Faʻafefea ona aveese se tagata mai le lisi uliuli o VKontakte

O le faila faila o se tasi lea o elemene sili ona taua o le faʻaogaina o le polokalama, lea e fesoasoani saʻo i le suʻeina o le manatuaina o le mafaufau e ala i le faia o se vaega o faʻamaumauga. O lona gafatia e matua faʻamapulaʻaina i le saoasaoa o le puʻupuʻu o loʻo nofo ai lenei faila. E taua tele i komepiuta e iai sina numera o mafaufauga faʻapitoa, ma ina ia mafai ai ona faʻamautinoa le faʻatinoga o le faiga faʻaogaina, e manaʻomia le galulue faʻatasi.

Ae o le i ai o le tele o le RAM televave i luga o le masini e maua ai le maua o le faila faila e matua leai lava se aoga - ona o tapulaa vave, e matua leai lava se faʻateleina o le faʻatinoga. O le faʻaaogaina o le faila faila e mafai foi ona taua mo tagata faʻapipiʻi na faʻapipiʻiina le faiga i luga o se eletise SSD-malo-o le tele o tusitusiga e faʻamaonia ai.

Tagai foi: O ou manaʻomia se faila faila i SSD

Faʻasaoina se avanoa ma ni punaoa malō

Ole tele o faila faila e manaʻomia e le gata o le avanoa avanoa i luga o le vaeluaina o mea. O faʻamaumauga tumau o faʻamatalaga le taua i mafaufauga faʻapitoa e mafua ai le lele pea o le disk, lea e maua ai ana punaoa ma taʻitaʻia ai i le faʻavalea o le tino. Afai, aʻo e galue i se komepiuta, ua e lagona ua lava le RAM faʻapitoa e faia ai galuega i aso uma, ona tatau lea ona e vavae ese le faila faila. Aua e te fefe e taitaia faʻataʻitaʻiga - i soo se taimi e mafai ona toe faia.

Ina ia mulimulitai i faatonuga o loʻo i lalo, o le a manaʻomia e le tagata faʻaaoga pule tatau poʻo le maualuga o avanoa e mafai ai ona faia ni suiga i tulaga taua o le faiga faʻaoga. O gaioiga uma o le a faia e na o meafaigaluega, e le manaʻomia le faʻaaogaina o polokalama tʻatolu.

  1. I luga o le pepa "O laʻu komepiuta"lea o loʻo i luga o le komepiuta o lau komepiuta, faʻa-kiliki le kiliki i le itu taumatau. I le pito i luga o le faamalama, kiliki tasi i luga o le faamau. "Faʻasalalau Faʻasalalau Tatala".
  2. I le taumatau pito i luga o le faamalama o loʻo tatala, o loʻo i ai se parakalafa e faʻafetaui le faʻaalia o elemene. Faʻasalaga i le 'aufaʻatasi o le kuki, e tatau ona e filifili le mea "Ata laiti". A maeʻa i totonu o le lisi o loʻo i lalo, matou te maua le mea. "Faiga", kiliki i luga.
  3. I le itu agavale o laina o le faamalama e tatala, kiliki tasi i luga o le mea "Faʻalautele faatulagaga o le faatulagaga". Le tali lelei i le faiga o talosaga mo aia tatau.

    E mafai foi ona e mauaina lenei faamalama e faaaoga ai le lisi o le gaioiga o le ala pupuu. "O laʻu komepiuta"e ala i le filifilia o mea "Meatotino".

  4. A maeʻa lena, o le a faʻaaoga e le tagata faʻapitoa se faamalama ma le igoa "Āiga o Faigaluega". E tatau ona kiliki i le tab "Avanoa". I le vaega "Ova" tulei le faamau "Filifiliga".
  5. I se tamai faamalama "Filifiliga o Galuega", lea o le a aliali pe a maeʻa, e tatau ona e filifili le lisi "Avanoa". Fuaiupu "Mafaufau Mama" e aofia ai se faamau "Suiga", lea e manaʻomia e le tagata faʻapipiʻi ona kiliki tasi.
  6. Afai e faʻaaoga le parakalafa i totonu o le polokalama "Filifili le faila failaina", ona tatau loa lea ona aveese le pito i tafatafa o le mea. A maeʻa lena, o isi filifiliga e avanoa. I lalo lalo e te manaʻomia e mafai ai ona faʻatulaga. "A aunoa ma le failaina o faila". A uma lena, e tatau ona e kiliki i le ki "Lelei" i le pito i lalo o le faamalama.
  7. A o faagasolo le polokalama i lenei vasega, o loʻo galue pea le faila faila. Mo faʻamaoniga e faʻamalosia, e fautuaina e toe faʻafouina loa le polokalama, e aunoa ma le faʻaaogaina o faila taua uma. O le liliuina atonu e umi se taimi e umi atu nai lo le taimi e tasi.

A maeʻa ona toe faʻafouina, o le a amataina le polokalama faʻapitoa e aunoa ma le faila faila. Faʻalogo vave i le avanoa avanoa i luga o le vaeluaga o mea. Vaavaai i le mautu o le polokalama faʻaoga, ona o le leai o le faila faila na aafia ai. Afai e lelei mea uma, faʻaauau pea ona faʻaaogaina. Afai e te maitauina e le lava le manatuaina o le komepiuta e galue ai, poʻo le komepiuta e amata ona faʻaoga mo se taimi umi lava, ona mafai lea ona toe faafoiina le faila faila e ala i le faʻatutuina o lona lava taʻavale. Mo le faʻaaoga lelei o le RAM, ua fautuaina e suesue mea nei.

Tagai foi:
Auala e suia ai le faila o le faila i matala 7
Faʻateleina le faila faila i Windows XP
Faʻaaogāina o se avetaavale tere e avea o se manatua i se PC

O le faila faila e matua le talafeagai i luga o komepiuta e sili atu ma le 8 GB o le RAM, o se faila malosi e galue pea o le a faʻagesegese ai le faiga faʻaoga. Ia mautinoa e faʻamaonia le faila faila i luga o le SSD ina ia aloese mai le vave faʻaaogaina o le avega mai le faʻasalalau faifaipea o faʻamatalaga faʻatinoina o le polokalama. Afai o loʻo i ai le kiliva i le polokalama, ae le lava le RAM, ona mafai lea ona e faʻafeiloaʻi le faila faila i le HDD.