Siaki RAM i le Windows 10


O le lelei o le faʻaogaina o le tino ma le komepiuta i lona tulaga atoa, e faalagolago, i isi mea, i le setete o le RAM: i le tulaga o le faaletonu, o le a matauina faafitauli. E fautuaina e siaki le RAM i taimi uma, ma o le aso nei matou te mananao e faʻafeiloai oe i filifiliga mo le faia o lenei taʻavale i komepiuta o lo o taʻavaleina le Windows 10.

Tagai foi:
Siaki RAM ile Windows 7
Auala e siaki ai le faatinoga o le RAM

Siaki RAM i le Windows 10

O le tele o faʻataʻitaʻiga mo le Windows 10 e mafai ona faia faʻatasi ma le fesoasoani a mea faigaluega faʻapitoa poʻo le faʻaaoga foi o isi fofo. O le suʻesuʻeina o le RAM e le o se faʻasalaga, ma matou te mananao e amata i le filifiliga mulimuli.

Faʻalogo lelei! Afai e te faia suʻega o le RAM e fuafua ai le mea ua le manuia, e tatau ona faʻataunuʻuina le faʻatulagaga mo vaega taʻitasi: aveese uma fasipepa ma faʻaofi i totonu o le PC / komepiuta muamua ao leʻi amataina "taʻavale" taʻitasi!

Metotia 1: Faʻamaumauga Tolu

E tele talosaga mo le suʻesuʻeina o le RAM, ae o le MEMTEST o le tali sili lea mo le Windows 10.

TUSI MEMETE

  1. O se mea itiiti lenei e le manaʻomia ona faʻapipiʻiina, o lea e tufatufaina atu i le tulaga o se falefaitautusi ma se faila faila ma faletusi talafeagai. Tuʻuina i soʻo se faʻamaumauga talafeagai, alu i le suʻega e maua mai ma taʻalo le faila memtest.exe.

    Tagai foi:
    WinRAR Analogs
    Faʻapefea ona tatalaina faila zip i luga o Windows

  2. E le tele ni avanoa avanoa. Na o le pau lava le uiga masani o le numera o le RAM o siakiina. Ae ui i lea, ua fautuaina e tuua le tau le aoga - "Lamema faʻaoga uma" - talu ai o lenei tulaga o le sili ona saʻo le taunuʻuga e mautinoa.

    Afai o le tele o le komepiuta e sili atu i le 4 GB, o le a tatau loa ona faʻaaogaina lenei nofoaga e aunoa ma le toilalo: talu ai ona o le faʻaogaina o le tulafono, MEMTEST e le mafai ona siakiina le sili atu i le 3.5 GB i le taimi. I lenei tulaga, e manaʻomia ona e tamoe i le tele o faʻamalama o le polokalama, ma tuʻu le lima taua i totonu taʻitasi.
  3. Aʻo le i faia le suʻega, manatua ni vala se lua o le polokalama. Muamua - o le saʻo o le taualumaga e faalagolago i le taimi ole suʻega, o lea e tatau ona faʻatinoina mo le itiiti ifo ma le tele o itula, ma o lea e fautuaina ai e le au atinaʻe le faʻatinoina o faʻamaʻi ma le tuua o le komepiuta i le po. O le mea lona lua e mulimuli mai i le muamua - i le faagasologa o le suʻeina o le komepiuta e sili atu ona tuua na o ia, o lea o le filifiliga ma le faʻamaoniga "i le po" o le mea sili. Ina ia amata suʻesuʻeina le kiliki i le ki. "Amata Suʻega".
  4. Afai e manaʻomia, e mafai ona taofi vave le siaki - mo lenei, faʻaaoga le ki "Taofi Tofotofoga". E le gata i lea, o le a faʻagataina lava le faʻasalaga pe a fai o le faʻaaogaina o mea sese i le faagasologa.

E fesoasoani le polokalame e iloa le tele o faafitauli i le RAM ma le maualuga. O le mea moni, o loʻo i ai ni faʻailoga - e leai se faʻa-Lotu Lotu, ma o faʻamatalaga sese e le o auiliiliga. O le mea e lelei ai, o le fofo i lalo o le iloiloga o isi auala e fautuaina i le tusiga i le fesoʻotoga i lalo.

Faitau atili: Polokalame mo le suʻesuʻeina o le RAM

Metotia 2: Meafaigaluega Faigaluega

I totonu o le OS o le aiga Windows, o loʻo i ai se meafaigaluega mo faʻamaumauga faʻapitoa o le RAM, lea na faimalaga atu i le sefulu o lomiga o "faamalama". O lenei fofo e le maua ai ni auiliiliga o se polokalama lona tolu, ae e talafeagai mo se siaki muamua.

  1. O le auala pito sili ona faigofie o le valaʻau i le mea e manaʻomia i le meafaigaluega. Taumafai. Faasolo le autū autu Manumalo + R, ulufale i le poloaiga i totonu o le atigipusa fagu ma kiliki "Lelei".
  2. E lua ni siaki siaki o loʻo maua, matou te fautuaina le filifilia o le muamua, "Toe fai ma siaki" - kiliki i luga i le faamaumatau agavale.
  3. Ua toe faʻaaogaina le komipiuta, ma ua amata le Faʻamatalaga Faʻamatalaga RAM. O le a amata loa loa le faʻatinoga, ae e mafai ona e suia nisi o tafaʻi tuusao i le faagasologa - ia faia lenei, lolomi F1.

    E le tele naua filifiliga e mafai ona maua: e mafai ona e faʻasoa le siaki siaki (filifiliga "Masani" e lava i le tele o mataupu), faʻaagaga o le faʻapipiʻi ma le numera o faʻasologa o suʻega (faatulaga tulaga e sili atu i le 2 poʻo le 3 e masani ona le manaʻomia). E mafai ona e alu i le va o filifiliga e ala i le kiliki Taofi, faʻasaʻo tulaga - matua U10.
  4. A maeʻa le faʻasalaga, toe amata le komipiuta ma faʻaalia iuga. O nisi taimi, e ui i lea, e le tupu lenei mea. I lenei tulaga, e tatau ona e tatalaina "Faʻailoga o Mea na Tutupu": kiliki Manumalo + R, ulufale i le poloaiga i le faamalama eventvwr.msc ma kiliki "Lelei".

    Vaʻai foi: E faʻapefea ona matamata i le mea na tutupu i le Windows 10

    Saili isi faʻamatalaga faʻasologa "Auiliiliga" ma se punavai "Manatu o mafaufauga-Tali" ma vaai iʻuga ile pito i lalo o le faamalama.

O lenei mea faigaluega atonu e le o se faʻamatalaga e avea ma faʻasalalauga lona tolu, ae e le tatau ona e manatu faatauvaa i ai, ae maise lava mo tagata e faʻaaogaina le tusi.

Faaiuga

Na matou iloiloina le taualumaga mo le siakiina o le RAM i le Windows 10 e se polokalama lona tolu ma meafaigaluega na fausia. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o auala e le ese tele mai le tasi ma le isi, ma i le faʻataʻitaʻiga e mafai ona taʻua i latou e le mafai ona faʻaogaina.