Java Runtime Siosiomaga 9.0.4

O le Java Runtime Environment o se masini faʻapitoa e aofia ai lona lava atinaʻe ma nisi o faletusi a Java. Muamua lava, e talafeagai mo le taʻavaleina o nisi taʻaloga ma faʻataʻitaʻiga na atinaʻe e faʻaaogaina ai tekonolosi Java (mo se faataitaiga, Minecraft ma taaloga talitutusa).

Pusa mo galuega lelei

O le Java Runtime Environment e aofia ai vaega nei:

  • O le faʻatulagaina o le telefoni JRE - ua fuafuaina e lagolago le galuega o Java Java applet i le masini ma le faʻaogaina, e aunoa ma le faʻaogaina o faʻalautelega faʻapitoa ma atinaʻe atinaʻe. O lenei module o se vaega manaomia. E tatau foi ona e malamalama i le eseesega i le va o le gagana Java ma le JavaScript, lea e faaaoga i le tele o nofoaga. Afai e te manaʻomia le 'upega tafailagi e faʻatatau lelei ai, e leai se manaʻoga e sii mai le JRE. Ae mo i latou e masani ona faʻaaogaina taʻaloga i luga o le initaneti ma faʻatinoga ua atinaʻe i le "mama" Java, o lenei module o le a talafeagai;
  • O le JVM o se masini komepiuta faigofie lea na faʻapipiʻiina i totonu o le masini komepiuta, lea e talafeagai mo le JRE e tamomoe saʻo i luga o masini ma isi auala faʻaogaina. E manaʻomia foi mo le saʻo o le faʻaogaina o polokalama o loʻo tusia i le gagana Java, ae e eseese mea loloto;
  • Java libraries - o le a sili atu ona fiafia mo tagata atiae, talu ai e maua ai se avanoa e faʻamautinoa ai le numera Java mo le galue ma isi gagana faʻatulagaina. Mo tagata masani, o potutusi e mafai foi ona aoga, ao latou faatagaina polokalama o polokalama e le gata na tusia i Java.

Talosaga talosaga

O le polokalama e mafai ai e oe ona faʻaalia lelei nofoaga tuai, lea o loʻo galulue ai nisi o galuega faatino i le gagana Java. E mafai ai foi ona e tamoe i luga o le komepiuta, tele tafaoga ma luga o le initaneti. Ma le isi, o nisi faʻamatalaga i luga o fesoʻotaiga i fesoʻotaʻiga lautele e manaʻomia ai le Java Runtime Environment faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta e faigaluega saʻo.

E sili atu le aoga o lenei polokalama mo le aufaigaluega ma le atinaʻe. I le mataupu muamua, o le a mafai ona faʻasalalau faʻasalalau, galulue ma pepa taua i totonu o le kamupani faʻasalalauga. I le tulaga lona lua, e mafai ona fiafia i tagata e atinaʻe e tusitusi i le gagana Java ma e le gata. E tusa ai ma le atinaʻeina o le JRE, o le polokalame e faʻamautinoa le saogalemu, faʻamafanafanaga ma le saogalemu o faʻamaumauga ua gaosia.

Faʻafefea ona galue Java Runtime Environment

O se tagata masani e na o le faʻapipiʻiina o le polokalama ma toe amata le komepiuta, mulimuli ane o le a galue uma talosaga e manaʻomia se JRE e aunoa ma ni faʻafitauli. E faapena foi mo le faaalia o mea Java i totonu o se masini komepiuta. E masani lava, pe a uma le faʻatulagaga, e te le manaʻomia le tatalaina o le JRE, talu ai o le polokalama o le a tamoe i tua.

I le avea ai o se tuusaunoaga, e mafai ona e mafaufau i nisi tagata fai polokalame ma pule o polokalama. Atonu e tatau ona latou o atu i le vaega o le polokalame ma faatino ni nai manipulation iina. Ae, i le tele o tulaga, o le Java Runtime Environment e tatau ona faʻafesoʻotaʻi e maua ai faʻamatalaga pe faʻamalo polokalama. I le taimi o le faʻaleleia, e mafai ona e faʻaogaina lau komepiuta e aunoa ma ni tapulaa.

Mama

  • Faiga faʻavae O le masini komepiuta e galue i luga o ituaiga uma o Windows ma luga o isi faiga faʻaoga, e aofia ai telefoni feaveaʻi;
  • O le a tamoʻe le JRE e aunoa ma ni faʻafitauli e oʻo lava i se mea e matua vaivai lava ma umi le umiaina;
  • Faʻatagaina oe e tamoe tele taʻaloga ile initaneti;
  • I le tele o tulaga, e leai se faʻasalalauga e manaʻomia pe a uma ona tuʻuina atu.

Faʻafitauli

  • Le toesea o le gagana Rusia i le faʻaoga;
  • O nisi tagata faʻaaoga e faitio i se PC faifaimalie pe a uma ona tuʻu le polokalama;
  • E i ai faʻafitauli i nisi vaega.

Java Runtime E manaʻomia le siosiomaga e faʻapipiʻi ai i latou o loʻo faʻaaluina le tele o taimi i taaloga i luga o le initaneti, galulue ma faʻamaumauga eseese i luga o le Initaneti poʻo le suʻesuʻeina o gagana polokalame (aemaise Java). O lenei polokalama e laʻititi laitiiti ma ua faʻapipiʻiina i nai kiliki, ma a maeʻa faʻatulagaga e masani lava e le manaʻomia ai soʻo se gaioiga.

Download Java Runtime Environment mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻasalalau le siosiomaga e sosoʻo ai i le RaidCall Java update on Windows 7 E faʻapefea ona tusi se Java Java Faʻafefea ona mafai ai Java i Mozilla Firefox browser

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Java Runtime Environment o se siosiomaga faʻasolosolo taimi masani e maua ai le tele o avanoa e galulue ai ma polokalame ua atiae i le gagana lauiloa Java.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Sun Microsystems, Inc
Tau: Faʻatau
Toa: 55 MB
Gagana: Igilisi
Version: 9.0.4