Saili musika mai ata vitio VKontakte

O se tasi o galuega autu a le polokalama Skype o le faia o le leo ma le vitio. E masani lava, o ia fesootaiga e aunoa ma se leo pueina, o lona uiga, o se masini faaleotele leo, e le mafai. Ae, o le mea e leaga ai, o nisi taimi e faʻaumatia ai masini. Sei o tatou iloa po o le a le mafuaʻaga o faafitauli i fegalegaleaiga o leo puʻe leo ma Skype, ma le auala e foia ai.

Le mea sese

O se tasi o mafuaʻaga taatele mo le leai o se fegalegaleaiga i le va o le masini faaleotele leo ma le Skype polokalama o le fesoʻotaʻiga le saʻo o le masini pueina i le komepiuta. Siaki le faʻaogaina o le masini masini masini i totonu o le komepiuta. E le gata i lea, ia gauai atu i le mea moni na fesoʻotai tonu lava i le fesoʻotaʻiga mo masini pueina leo. E tele taimi e iai faʻasalalauga pe a faʻafesoʻotaʻi e tagata e leai se poto masani se masini faaleotele leo i le fesoʻotaʻiga e faʻamoemoe e faʻafesoʻotaʻi failauga. Aemaise lava e tupu lenei mea pe a faʻafesoʻotaʻi i luma o le komepiuta.

Telefoni feaveaʻi

O le isi filifiliga o le le mafai ona faʻaogaina o le masini masini - o lona toilalo. I lenei tulaga, o le sili atu ona faigata o le masini faaleotele leo, o le maualuga foi lea o le tulaga o le toilalo. O le leai o ni masini faigofie e le mafai, ma, i le tele lava o tulaga, e mafai ona mafua ona o le faaleagaina lelei o lenei masini. E mafai ona e suʻeina le masini masini ile faʻaogaina i se isi komepiuta. E mafai foi ona e sosooina se isi masini pueina i lau PC.

Avetaavale

O se mea masani lava e le iloa ai e Skype le masini masini o le toesea po o le leaga i avetaavale. Ina ia siakiina o latou tulaga, e tatau ona e alu i le Pule o Meafaigaluega. E faigofie lava ona faia lenei mea: faʻasalalauina le Win + R autu autu i luga o le komepiuta, ma i le Matala o le Tatala e tatala ai, ulufale le faaupuga "devmgmt.msc". Kiliki i le "OK" button.

A o leʻi tatalaina le matala o le Pule o le Faʻatonu. Tatala le vaega "Lelei, ata vitio ma mea taalo." E tatau ona aofia ai ia le itiiti ifo i le tasi le masini faaleotele leo.

I le toesea o ia, e tatau ona faʻapipiʻi le avetaʻavale mai le faʻapipiʻi faʻapipiʻi, pe siiina mai le Initaneti. Mo i latou e le o iai ni faʻalavelave o nei mataupu, o le sili sili ona lelei o le faʻaaogaina lea o polokalame faʻapitoa mo le faʻatulagaina o le avetaʻavale masini.

Afai o le avetaʻavale o loʻo i luga o le lisi o masini fesoʻotaʻi, ae o loʻo i ai se faʻailoga faaopoopo (cross cross, faailoga faʻamaloilo, ma isi) i le faafeagai ma lona igoa, o lona uiga o lenei avetaavale ua faaleagaina pe le lelei. Ina ia mautinoa e aoga, kiliki i le igoa, ma filifili le mea "meatotino" i totonu o le lisi autu.

I le faamalama e tatala, o faamatalaga e uiga i meatotino a le avetaavale e tatau ona avea ma faʻamaumauga "O le masini o loʻo galue lelei."

Afai oi ai se tusiga o nisi ituaiga, o lona uiga o se mea e le lelei. I lenei tulaga, filifili le igoa o le masini, tatou te toe taʻua le lisi o tala, ma filifili le mea "Aveese" mea.

A maeʻa ona aveese le avetaavale, e tatau ona e toe faʻaaoga i se tasi o auala o loʻo taʻua i luga.

E le gata i lea, e mafai ona e faʻafouina le avetaavale e ala i le valaʻau i le lisi o talafaʻasolopito ma filifili ana mea e tutusa.

Filifiliga sese i filifiliga i Skype

Afai e tele ni masini pueina leo e fesoʻotaʻi i le komepiuta, poʻo isi microphones na faʻafesoʻotaʻi muamua, ona mafai ai lea ona faʻapipiʻi le Skype e maua ai le leo mai ia i latou, ae le mai le masini o loʻo e talanoa i ai. I lenei tulaga, e tatau ona e suia le igoa i totonu o le faatulagaga e ala i le filifilia o le masini matou te manaʻomia.

Matou te tatalaina le Skype polokalama, ma i lana lisi, matou laasaga i lea laasaga i luga o mea "Meafaigaluega" ma "Faʻatonu ...".

Le isi, alu i le "Sound Sound".

I le pito i luga o lenei faamalama o le Microphone seti box. Kiliki i luga o le faamalama e filifili ai le masini, ma filifili le masini faaleotele leo lea matou te tautatala ai.

E ese lava, tatou te gauai atu i le mea moni e faapea, o le parakalafa "Volume" e le o se zero. Atonu o le mafuaaga lea e le toe gaosia e Skype mea e te tautala ai i totonu o le masini masini. I le tulaga e iloagofie ai lenei faafitauli, matou te faaliliuina le faasee i le itu taumatau, pe a uma ona siakiina le filifiliga "Faataga le masini masini masini".

A maeʻa uma seti, aua neʻi galo le kiliki i le "Save" button, pe a uma ona tapunia le faamalama, o le a latou toe foi i lo latou tulaga muamua.

I le tele o tulaga, o le faafitauli e le o faʻalogoina oe e le tagata faʻasalalauga i luga ole Skype i se isi mataupu. O iina, na tulaʻi mai fesili e le gata i le faʻatinoina o lau leo ​​puʻe leo, ae faʻapea foʻi ma faafitauli i le itu a le tagata faʻasaga.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faafitauli o fesoʻotaʻiga a le Skype ma se masini pueina leo e mafai ona i luga o ni tulaga se tolu: faʻaletonu poʻo le fesoʻotaʻi le saʻo o le masini lava ia; faafitauli avetaavale; Lē saʻo i Skype. O i latou taitoatasi e fofoina i ni algorithms eseese, lea na faamatalaina i luga.