E faʻafefea ona mu le vitio i le pulou mo le matamata i se mea DVD?

Talofa

I aso nei, e tatau ona iloa o DVD / CD e le o lauiloa e pei o le 5-6 tausaga talu ai. O le taimi nei, e toʻatele e leʻi faʻaaogaina, ae sili atu nai lo le ave faʻamalosi o masini ma taʻavale malosi (e vave ona maua le lauiloa).

O le mea moni, ou te masani foi e le faʻaaogaina DVD disks, ae i le talosaga a se tasi soa na tatau ona ou faia ...

O le anotusi

  • 1. Vaega Taua o le Susuina o le Vitio e Fai ma le Lelei mo le DVD DVD e Faitau.
  • 2. Fuʻu le fatu mo le faila DVD
    • 2.1. Numera numera 1 - faʻaalia le faʻaviliina o faila e susunuina ai i latou i le DVD
    • 2.2. Faʻasologa numera 2 - "faʻatonutonu tusi lesona" i le 2 laasaga

1. Vaega Taua o le Susuina o le Vitio e Fai ma le Lelei mo le DVD DVD e Faitau.

E tatau ona tatou taʻutino atu o le tele o faila faila e tufatufaina i le AVI format. Afai e te ave se faila faapena ma susunuina i le disk - o le a faitau e le toʻatele o tagata DVD i ona po nei, ma o le a le toʻatele. O taʻaloga tuai, i le isi itu, o le a le faitau i se ituaiga o le atigi, pe o le a faia se mea sese pe a vaʻai.

E le gata i lea, o le AVI ua naʻo se pusa, ma o codecs mo le faʻamalosiina o vitio ma leo i faila AVI e lua e mafai ona matua eseese lava! (i le auala, codecs mo le Windows 7, 8 -

Ma afai e leai se eseesega i luga o le komepiuta pe a taina le faila AVI - ona i ai lea i le DVD le eseesega atonu e taua - tasi le faila o le a tatala, o le lona lua e le mafai!

I le vitio 100% tatala ma taʻalo i se faila DVD - e manaʻomia ona tusia i le faatulagaga o se DVD faʻatalanoaga (i le MPEG 2). O le DVD i lenei mataupu e aofia ai 2 faila: AUDIO_TS ma VIDEO_TS.

O le mea lea Ina ia susunuina se DVD e tatau ona e faia 2 laasaga:

1. liliu le format AVI i le DVD (MPEG 2 codec), lea e mafai ona faitau uma i le DVD (e aofia ai le faataitaiga tuai);

2. mu i faila CD disks AUDIO_TS ma VIDEO_TS, lea na maua i le faagasologa o le liua.

I lenei tusiga o le a ou talanoaina ni auala e mu ai se DVD: otometi (pe a faia e le polokalama nei laasaga e lua) ma le "tusi lesona" (pe a muamua ona e manaomia le faaliliuina o faila, ona susunuina lea i le disk).

2. Fuʻu le fatu mo le faila DVD

2.1. Numera numera 1 - faʻaalia le faʻaviliina o faila e susunuina ai i latou i le DVD

O le auala muamua, i loʻu manatu, o le a fetaui lelei ma isi tagata faʻapitoa. Ioe, o le a sili atu le taimi (e tusa lava pe o le "otometi" le faʻatinoga o galuega uma), ae e le tatau ona faia soʻo se gaioiga faaopoopo.

Ina ia mu se DVD, o le ae manaʻomia le polokalama Freemake Video Converter.

-

Freemake Video Converter

Faʻaavanoaina le atinaʻe: //www.freemake.com/ru/free_video_converter/

-

O lona aoga autu o le lagolagoina lea o le gagana Rusia, o le tele o ituaiga lagolago, o se intuitive interface, ma o le polokalame foi ua saoloto.

O le faia o se DVD i totonu e matua faigofie lava.

1) Muamua, kiliki le ki e faʻaopoopo i le vitio ma faʻamaonia po o fea faila e te manaʻo e fai i luga o le DVD (tagai i le Fig.1). I le auala, ia manatua o le aoina atoa o tifaga mai se puʻe malo e le mafai ona tusia i luga o se tasi "disorder" disk: o le tele o faila e te faʻaopopo - o le tulaga maualalo o le a latou faʻamalosiina. E sili atu le faaopoopo (i loʻu manatu) e le sili atu ma le 2-3 ata tifaga.

Fig. 1. faaopoopo le vitio

2) I le polokalama, filifili le filifiliga e susunuina se DVD (tagai Ata 2).

Fig. 2. Faʻamatalaga DVD i Freemake Video Converter

3) I le isi itu, faʻamaonia ai le DVD (faʻapipiʻi le DVD DVD avanoa) ma faʻafesoʻotaʻi le ki o le liliu (i le ala, pe afai e te le manaʻo e susunuina le kopa i le taimi lava lena - ona mafai ai lea e le polokalama ona saunia se ata ISO mo se faʻamaumauga mulimuli i le disquette).

Faamolemole silasila: Freemake Video Converter e fetuunai ma le fetuunai le lelei o au vitio faaopoopo i se auala e talafeagai uma ai i luga o le diski!

Fig. 3. Filifiliga o le liuaina i le DVD

4) O le faagasologa o le liua ma le pueina o mea e mafai ona umi. Faʻalagolago i le mana o lau PC, le lelei o le ata muamua, le numera o faila liliu mai, ma isi.

Mo se faʻataʻitaʻiga: Na ou fatuina se DVD e tasi le ata tifaga o le umi (pe tusa ma le 1,5 itula). E tusa ma le 23 minute e fatuina ai sea ituaiga o faila.

Fig. 5. O le liua ma le susunuina o se disasi ua maeʻa. Mo le 1 tifaga na 22 minute!

O le kopi e maua ai o se DVD masani (vaai Ata 6). I le auala, e mafai ona taina se CD i soo se tagata DVD!

Fig. 6. Toe faafoi DVD ...

2.2. Faʻasologa numera 2 - "faʻatonutonu tusi lesona" i le 2 laasaga

E pei ona taʻua i luga i le tusiga, i le tulaga ua taʻua o le "tusi lesona", e tatau ona e faia ni laasaga se 2: faia se teutusi o se faila vitio i le DVD, ona susunuina lea o faila i se masini. Sei o tatou iloiloina auiliiliga taitasi laasaga ...

 1. Fausia AUDIO_TS ma le VIDEO_TS / liliu le file AVI i le DVD

E tele polokalame e foia ai lenei lomiga i totonu o le fesoʻotaiga. E fautuaina le toʻatele o tagata e faʻaoga le poloka o le komepiuta Nero mo lenei galuega (lea e tusa ma le 2-3 GB) poʻo le ConvertXtoDVD.

O le a ou faʻasoa se polokalama laʻititi (i loʻu manatu) liliu vave faila i nei faila, nai lo polokalama faʻapitoa na faia ...

DVD Flick

Ofisa upega tafaʻilagi: //www.dvdflick.net/

Faamanuiaga:

- lagolagoina se tele o faila (e mafai ona e faʻapipiʻiina soo se faila faila i le polokalama;

- faʻamaonia le DVD DVD e mafai ona faamaumauina i se tele o polokalame (o fesoʻotaʻiga i tusi lesona o loʻo tuʻuina atu i luga ole laupepa);

- galue vave;

- E leai se mea sili atu i le tulaga (e tusa lava pe 5 tausaga le matua o le a malamalama).

Alu i luga e liliu ai le vitio i le DVD. A maeʻa ona faʻapipiʻi ma faʻatino le polokalama, e mafai loa ona e alu e faʻaopoopo faila. Ina ia faia lenei mea, kiliki le "Add title ..." button (tagai i le fig 7).

Fig. 7. faaopoopo le faila vitio

A maeʻa faʻaopoopo faila, e mafai ona e amata vave ona maua ia AUDIO_TS ma le VIDIO_TS. Ina ia faia lenei mea, na o le kiliki lava i le Creating button DVD. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e leai se mea sili atu i le polokalama - e moni, ma matou te le fatuina se lisi (ae mo le tele o tagata e susunuina se DVD, e le talafeagai).

Fig. 8. amata fatuina se DVD

I le auala, o le polokalama o loʻo i ai filifiliga e mafai ai ona e seti po o le a le disk e tatau ona fetaui lelei le tele o le video maeʻa.

Fig. 9. "fetaui" vitio i le tele o le tele o le disk

Ma le isi, o le a e vaʻavaʻai i se faamalama ma iʻuga o le polokalama. O le liua, o se tulafono, e umi le umi ma o nisi taimi e umi lava le umi o le tifaga. O le taimi o le a faalagolago tele lava i le mana o lau komepiuta ma lona faʻatupega i le faagasologa o le gaioiga.

Fig. 10. lipoti o fatuga o fatuga ...

2. Fuʻa le vitio i le DVD

O le taunuuga o AUDIO_TS ma le VIDEO_TS faʻatasi ma le vitio e mafai ona susunuina i se DVD ma se numera tele o polokalama. O le tagata lava ia, mo le tusitusi i CD / DVD, ou te faʻaaogaina se tasi polokalama lauiloa - Ashampoo Burning Studio (faigofie lava, e leai se mea e sili ona lelei; e mafai ona e galue atoatoa, e tusa lava pe e te vaʻai i ai mo le taimi muamua).

Sitepu aloaia: //www.ashampoo.com/ru/rub/pin/7110/burning-software/Ashampoo-Burning-Studio-FREE

Fig. 11. Ashampoo

A maeʻa le faʻatulagaina ma le faʻalauiloa, pau mea e tatau ona e faia o kiliki i luga o le ki "Vitio -> DVD DVD mai le faila". Ona filifili lea o le faila i le mea na e laveaʻi ai le AUDIO_TS ma le VIDEO_TS directories ma susunuina le disc.

O le susunuina o se CD, i le averesi, 10-15 minute (e faalagolago lava i le DVD ma le saoasaoa o lau taavale).

Fig. 12. Ashampoo Burning Studio FREE

Isi polokalama e fatu ma susunuina se DVD:

1. ConvertXtoDVD - matua faigofie, ei ai lomiga Rusia o le polokalama. DVD Maualalo Faʻasaʻo vave le liua vave (i loʻu manatu).

2. Faiaoga Vitio - o le polokalama e le o se mea leaga, ae totogi. E faʻaaoga fua, e na o le 10 aso e mafai ai.

3. Nero - o se pusa telefoni feaveaʻi mo le galulue faatasi ma CD / DVD, totogi.

O le mea uma, o le manuia i tagata uma!