulini e mafai ai ona e tape pe faʻafesoʻotaʻi failauga, masini leo ma savali.

Faʻasologa

A o le i amataina fesootaiga, e fautuaina ina ia gauai atu i le faatulagaga o le pueina, toe taʻalo ma isi poloka o polokalama. Faʻasalalau i le tasi faamalama, o mea uma e faʻapipiʻiina i nusipepa. Faʻalogo lelei i le lisi "Leo". O oe nei e faʻatulagaina le masini masini ma failauga. E le gata i lea, e mafai loa ona e faia se suʻega suʻega poʻo le mafai ona mataʻitu.

E ese lava, ou te manao e tosina atu le manatu i le lisi "Taofiofia". O le faʻaleleia lelei o le faʻaaogaina o le a faia ai fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasiga i le taimi o le taʻaloga e pei o le toʻa e mafai. Siaki le faʻamatalaga talafeagai, lea o le a faʻaalia i luga o le lauulu i foliga o se faamalama o loʻo i luga o le taʻavale. O loʻo i ai foʻi ata eseese faʻalelei, iinei, mo se faʻataʻitaʻiga, suiga o laupepa ma lanu.

Faamaumauga o feutagaiga

O le faʻasalalauga o le faʻasalalauga e faʻaaogaina e ala i le uuina o le kulimi vevela ua uma ona faasaoina I se isi faamalama, e mafai ona e matamata i se lisi o faila faasao ma faia ni manipasi eseese faatasi ma i latou, mo se faataitaiga, taaalo, tape pe auina atu i se isi nofoaga i luga o le komepiuta.

Fesoʻotaʻiga a tagata

Faʻasani-saʻo i le tagata o loʻo manaʻomia i totonu o le potu poʻo le 'auʻaunaga pe afai e te manaʻo e fegalegaleai ma ia. VentriloPro e faʻatagaina oe e tape leo ma feau tusitusia mai lenei tagata, alu i se talanoaga patino ma ia pe auina atu se savali e leʻi tuʻuina atu.

Faʻatonuina o le Faʻatonu

O tagata taʻitasi e pulea e se tasi pe sili atu tagata. Latou te maua se tulaga avanoa faapitoa e mafai ai e oe ona teuteu potu, tulimanu pe poloka isi tagata faaaoga. Afai e te manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi e avea ma pule ma amata puleaina tūmau, kiliki-saʻo i soʻo se nofoaga saoloto ma filifili "Pule o Auaunaga". I le taimi lava e maeʻa ai se 'inisiua manuia, o le ae tatalaina uma galuega avanoa.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • Le auai o le taaloga i luga o le taʻavale;
  • Faʻapipiʻiina nofoaga faʻamaumauga ma le taʻavale;
  • Le mafai ona faʻafesoʻotaʻi le tele o tagata faaaoga mai le tasi komepiuta;
  • Faʻamaumauga faʻasalalau faʻasalalau i le vevela o ki.

Faʻafitauli

  • Le leai o le gagana Rusia;
  • Fesoʻotaiga le talafeagai;
  • Le lelei le faʻatinoina o le komiti faʻatonutonu.

VentriloPro - polokalame faʻapitoa mo fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasia. O loʻo i ai mea uma lava e te manaʻomia atonu e ono manaʻomia mo se konafesi lelei ma se numera e le faʻatapulaʻaina o tagata auai. Faʻasalalau e fesoasoani e faʻamaonia se 'auʻaunaga ma le tele o luga o le initaneti.

Faʻaola VentriloPro mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

MyTeamVoice Faʻamatalaga mo Fesoʻotaʻiga ma iTunes e faʻaaoga ai faʻamatalaga puʻe Polokalama mo fesootaiga i taaloga Teamtalk

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
VentriloPro o se polokalama laiti, faigofie lea e mafai ai e se vaega o tagata ona fefaasoaai feʻau leo. E mafai ona faʻaaogaina mo fonotaga faapisinisi, ma ao faagasolo le taaloga i luga o le initaneti.
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7, XP
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Faʻamaumauga Faʻaletupe
Tau: Faʻatau
Toa: 7 MB
Gagana: Igilisi
Version: 4.0