O fea e sii mai ai le Google Chrome Chrome Mozilla Firefox, Opera, Yandex Browser

A o sau mai Google Chrome, Mozilla Firefox, Yandex Browser or Opera browsers mai le 'upega tafailagi aloaia a le atiae, e te mauaina na o se tamaititi laitiiti (0.5-2 MB) faʻapipiʻi i luga o le initaneti, lea a maeʻa le faʻalauiloaina o mea na maua e le masini (sili atu le volumous) mai le Initaneti.

E masani lava, e le o se faʻafitauli, ae i nisi tulaga atonu e talafeagai le faʻaaogaina o se installer offline (instandalone installer), lea e mafai ai ona faʻatulagaina e aunoa ma le Initaneti, mo se faʻataʻitaʻiga, mai se masini faʻavave faigofie. O lenei taʻiala o loʻo faʻamatalaina ai pe faapefea ona faʻapipiʻi ni nofoaga e leai ni tuusaʻo o suʻega lauiloa e aofia uma ai mea uma e te manaʻomia e faʻatinoina mai i le aufaʻetusi o nofoaga, pe a manaʻomia. E mafai foi ona manaia: O le sailiga sili mo Windows.

Tetele tuusao faʻapipiʻi masini suʻesuʻe

E ui i le mea moni, i luga o itulau aloaʻia o lauiloa taʻutaʻua, e ala i le kiliki i le "Download" button, o le initaneti i luga o le initaneti e faʻaaogaina e ala i le le maua: laiti ae manaʻomia le Initaneti e faʻapipiʻi ma download ai faila o le masini.

I luga o ia lava saite, o loʻo iai foi tufatufaga o "sailiga uma" o nei suʻega, e ui lava e le faigofie ona maua ni fesootaʻiga. Le isi - o se lisi o itulau mo le siiina mai o faʻaletonu offline.

Google chrome

E mafai ona e siiina le Google Chrome offline installer e faʻaaoga ai sootaga nei:

  • //www.google.com/chrome/?standalone=1&platform=win (32-bit)
  • //www.google.com/chrome/?standalone=1&platform=win64 (64-bit).

A e tatalaina nei fesoʻotaʻiga, o le a faʻaalia le itulau o le Chrome download, ae o le a le toe faʻaaogaina le masini tuusao i le masini sili ona lata mai.

Mozilla firefox

O faʻapipiʻi offline offline Mozilla Firefox e aoina i luga o se isi itulau aloaia //www.mozilla.org/ru/firefox/all/. E maua ai lomiga lata mai mo le Windows 32-bit ma le 64-bit, faʻapea foʻi ma isi faʻavae.

Faamolemole ia matauina o le aso nei o le itulau autu aloaia a Firefox e maua ai foi se masini tuusao e avea ma download autu, ae o le Yandex Services, ma o le initaneti o loo avanoa i lalo e aunoa ma i latou. Pe a sii mai se masini mai se itulau ma ni atulaulau, e le mafai ona faʻaaogaina Yandex Elements ona o le le mafai.

Yandex Browser

Mo le siiina o le installer offline Yandex Browser, e mafai ona e faʻaogaina metotia e lua:

  1. Tatala le fesoʻotaʻiga //browser.yandex.ru/download/?full=1 ma o le masini faʻafanua e faʻatulagaina mo lau faʻalapotopotoga (os oi ai nei) o le a amata aunoa.
  2. Faʻaoga le "Yandex Browser Configurator" i luga o le itulau //browser.yandex.ru/constructor/ - pe a maeʻa ona fai ma kiliki i le "Download Browser" button, o le a faapipiiina le masini komepiuta suʻesuʻe.

Opera

O le auala sili ona faigofie e download ai Opera o le alu i le itulau aloaia http://www.opera.com/ru/download

I lalo o le "Download" button mo faʻamatalaga Windows, Mac ma Linux, o le a e vaʻai foi i sootaga mo le siiina o afifi mo le faʻaogaina tuusaʻo (o le offline installer tatou te manaʻomia).

O iinei, atonu, o mea uma lava. Faamolemole silasila: O tagata e tiliva tuusao e iai se toe faafoi - pe afai e te faʻaaogaina pe a uma ona faʻasaʻoina faʻamatalaga (ma o loʻo faʻafouina pea), o le a faʻaeʻeina le tuai (lea, afai ei ai le Initaneti, o le a faʻafouina aunoa).