Hola VPN faʻaopoopoga mo Mozilla Firefox browser


O le mea e leaga ai, e le mafai ona faatumauina le le faʻamaonia i luga o le Initaneti, ae afai, mo se faʻataʻitaʻiga, e te manaʻomia le avanoa i nofoaga o loʻo poloka (tagata e tuʻuina atu, pule faʻapitoa, poʻo le faasaina), Hola mo le Mozilla Firefox browser e taulimaina lenei galuega.

Hola o se faʻaopoopoga faʻapitoa faʻasolosolo e mafai ai ona e suia lau tuatusi IP moni i le IP o soʻo se isi atunuʻu. Ma talu mai luga o le Initaneti o lou nofoaga e suia ai, o le a avanoa avanoa i poloka poloka.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Hola mo Mozilla Firefox?

1. Mulimuli i le fesoʻotaʻiga i le pito o le tusiga i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le faʻapupula. Kiliki le ki "Faʻamau".

2. Aʻo leʻi talosagaina oe e filifili se fuafuaga e faʻaaoga ai Hola - e mafai ona avea ma se kopi e leai se totogi poʻo se faʻasalaga. O le mea e lelei ai, o le free free version of Hola e lava mo le tele o tagata faʻaoga masani, o le mea lea tatou te taofia ai.

3. O le laasaga lona lua o le a tuʻuina atu ai se faila faila i luga o lau komepiuta, lea e tatau ona faʻatautaia e ala i le tuʻuina o le masini komepiuta i le komepiuta.

Faamolemole ia e silafia afai e te fuafua e faʻaaoga Hola i le Mozilla Firefox browser, ona e le manaʻomia lea ona faʻapipiʻi le masini komepiuta i lau komepiuta, aua o se masini faapitoa e le iloa le igoa mai Hola e faavae i Chromium, lea ua uma ona i ai uma meafaigaluega na faʻapipiʻiina mo le le iloa ma le saosaoa o le faimalaga i luga o le surf e aunoa ma ni faasalalauga.

4. Ma le mea mulimuli, o le ae manaʻomia le faʻatagaina ma le faʻapipiʻiina o le faʻalapotopotoga faʻapipiʻi o le Hola, lea e aofia ai i Firefox.

O le faʻapipiʻiina o Hola mo Mozilla Firefox e mafai ona mafaufau lelei pe a faʻaalia le ata faʻaopoopo add-on i le tulimanu pito i luga o le masini.

Faʻafefea ona faʻaaoga Hola?

Kiliki i le koluma Hola i le pito i luga o le tulimanu pito i luga o le masini e tatala ai le lisi o mea faaopoopo. I le lisi o loʻo i ai, kiliki i luga o le atigipusa e tolu paʻu ma i le lisi o le pop-up list "Faʻatasi".

O le a toe tuʻuina atu oe i le 'upega tafaʻilagi o le Hola, lea mo nisi galuega e te manaʻomia e te ulufale ai. Afai e leai sau faʻamatalaga o le Hola, e mafai ona e resitalaina e ala i lau tuatusi imeli ma e teu ai i lau Google poʻo le Facebook.

Taumafai e alu i le nofoaga na poloka, ona kiliki ai lea o le icon Hola. O le faʻaopoopoga o le a vave faʻaosofia oe e filifili le atunuu o le a avea nei ma oe.

I le taimi lava lea, o le poloka o le a amata ona toe lokaina, ae o le taimi lenei o le a tatala ai, ma i le faʻaopoopoga o le ae manaʻomia e matauina pe o le tuatusi IP filifilia na fesoasoani ia te oe e maua ai le avanoa i le nofoaga na poloka.

Hola o se faʻaopoopoga faʻaopoopoga mo le Mozilla Firefox browser lea o le a puipuia ai tapulaa i luga o punaoa i luga o le upega tafaʻilagi na poloka mo mafuaʻaga eseese. O le faila e faʻaluaina le fiafia, e ui lava i le i ai o se saofaga totogi, e leʻi faʻatapulaʻaina e le au atinaʻe le free version.

Faʻasalalau Hola e leai se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia