Suʻe AAC i le MP3


Mo le puipuia o le komepiuta, e tatau i le tagata faʻaogaina ona faia se mea e taʻua o le faamamaina i nisi o taimi, lea o le a aofia ai le faʻaaogaina atoatoa o polokalame e le faʻaaogaina, soloia o faʻamaumauga resitala le tatau, faʻamatalaga faʻamalosi i tagata suʻesuʻe, ma isi mea. Ina ia faafaigofie lenei galuega, o loo i ai se tali faigofie ma le saoloto e le toe faaleleia le Pro.

E tusa lava pe e te faʻaaogaina e le aunoa ni polokalama le talafeagai e faʻaaogaina ai meafaigaluega faʻapitoa a Windows, o le a iai pea faila a le komipiuta ma faʻamaumauga a le resitara lea e masani ona faʻaputuina, ma faʻaitiitia ai le faʻaitiitia o le faʻatinoina o le polokalama. Advanced Uninstaller Pro o se mea faigaluega faʻapitoa e faʻaaogaina ai le mafaufau komipiuta.

Matou te fautua atu e vaʻai: isi fofo mo le folasia o polokalama e leʻi faʻaaogaina

Faʻaaoga polokalama

Advanced Uninstaller Pro e faʻatagaina oe e aveese atoatoa le polokalama, e tusa lava pe e te feagai ma se toilalo pe a faʻaaoga le faʻaaogaina e faʻaaoga ai meafaigaluega Windows.

Mataʻituina o polokalame faʻapipiʻiina

O le tulaga faʻapitoa Advanced Uninstaller Pro o le a faʻatagaina oe e siaki le faʻapipiʻiina o le polokalama. Faʻatasi, o le ae iloa tonu pe o le a le mea ma pe o fea foi e faia ai e le talosaga faila fou ma faamaumauga.

Faʻamatalaga Pule

O taimi uma lava e faʻaaogaina ai le komepiuta, e amata e le polokalama ona faʻataʻitaʻi le lisi atoa o polokalama na tuʻuina i luga o le uta. Afai e manaʻomia, e ala i le Advanced Uninstaller Pro, e mafai ona e faʻasaʻo lenei lisi, aveese faʻataʻitaʻiga e le talafeagai e aʻafia ai le faʻatinoga o le polokalama.

Vaʻa mama

Na o ni nai kiliki, o le polokalama e mafai ai ona e faʻamalo le polokalama mai le faʻaoga ma isi faila le tumau.

Faʻailoga faafitauli o le resitara

O le resitalaina o Windows e manaomia foi ona faamamaina i lea taimi ma lea taimi, lea o le a maua ai se vaega faapitoa "Clean Registry Cleaner".

Faʻamaumauga Resitala

O lenei galuega o le a le faʻamalo ai faila uma mai le resitalaina Windows, ae o le a faʻatagaina le faʻataʻitaʻiga, lea o le a aʻafia ai le faʻaogaina o le komepiuta.

Fausia se tusi resitala ma toe faʻaleleia

A o leʻi faia soʻo se suiga i le resitala, ua fautuaina e faia se kopi o le kopi, lea, pe a fai o faʻafitauli, o le a mafai ai ona e toe foʻi atu i le setete muamua.

Aveese kuki, talafaasolopito ma faʻapipiʻi masini i tagata suʻesuʻe

E le o se mea faalilolilo o kuki, talafaasolopito, ma masini masini komepiuta e aafia ai le saoasaoa o le masini. I le Advanced Uninstaller Pro, mo suʻega taʻitasi, ua ofoina atu oe e faʻamamā elemene taʻitasi, toe faʻafoi le faatinoga tutusa i luga o le 'upega tafaʻilagi.

Faiga Faʻapipiʻi Faʻatonu

E mafai e oe ona e vave siakiina le tulaga aoao o le polokalama ma, pe a talafeagai ai, toe faaleleia faafitauli ua maua.

File Shredder

Afai e manaʻomia, soʻo se tagata faʻaaoga e mafai ona toe faʻaleleia faila faila, e tusa lava pe na faia muamua se faʻasalalauga i luga o le avega. O le faʻailoga o le faila o le a mafai ai e oe ona faʻamaʻoti uma faila filifilia, e aunoa ma se avanoa e toe faʻaleleia ai.

Suʻe lua

E masani lava i nofoaga eseese i luga o le komepiuta e mafai ona aofia ai ia lava faila e tasi, e pei ona e malamalama i ai, ave le avanoa i luga o le komepiuta. Saili mo kopi ma tape faila le talafeagai.

Fufulu faila faila

O lenei vaega e mafai ai ona e suʻesuʻeina le i ai o faila lē tumau e le afaina ai le faʻaogaina o le masini faʻaoga, ae e mamao ese mai le avanoa le talafeagai i le komepiuta.

Faʻapitoa:

1. Le tele o mea faigaluega mo le faʻamamāina o le komepiuta;

2. Iloiloga o le faiga e saili ai faafitauli eseese i le faiga faʻaoga;

3. Tufatufa saʻoloto.

Faʻafitauli:

1. Le leai o le gagana Rusia.

I se polokalame se tasi, Advanced Uninstaller Pro o se faʻaoga tele o meafaigaluega mo le faʻamamāina o vaega eseese o le polokalama faʻagaoioiga ma faʻaleleia le faʻatinoina o komepiuta. O lenei oloa o loʻo i ai se atunuʻu faigofie ma faʻaogaina e tusa lava pe leai se gagana Rusia o le a le avea ma faʻafitauli mo le tele o tagata e faʻaaogaina.

Tikiake Advanced Uninstaller Pro mo se saʻolotoga

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Ashampoo le faʻapipiʻiina Lafoaia atoatoa IObit Uninstaller Faʻalē toe faʻaleleia

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Advanced Uninstaller Pro o se meafaigaluega lelei mo le vaʻaia atoatoa o polokalama ile PC ma faʻaumatia suiga ua latou faia i le faiga faʻaoga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Uninstallers mo Windows
Faʻapitoa: Faʻamatalaga fou
Tau: Faʻatau
Toa: 10 MB
Gagana: Rusia
Version: 12.17