Faʻasalaga i luga o le lalolagi o tama tane tane ia Mati 2019

Ua maeʻa le palota palota, ma na faʻaputuina e le au atinaʻe i Wargaming iuga e ala i le fuafuaina po o fea lala o tane tane o le a faʻaaogaina ia Mati 2019.

O vaega i masini ua avea ma tu masani lelei i le World of Tanks. O le masina talu ai, na fiafia tagata taaalo i se tau maualalo mo T110E4 ma AMX 13 105 lala. I Mati, e faamoemoe le au taaalo i le pa'ū o tau i luga o le Sini 277 ma tane uma o le pamu paʻu muamua, faapea foi i le 60TP Lewandowskiego lala.

O le anotusi

  • Sini 277
  • Suʻega faʻapitoa
  • 60TP Lewandowskiego

Sini 277

Sovy Soviet tank X Level Object 277 i luma o le Suetena Anti-tank ACS Strv 103B ma le French tank tank Bat.-Châtillon 25 t. Faʻasalaga i luga o le paranesi e taʻitaʻia ai pagota Soviet e tufatufaina mai le aso 1 o Mati e oʻo i le aso 15 o Mati.

O le sini 277 e manatu i tagata taʻalo e avea ma se vaega malosi tele o tekonolosi, ma o nisi ua taʻua o le le atoatoa. O le tane e mulimulitaʻi i le pamu e sili atu i le T-10, lea e tatala, pe a uma ona pamu le IS-3. Faʻasalaga mamafa telefoni i le Soviet 277th ma sili ona lelei le faʻasao.

E toetoe lava a togi e le aufaipese le taʻaloga, ae ia tuusaʻo le vaaiga i le mea e manaʻo ai ma avatu se meaalofa oti i le fili ua faʻaulu, e tatau ona e taumafai, ona o le maualuga o le manaʻoga o le fana e matua taugata lava. Ioe, ma o le Object 277 lava ia e mafai ona avea ma se meaʻai lelei mo tagata le lelei, aua o le au taaalo e tauaso le ofutau vaivai, ona o le tele o taimi e tu ai le tane. Mo le faʻatusatusaga, o le sekone sili o le tautau X o tagata Siamani o le VK 72.01, e 2,500 iunite i tulaga o le malosi ma le 2,200 mo le 277th. E uiga i le Mouse ma lona 3000 ofutau faʻauʻu masani. Ma o le firmware i le Sini e sili atu le vaivai: 140/112/50 mm i le mataupu, pe a tutusa le VK 72.01 ma le 240/160/120 mm.

Mai Mati 1 e oo atu i le aso 16 o Mati, o le a maua ai e le aufaʻatasia le faʻaititia o le 50% mo meafaigaluega mai le fa i le lima vaega mai le lala Sini 277. O lenei lisi e aofia ai le masini T-28 ma lua KV-1 mamafa KV-1C mamafa. Mo ituaiga uma o le mamafa o masini e oʻo atu i le mea ua faʻamoemoeina Object 277, o se faʻaitiitiga o le 30% o le a faʻaaogaina.

Suʻega faʻapitoa

Ua uma ona faʻasalalau e le au atinaʻe o Wargaming ia faʻamasinoga mo le mauaina o taui faaopoopo mo le faʻaaogaina o le tane autu a le Soviet lala ma ona tuaa. Ina ia maua le lua "Moli Malolo" ma le malosi e faaluaina le 2 taimi, e tatau i le au taaalo ona ulu atu i le au taaalo sili e 7 o la latou au e le gata i le tele o taimi.

E 10 taimi mo le umi o le au teu oloa o le a tofotofoina lo latou malosi i chelendzhe ina ia maua ai le poto masani. Mo le aofaʻi o le 17,500 iunite, o le ae maua se tupe faʻaopoopo 5,000 ma o le 50% le faʻaopoopoga i le mauaina o le tupe maua mo le 1 itula.

O le taimi lava e mafai ai e le au taaalo ona maua se fana tele, pe afai latou te aoina le 175,000 vaega o le poto masani i le taimi o le gaioiga i le Lala 277, ma maua ai le 10 fesoasoani a Doppayk, o le ae mauaina 35 Moli Vaʻa.

60TP Lewandowskiego

Mai le aso 16 o Mati i le aso 1 o Aperila, o le a maua e tagata e faʻaaogaina se faʻaitiitiga i luga o le faʻalapotopotoga faʻapitoa a Polani, lea o le a taʻitaʻia ai i latou i se mamafa mamafa 60W Lewandowskiego. I le palota, o lenei mamafa mamafa na aveesea ai le Soviet T-100 LT e 9 palota a tagata taaalo! E sili atu i tua o taitai i tua o le M48A5 Patton.

Ina ia maua le 60TP Lewandowskiego tank, e tatau ona pasia e le au taʻalo i le 10TP, 14TP, ma le 50TP o Tyszkiewicza, lea o le a mafai foi ona faʻaititia.

O meafaigaluega mamafa faapelepele 60P Lewandowskiego e maualuga le faaleagaina ma o le ofutau matagofie. I lenei mea, e foliga tutusa lava ma le mea ua taua i luga-talanoaina le Object 277. Ae o le au taaalo i totonu o le gaioiga o loo faailoa mai ai le maualalo o le saoasaoa o le tane ma le maualalo maualalo o le taivai autu.

E tusa ma le tele o faʻaletupe ma mea faʻapitoa i le 60TP Lewandowskiego Wargaming o le a mautinoa e lipotia i se lipoti vitio i le aso 17 o Mati. O le a sili atu, o le a tufatufaina atu le tau e tusa ai ma le polokalame masani, ma o le a maua e le au taʻaloga se pa'ū 50% i le tau o tane tane e oʻo i le laasaga 6 ma le 30% le faʻaitiitia o le tau o meafaigaluega maualuga, faʻapea foi ma le tele o suʻega mo le mauaina o taui faaopoopo.