Taliaina o vitio mai le Initaneti i le iPhone ma le iPad

O se tasi o faʻalauiloa faʻafiafiaga na faʻapipiʻiina e Apple mobile telefoni i o latou tagata o le faʻataʻitaʻiga lea o ata eseese o vitio. O lenei tusiga o le a tilotilo i meafaigaluega ma metotia e mafai ai ona e le gata ina maua le ala o faasalalauga mai le Initaneti, ae ia faasaoina foi faila vitio i lau iPhone poo iPad mo le maimoaina atili o le maimoa tuusao.

O le mea moni, o fesoʻotaʻiga faʻaonaponei faʻaonaponei ua maua ai le avanoa e maua ai mea e sili ona maualuga, e aofia ai tifaga, ata tifaga, ata TV, ata vitio, ma isi. i soo se taimi, ae faʻapefea pe afai e leai se avanoa e maua ai se tagata iPhone / iPad e tumau lona tumau i le Net? Ina ia foia lenei faafitauli, e mafai ona e faʻaaoga nisi auala.

Taliaina o vitio mai le Initaneti i le iPhone ma le iPad

I le taimi muamua, o mea e maua i luga o la matou 'upega tafaʻilagi na faʻaauau ona mafaufau i galuega eseese o le' aufaasālalau iTunes, e aofia ai le gafatia e faʻaliliu atu le vitio i masini e faʻatino iOS.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻafeiloaʻi le vitio mai le komipiuta i le masini Apple e faʻaaoga ai le iTunes

I le tusiga i le fesoʻotaʻiga o loʻo i luga, e mafai ona e maua se faigofie, faigofie, ma o nisi taimi na o le pau le ala e mafai ai ona faʻafeiloaʻi faila vitio e teu i luga o se komepiuta PC i mea manogi e ala i iTyuns, ma auala mo le faʻatinoga o taualumaga e fesootaʻi ma lenei faagasologa. Mo meafaigaluega o loʻo faʻatulagaina i lalo, o le latou aoga sili lava o le mafai ona faʻaoga e aunoa ma se komepiuta. O le mea lea, afai e te mulimuli i fautuaga o mea o loʻo e faitauina, ina ia mafai ai ona faia se ituaiga ata vitio mo le matamataina e aunoa ma se avanoa i luga o le telefoni i luga o le Initaneti, e na o le Apple lava ia e fai ma fesoʻotaʻiga i le anapogi Wi-Fi mo le umi o le faagasologa o le siiina o faila.

Ia faaeteete pe a filifilia le punavai o le vitio e te sau mai ai! Manatua, downloading pirated (tulafono e le tusa ai ma le tulafono) i lau masini i le tele o atunuu o le solia lea o le tele o tulafono! O le faʻafoega o le 'upega tafaʻilagi ma le tusitala o le tusiga e le o taliina au gaioiga poʻo le le iloa o amioga e solia ai le puletaofia ma aia tatau a isi vaega! O mea o loʻo e suʻesuʻeina e faʻaalia, ae leai se faʻamaoniga!

iOS tusi talosaga mai le AppStore ma auaunaga a isi vaega

O le fofo muamua i le galuega o le siiina mai o vitio mai le Initoneti i se masini Apple o le tele o tagata iPhone / iPad e taumafai e faʻaoga o le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa mo le siiina mai i le Faleoloa Store. E tatau ona maitauina e na o ni nai talosaga e maua i le faʻamaumauga o le faleoloa a Apple e ala i sailiga sailiili e pei o le "download video" ia faatino lelei galuega na folafolaina e le atinaʻe.

O le tele o taimi, o nei meafaigaluega ua mamanuina e galulue ai ma se lisi patino o le faʻafefeina o 'upega tafaʻilagi poʻo fesoʻotaʻiga lautele. O nisi meafaigaluega ua uma ona iloiloina i mea o loʻo i luga o la matou 'upega tafaʻilagi ma' auʻaunaga o loʻo i lalo e mafai ona e masani i taʻiala o le faʻaogaina o fofo taʻitasi, faʻaaoga lelei mo le siiina o vitio mai le VKontakte ma le Instagram.

Faʻamatalaga auiliili:
Talosaga mo le siiina o vitio mai VKontakte i le iPhone
Le polokalama mo le siiina o vitio mai le Instagram i le iPhone
Faʻafefea ona e siiina vitio YouTube i le masini iOS

O le tele o nei mea e faigofie ona faʻaaogaina, ae o le tele o ia mea o loʻo faʻaalia i le tele o mea leaga - o se taimi pupuu o le auai i le AppStore (tagata faʻatauvaʻa mai Apple o loʻo ave tupe ma "le manaʻoina" galuega mai le Faleoloa), o le tele o faʻasalalauga e faʻaalia i le tagata faʻaaoga, ma, atonu o le mea autu o le le lava fesoʻotaʻiga o punaoa lea e mafai ona maua ai ata vitio.

O le isi, matou te mafaufau i se mea e sili atu ona faigata, nai lo le faʻaaogaina o tifaga tifaga mo iOS, o se metotia e aofia ai le faʻaaogaina o nisi mea faigaluega, ae aoga i le tele o tulaga.

Manaomia

Aʻo leʻi amataina le faʻapipiʻiina o vitio i le iPhone / iPad e faʻaaoga ai faʻamatalaga o loʻo i lalo, e tatau ona e mauaina ni meafaigaluega komepiuta ma saili i tuatusi o le Initaneti o le a fesoasoani i le foia o le galuega.

  • O le iOS Application Documents, na saunia e Readdle. O le faila faila lea e mafai ona e faia ai taga faavae e aofia ai le faʻatauina o faila i le mafaufau o le masini. Faʻatonu le talosaga mai le Faleoloa Store:

    Faʻapipiʻi pepa mo le iPhone / iPad mai le Apple App Store

  • O se auaunaga i le initaneti lea e maua ai le tomai e maua ai fesootaʻiga i se faila vitio o le faavae o le faʻafefe. E tele na ituaiga o punaoa i luga o le Initaneti, o nisi nei o faʻataʻitaʻiga o loʻo galue i le taimi o lenei tusitusiga:
    • savefrom.net
    • getvideo.at
    • videograbber.net
    • 9xbuddy.app
    • savevideo.me
    • Savedeo.online
    • yoodownload.com

    O le taʻiala o le faʻaogaina o nei saite e tutusa, e mafai ona e filifilia soʻo. E sili atu ona lelei le faʻaaogaina o filifiliga eseese, pe afai o se tautua e foliga mai e le aoga i se tulaga faapitoa o le teuina o ata vitio.

    I le faataitaiga o loʻo i lalo o le a tatou faʻaaogaina SaveFrom.net, o se tasi o auaunaga e sili ona lauiloa mo le foia o le faafitauli. E uiga i le mafai gafatia o le punaoa ma mataupu faavae o lana galuega, e mafai ona e aʻoaʻo mai mea o lo oi luga o la matou 'upega tafaʻilagi, faʻamatalaina pe faʻapefea ona faʻaaoga SaveFrom.net i le siosiomaga o Windows ma isi masini.

    Vaʻai foi: Le auala e sii ai vitiō mai le Initaneti i se komepiuta e faʻaoga ai SaveFrom.net

  • Tagata taʻalo ataata mo iOS mai se atinaʻe lona tolu. Talu ai o le autu autu ma le sini autu o le siiina o vitio i le iPhone / iPad e le o le faagasologa o le mauaina o se kopi o le faila, ae o le taalo i se taimi mulimuli ane, e tatau ona e tausia muamua le tagata taalo. Faʻatinoina i totonu o le iOS masini ei ai lona faʻatapulaʻaina o le faʻatinoga e tusa ai ma ata o loʻo lagolagoina, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o faila i luga o le masini e ala i auala e le faʻasalalauina a Apple, o lea filifili ai se isi ma faʻapipiʻi mai le Faleoloa Store.

    Faitau atili: Lelei Tagata Taalo o le iPhone

    O faataitaiga o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai le auala e galulue ai ma le VLC mo le Mobile. E tusa ai ma le tele o tagata faʻaaogaina, o lenei talosaga e fetaui ma manaʻoga pe a faigaluega ma vitio i polokalama Apple i le tele o mataupu.

    Faʻaola VLC mo Mobile mo iPhone / iPad mai Apple AppStore

  • Filifiliga. I le faʻaopoopoga i le faʻaaogaina o le tagata taalo mai isi tagata atiae, ina ia mafai ona taina le vitio na sii mai le Initaneti, i masini Apple, e mafai ona e faʻaaogaina le faʻaaogaina o talosaga mo le iOS.

    Faitau atili: Vitio Faʻaliliu mo le iPhone ma le iPad

Faʻapipiʻi i le iPhone / iPad faʻaaoga le faila faila

A maeʻa ona faʻapipiʻi meafaigaluega o loʻo fautuaina atu i luga, ma e le gata i lea, e mafai ona e alu e sii mai vitio mai le upega tafailagi.

  1. Kopi le sootaga i le vitio mai se 'upega tafaʻilagi Initaneti masani mo iOS. Ina ia faia lenei mea, amata le toe faafoi o le vitio, e aunoa ma le faalauteleina o le vaega taalo i le atoaga o le ata, umi le lolomiina i luga o le tuatusi o le punaoa i le upega tafailagi e valaau ai le lisi o filifiliga ma filifili ai "Kopi".

    I le faaopoopo atu i le 'upega tafaʻilagi, o le mafai ona maua se fesoʻotaʻiga i le ata vitio e tatau ona siiina mai, o loʻo tuʻuina atu e le tagata talosaga o auaunaga mo iOS. I le tele oi latou e manaʻomia ona e maua se ata tifaga ma tape i ai. Fetufaaiona filifili lea "Kopi le sootaga" i le lisi.

  2. Faʻamatalaga pepa mai le Readdle.
  3. Tapasa le tapasa tapasa i le pito i lalo taumatau o le mata e tatala avanoa i le 'upega tafaʻilagi fesoʻotaʻi faʻatasi. I le laina o le initaneti, ulufale i le tuatusi o le tautua lea e mafai ai e oe ona siiina le vitio i luga o le initaneti, ma faʻatautaia i lenei 'upega tafaʻilagi.
  4. Pasia le sootaga i le vitio i totonu o le pusa. "Faamanino le tuatusi" i luga o le 'upega tafaʻilagi o le' upega tafaʻilagi (taʻaloga umi i le fanua - mea "Pasita" i le lisi e tatala). Le isi, faʻatali se taimi mo le faiga e faʻagasolo ai le tuatusi.
  5. Filifili le lelei o le vitio e sii mai mai le lisi pa'ū ma kiliki "Download". I luga o le isi ata "Save File" E mafai ona e toe faʻaigoaina le vitio e mafai ona siiina, mulimuli ane e te manaʻomia e paʻi "Fai".
  6. Faatali mo le download e faamaeaina. Afai o le faila faila e faʻaalia i se voluma tele pe tele, e mafai ona e pulea le faagasologa o le mauaina o le vitio e ala ile tapeina o le ki "Manatu" i le lisi o mea e suʻe i le Documents i le pito i lalo o le mata.
  7. I le maea ai o le siiina o vitio e mafai ona maua i totonu o le lisi "Manatu"i le tatalaina o se vaega "Pepa aloaia" i le pule o faila faila.

Fono I le tele o tulaga, e fautuaina e kopi kopi i le tagata taalo. Ina ia faia lenei mea, paʻi atu i vaega e tolu lea e tuʻuina atu i ai faʻamatalaga o vitio i le Faʻamaumauga o faila Faʻamaumauga. I le isi itu, i le lisi autu e tatala, filifili Fetufaaiona sosoo ai lea "Kopi i le" PLAYER_NAME ".

O se taunuuga, matou te maua se tulaga, e tusa lava pe leai se fesootaiga i luga o le initaneti, e mafai ona e amata le tagata taalo i soo se taimi.

ma vave alu e matamata i ata na pueina e pei ona faamatalaina i luga.

Togiaso Torrent

O le siiina mai o faila eseese, e aofia ai le vitio, e ala i le faʻaaogaina o le gafatia o le BitTorrent protocol, ua sili atu ona lauiloa i le tele o tagata faʻaogaina masini e faʻaaogaina i lalo o faiga faʻaonapo nei. Mo iOS, o iinei o le faʻaaogaina o lenei tekinolosi ua faatapulaa i le faiga faavae a Apple, o lea e leai se auala aloaia e lafo atu ai se faila i le iPhone / iPad i totonu o se vaitafe.

Ae ui i lea, o meafaigaluega na faia e isi tagata faʻapitoa e mafai ai ona faʻaaoga lenei metotia o le siiina o vitio. O se tasi o meafaigaluega sili ona aoga mo le galue ai ma vaʻa i luga o Apple polokalama ua valaʻauina iTransmission.

I le faaopoopo atu i le tagata gaosi vaitafe mo le IOS, ua fautuaina, e pei o le faaaogaina o isi metotia mo le siiina o faila vitio, e faʻapipiʻi ai se tagata fai ata vitio lona tolu i le iPhone / iPad.

Le tamoe ma le faʻaaogaina o iOS atinaʻe na sii mai i fafo atu o le Faleoloa Store, o lona uiga, e le o suʻesuʻeina i le Apple, e ono lamatia ai! O le faʻaaogaina ma le faʻaaogaina o le meafaigaluega komepiuta o loʻo faʻamatala atu i lalo, faʻapea foi ma le mulimuli i faatonuga mo lona faʻaogaina, o loʻo i lou lava tulaga lamatia!

  1. Faʻapipiʻi iTransmission:
    • Tatala soʻo se mea mo le iOS ma alu iemu4ios.net.
    • I luga o le itulau tatala i le lisi o le polokalama faʻapipiʻi e mafai ona faʻapipiʻi, tapuni le mea "iTransmission". Tago i le faamau "GET"ona sosoo ai lea "Faʻamau" i le faamalama e aliali mai, faʻatali mo le faʻapipiʻiina o le tagata o loʻo aʻafia.
    • Alu i lau iPhone / iPad desktop ma taumafai e faʻatautaia le iTransmission e ala i le taina o le icon application. O se taunuuga, o le a aliali mai se faʻamatalaga "Lefaʻatupulaia o le Kamupani Faʻapitoa" - kiliki "Faaleaoga".
    • Tatala i luga "Faʻatonu" iOS. Le isi, mulimuli i le ala "Manatu taua" - "Faʻamaumauga ma faʻatautaia o masini".
    • Kiliki i luga le igoa o le kamupanī faʻatasi "Daemon Sunshine Technology Co." (i le aluga o taimi, e ono suia le igoa, ma o le igoa o le mea o le a eseese). Tapena "Trust Daemon Sunshine Technology Co."ona sosoo ai lea ma le faamau o le igoa tutusa i le talosaga ua faaalia.
    • I le maea ai o le faʻaaogaina o luga ole manipulations i totonu "Faʻatonu", e faʻaauau le faʻaliliuga i le iPhone / iPad o le a leai ni faʻalavelave.

  2. Tikiake ata mai vaitafe:
    • Tatala soʻo se 'upega tafaʻilagi mo iOS, sei vagana Safari (i le faʻataʻitaʻiga, Google Chrome). Alu i le saite-tracker ma, i le mauaina o le tufatufaina o le vitio o loʻo viliina, kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga e taʻitaʻia ai le download o le faila.
    • A faʻapipiʻi le faila i le masini, tatala ai - o se vaega e iai se lisi o mea e ono tutupu - filifili "Kopi i le" iTransmission ".
    • I le faaopoopo atu i le sii mai i luga o faila, o le IT Transmission e lagolagoina le galue ma sootaga o magnet. Afai e avanoa i luga o le itulau o le download video mai le tracker e pei o se atigipusa "Mamanu"na o le paʻi i ai. I luga o le fesili amata amata "iTransmission""tali i le ioe.
    • O se taunuuga o le faia o manatu i luga, e tusa lava po o le a le amataga o le faalauiloaina o le taimi o le vaitafe (faila po o le magnet link), o le a tatala le talosaga iTransmission ma o le a faaopoopoina le faila (s) autu i le lisi o le lisi. "Faaliliuina" vailaau vai. O loʻo tumau pea e faʻatali mo le download e faʻamaeʻaina, lea ua faʻamaonia e le maeʻa ma suia lona lanu mai le lanumoana i le lanumeamata alualu i luma i le tab "Faaliliuina" i le IT Transmission.
    • O le taimi nei e mafai ona e faʻaopopo le sii mai i le tagata taalo. Ina ia faia lenei mea, tapuni le igoa ole tufatufaina atu o le vai, lea o le a tatalaina ai le mata o faamatalaga e uiga i ai - "Auiliiliga". I le vaega "AOAO" faalautele le tab "Faʻamaumauga".

      Le isi, paʻi i le faila o le faila vitio, ona filifili ai lea "Kopi i le" PLAYER_NAME ".

Auaunaga Apple

E taua le matauina, e ui lava i le vavalalata o iOS, e le faʻamaonia manino e Apple le downloading o faila, e aofia ai vitiō, mai le Initaneti i le manatuaina oa latou masini, ae tuʻu ai le tagata faʻapitoa i ni auala tusitusia e faatino ai lenei gaioiga. O se fesoʻotaʻiga vaʻaia o iPads ma iPhones i auaunaga a le kamupani, aemaise lava le iTunes Store ma le Apple Music. E tusa ai ma le atiaeina, e tatau i tagata e umia Apple smartphones ma papatusi ona maua le tele o mataupu e ala i nei auaunaga, totogi mo a latou tautua.

O le mea moni, o le mea o loʻo i luga o loʻo faʻatapulaʻaina ai le gafatia o tagata faʻaoga, ae o loʻo i ai nisi tulaga lelei. O le galuega o auaunaga na ofoina atu e Apple i le maualuga maualuga, e leai se mea e le tusa ai ma le tulafono, o lona uiga e mafai ona e talitonu i le lelei o vitio ma tifaga, ma e le popole i le le puleaina o le puletaofia o tagata na faia le vitio. I le lautele, o le faʻaaogaina o le iTunes Store ma le Apple Music e download ai faila e faʻamatalaina o le ala aupito sili ona faigofie ma sili ona faatuatuaina e toe faʻatumu ai lau oe lava aoina o tifaga, vitio musika ma isi vitio o teuina i le mafaufau o lou iPhone / iPad.

Mo le faʻaaoga lelei o le metotia o loʻo faʻamatalaina i lalo mo le siiina o vitio i se masini mai Apple, e tatau ona nonoa le tuatusi i le AppleID faʻamaopoopo lelei. Siaki le mea o loʻo i le sootaga i lalo ma ia mautinoa o faʻamatalaga o loʻo faʻamatalaina i totonu ua maeʻa. E tatau ona totogi le taulaiga i le faaopoopoina o faamatalaga tau aitalafu pe afai o le ae le faatapulaaina oe lava i le siiina mai o vitio saoloto e leai se kopi mai le tusi o auaunaga.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona seti se Apple ID

iTunes Store

Tatou amata i se faʻamatalaga o gaioiga e manaʻomia ona fai ina ia mafai ona sii mai le tele o tifaga poʻo ata tifaga, ae o ata ma podcasts mai le iTunes Store i le manatuaina o se masini Apple. O lenei faleoloa e ofoina atu se tele o mea o loʻo i luga ma e mafai ona faʻamalieina soo se manaʻoga, tusa lava po o le a le mea e fiafia i ai le tagata. O le mea moni, o le siiina o se vitio mai le Faleoloa o Konayunu i le masini, e tatau lava ona e faʻatau le oloa e te manaʻo i ai, i le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo - o se tuufaatasiga o ata tifaga.

  1. Tatala iTunes Store. Saili ata tifaga poo ata vitio lea e tatau ona sii mai i lau iPhone / iPad, faʻaaoga le sailiga i le igoa poʻo le suʻeina o vaega o mea o loʻo ofoina mai e le tautua.

  2. Alu i le itulau faʻatau mai oloa e ala i le taina o lona igoa i totonu o le tusi. A maeʻa ona toe iloilo le faʻamatalaga e uiga i le vitio ma faʻamautinoa o le mea filifilia o le mea tonu lea e te manaʻomia, kiliki "XXXV ULU" (XXX - le tau o le ata tifaga, lea o le a faʻamaonia pe a maeʻa ona faʻatau mai le AppleID-linked account). Faʻamaonia lou nofo sauni e faʻatau ma faʻasese tupe mai lau faʻamatalaga e ala i le kilikiina o le ki i le poloka faʻamatalaga e oso aʻe mai le pito i lalo o le mata "Faatau". I le isi, ulufale i le uputatala mo lau AppleID ma tap "Ulufale".
  3. A maeʻa le faʻamaonia o au faʻamatalaga faʻamatalaga, o le ae mauaina se ofo e vave maua ai lau iPhone / iPad manatua - paʻi Tatalo i totonu o le pusa talosaga, pe afai e te manaʻo e fai loa loa.

    Afai o le a sau le downloadga mulimuli ane, kiliki "E le o le taimi nei"- I lenei faʻamatalaga, o le ai ai se faamau i lalo o le ulutala o le tifaga i le iTunes Store. "Download" i le foliga o se ao ma se ufanafana - e mafai ona faʻaaoga le elemene i soo se taimi.

  4. I se tulaga ese, e tatau ona fai mai e uiga i le lisi. I le faaaogaina o lenei ata, e te siiina foi se kopi o le tifaga i lau masini, ae o le a teuina i le manatua mo na o le 30 aso le umi, ma o le tulaga lea e le toe amataina le toe faafoiina o le vitio "lisiina". O le a manaʻomia le 48 itula mai le taimi e amata ai ona e matamata i le otometi ona tapeina o se faila lisi mai le iPhone / iPad.
  5. I le maea ai o le faagasologa o le download, o le ata tifaga o loʻo maua i le lisi o mea na faʻatauina i le iTunes Store.

    Ina ia alu i le lisi o vitio na lafoina, kiliki le faamau. "Sili atu" i le tulimanu taumatau pito i lalo o le lau, ona tapuni lea o le aitema "Faʻatau" ma alu i "Ata tifaga".

    O le avanoa vave i le matamataina o mea na mauaina i le auala o loo faamatalaina i luga e mafai foi ona maua e ala i le tatalaina o le tusi ua uma ona faʻaleleia i iOS "Vitio".

Apple Music

O le au fai musika o loo sailia se auala e sii ai ata vitio i le mafaufau iPhone / iPad o le a sili atu ona fiafia i le auaunaga o le Apple Music mo lenei faamoemoe, e ui i le mea moni o le iTunes Store ei ai lenei ituaiga o mataupu i le tulaga lava e tasi. E tusa ai ma le faʻatauina o faʻataʻitaʻiga a Apple Music, e mafai ona e teu se tupe - o le tau e tatau ona e totogiina i le masina mo se saofaga i se auaunaga musika e le sili atu nai lo le tau o se numera sefululua i le IT Tunes Store.

  1. Faʻasaʻo le tusi talosaga "Musika"muai faʻaleleia i iOS. Afai o iai sau saofaga i le Apple Music, o le a tuʻuina atu oe ile avanoa lautele o faʻamaumauga o musika, e aofia ai ata vitio. Saili le kilipa e te manaʻo e faʻaaoga le sailiga poʻo le faʻamau "Iloiloga".
  2. Amata le toe taʻalo ma faʻalautele le tagata taʻavale o le tusi talosaga e ala i le tosoina o le eria ma faʻataʻitaʻiga. I le isi itu, tapuni vaega e tolu i le pito i lalo o le lau i le itu taumatau. I le lisi e tatala ai, kiliki "Faaopopo i le Potutusi o Faasalalauga".
  3. Tap tapuni "Download"faʻaalia i totonu o le tagata taalo pe a uma ona faʻaopoopo le kilia i le Pasefika. A maeʻa le pusa o le alualu i luma, o le faʻamalo "Download" из плеера исчезнет, а копия клипа будет помещена в память iPhone/iPad.
  4. Все загруженные вышеописанным способом видеоклипы доступны для просмотра офлайн из приложения "Музыка". Контент обнаруживается в разделе "Медиатека" после открытия пункта «Загруженная музыка» и перехода в «Видеоклипы».

E pei ona mafai ona e vaʻaia, faigofie ma faigofie le tuʻuina atu o vitiō i le manatuaina o le iPhone / iPad e na o le faʻaaogaina o le laupepa a Apple ma le faʻatauina o mea i totonu o auaunaga e ofoina atu ma faʻalauiloaina e le 'Cupertin giant i tagata faʻaogaina a latou masini. I le taimi lava e tasi, talu ai ona o le faʻaaogaina o auala e le o ni tulaga faʻatautaia ma polokalama faʻapitoa mai i le atunuʻu, e mafai ona e maua le tomai e sau ai toetoe o soʻo se vitio mai le Global Network i le manatuaina o lau telefoni poʻo lau papa.