Hamachi: faʻafoʻi le faafitauli i le laina


O lenei faafitauli e tupu tele lava ma folafola ai le le lelei o taunuuga - o le fesootai ma isi tagata o le fesootaiga e le mafai. E mafai ona i ai ni nai mafuaʻaga: fetuunaiga le saʻo ole fesootaiga, tagata o tausia poʻo polokalama saogalemu. Sei o tatou faʻavasega mea uma i le faasologa saʻo.

O lea la, o le a le mea e fai pe a iai se faʻafitauli i le auala o Hamachi?

Faʻalogo! O lenei tusiga o le a talanoaina le mea sese ma le tafatolu samasama, afai ei ai se isi faafitauli - o le ata lanumoana, tagaʻi i le tusiga: Faʻafefea ona faʻaleleia le ala i le toe faia o Hamachi.

Faʻasologa o Fesootaiga

O le tele lava o taimi, e fesoasoani i le sili atu ona lelei ona fetuʻunaʻi faʻamaumauga o le fesoʻotaʻiga fesoʻotaiga Hamachi.

1. Alu i le "Nofoaga Faʻasoa ma le Faʻasoa" (i luga o le kiliki sao i luga o le fesoʻotaʻiga i le pito i lalo taumatau o le mata poʻo le sailia o lenei mea e ala i le suʻe i le lisi "Amata").


2. Kiliki i le itu tauagavale "Suia o tafaoga o le tagata fetaui."


3. Kiliki le fesoʻotaʻiga "Hamachi", kiliki-saʻo ma filifili "Āiga".


4Filifili le mea "IP version 4 (TCP / IPv4)" ma kiliki "Āiga - Avanoa ...".


5. I totonu o le "Main Gateways" tatou te tapeina le faitotoa lata mai, ma seti le metric interface i le 10 (nai lo le 9000 e le mafai ona totogi). Kiliki "OK" e teu ai suiga ma tapuni uma meatotino.

O nei faiga e 5 e le talafeagai e tatau ona fesoasoani e foia le faafitauli i le ala i Hamachi. O isi tafatolu lanu samasama i nisi tagata e fai mai na o le faafitauli na tumau pea ia i latou, ae le o oe. Afai o le faafitauli e tumau pea mo mea uma, ona e taumafai lea e fai se tele o manipisi faaopoopo.

Faʻatulagaina o Hamachi Options

1. I le polokalama, kiliki "System - Options ...".


2. I luga o le "Seti" kiliki "Setete Maualuga".
3. O loʻo matou sailia le ulutala "Fesoʻotaʻiga ma tupulaga" ma filifili le "Faʻasalaga - soʻo", "Compression - soʻo." I se faaopoopoga, ia mautinoa o le filifiliga "Faʻatonu le faʻaaogaina o le igoa i le faʻaaogaina o le protocol mDNS" o le "Ioe", ma o le "Faʻamaumauga o auala" ua setiina i le "faatagaina uma".

O nisi, i se isi itu, fautua e faʻamaʻo atoa le inisiua ma le faʻamalosi, ona e vaʻai ma taumafai oe lava. O le "otootoga" o le a tuʻuina atu ia te oe se faʻamatalaga, latalata i le pito o le tusiga.

4. I le vaega "Faʻafesoʻotaʻi i le 'upega tafaʻilagi" setiina "Faaaoga se faʻasologa sui - leai."


5. I totonu o le vaega "Faʻaauau i luga o le fesoʻotaiga" e tatau foi ona aofia ai le "ioe."


6. Matou te o ese atu ma toe faʻafesoʻotaʻi i le 'upega tafailagi e ala lea i le faaluaina o le kiliki i le mamanu o le "pule o le mana".

Isi punavai o faafitauli

Ina ia iloa atili pe o le a le mafuaaga o le tafatolu samasama, e mafai ona e kiliki-i luga o le faafitauli faafitauli ma kiliki "Faamatalaga ...".


I luga o le lisi "Aotelega" o le ae maua ai faʻamatalaga auʻiliʻili i luga o le fesoʻotaʻiga, faʻamalamalamaga, faʻamalosi, ma isi. Afai o le mafuaʻaga o se mea e tasi, ona faʻaalia lea o le faafitauli o le a faʻaalia i se tafatafa samasama ma le mumu.


Mo se faʻataʻitaʻiga, afai ei ai se mea sese i le "VPN Status", ona tatau lea ona e mautinoa ua fesoʻotaʻi le Initaneti ia te oe ma o le fesootaiga Hamachi o loʻo galue (tagai i le "Suiga o le faʻatulagaga o mea faʻapipiʻi"). I le tulaga ogaoga, toe amataina le polokalama poʻo le toe faʻafouina o le polokalama o le a fesoasoani. O le faafitauli o loʻo totoe o loʻo fofoina i le polokalame, e pei ona faʻamatalaina i luga.

O le isi faʻapogai o gasegase e mafai ona avea ma au antivirus i se palala poʻo se faʻailo, e te manaʻomia e faʻaopoopo se polokalama i tuusaunoaga. Faitau atili e uiga i le polokaina o fesootaiga i hamachi ma faʻaopoopoina i lenei tusiga.

O lea, ua e masani i auala uma e faʻafefe ai le tafatolu samasama! I le taimi nei, afai ua e faasaʻoina le mea sese, faʻasoa le tusiga ma au uo ina ia mafai ona e taʻalo faatasi e aunoa ma ni faʻafitauli.