Faʻafou le faʻaaliga i Avito

I le gasologa o taimi, i le lalolagi maualuga, e tele atu mea e foliga mai e mafai ona faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta po o se komepiuta e ala i le port USB. I le taimi muamua, o meafaigaluega a le ofisa (masini lomitusi, masini fax, scanners) e masani lava ona i ai i ia ituaiga masini, ae o le taimi nei e leai se tasi e mafai ona ofo i mini-pusaaisa, lamepa, failauga, olioli, piano, smartphones, ma isi masini e fesootai i le komepiuta e ala i le USB. Ae o ia meafaigaluega o le a matuai leai lava se aoga pe afai e le mafai ona galue ia ports o USB. O le mea tonu lenei o le faʻalavelave i le taʻavale o le pasi lautele. I lenei lesona o le a matou faʻamatala atili atu ia te oe le auala e "manava ai le ola" i totonu o vaʻa e le faigaluega.

Faʻasalalau

Muamua lava, seʻi o tatou vaʻavaʻai i le auala e fuafua ai e iai sau faʻafitauli i le telefoni faʻatonutonu pasi o le USB. Muamua, i "Pule Sili" E tatau ona e vaai i le ata o loʻo i lalo.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona e ulufale i le "Pule Faʻatonu"

Lona lua, i le meatotino o ia meafaigaluega i le vaega "Tulaga o Meafaigaluega" o faʻamatalaga sese o le ai ai.

Ma le lona tolu, o au faʻapipiʻi USB i luga o se komepiuta poʻo le komepiuta e le aoga mo oe. Ma e le mafai ona gaoioi e pei o se taulaga e tasi, ma i latou uma. O se mea lea o se avanoa.

Matou te ofoina atu ia te oe se numera o auala faigofie ae aoga e mafai ai ona e aveesea se mea sese.

Metotia 1: Faʻatu le uluai polokalama

I se tasi oa matou lesona na ma talanoa ai e uiga i auala e ave ai avetaavale mo ports o USB. Ina ia aua nei kopiina faamatalaga, matou te fautua atu ia e faitauina. O loʻo i ai se meataitasi pe a matou faʻamatalaina le faagasologa o le siiina mai ma le faʻapipiʻiina o masini komepiuta mai le nofoaga aloaia o le gaosiga a le tina. Faia nei laasaga uma, ma o le faafitauli o le a foia.

Metotia 2: Suʻe le avetaʻavale aunoa

Matou te faʻailoaina pea lava pea polokalame faapitoa e otometi lava ona siakiina lau masini ma iloa ai meafaigaluega e manaʻomia ona faʻapipiʻi pe faʻafouina le masini komepiuta. O ia polokalame o se fofo lautele e toetoe lava o faafitauli e fesootaʻi ma le sailia ma le faʻapipiʻi o avetaavale. Mo lou faigofie, ua matou toe iloilo fofo pito sili ona lelei o lenei ituaiga.

E sili atu i lenei mea: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

O le filifiliga silisili o le faʻaaogaina lea o le polokalama lauiloa a DriverPack Solution. Ona o le toʻatele o tagata e faʻaaogaina, o le faʻavaeina o masini faʻapipiʻi ma masini komepiuta e faʻafouina pea. Le faʻaaogaina e faigofie tele ma e le tatau ona i ai ni faʻafitauli. Afai latou te faia, matou te fautuaina oe faitau lau tusi faʻapitoa i le faʻaaogaina o le DriverPack Solution.

Faʻamatalaga atili i lenei mea: Faʻafefea ona faʻafouina avetaavale i lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Metotia 3: Faʻamaumauga faʻapipiʻi

O lenei metotia e fesoasoani i le 90% o ia mataupu. O le mea lenei e tatau ona e faia:

  1. Alu i totonu "Pule Sili". E mafai ona e faia lenei mea i le kilikiina o le kiliki i luga o le kata i luga o le ata "O laʻu komepiuta" luga o le komepiuta, ma le filifilia o le mea i le lisi autu "Meatotino". I le faamalama e tatala, i le itu tauagavale, kiliki i luga o le laina ua taua - "Pule Sili".
  2. I le sailiga, o loʻo matou vaʻavaʻai mo meafaigaluega ma le igoa "USB Serial Bus Pule USB".
  3. Faʻasua-saʻo i le igoa lava ia ma filifili le mea i le lisi o loʻo faʻaalia. "Meatotino".
  4. I le faamalama e aliali mai, vaavaai mo le mea o loʻo i lalo "Faamatalaga" ma o iina.
  5. O le isi laasaga o le filifili lea o le meatotino o le a faʻaalia i le vaega o loʻo i lalo. I le lisi o loʻo faʻavaivai, e manaʻomia ona matou maua ma filifili le laina "ID ID".
  6. A maeʻa lenei mea, o le a e vaʻavaʻai i le vaega o loʻo i lalo o faʻamatalaga uma o lenei meafaigaluega. I le avea ai o se tulafono, e fa laina. Tuu le faamalama lenei ma tatala i le laasaga e sosoo ai.
  7. Alu i le 'upega tafailagi o le telefoni i le initaneti mo le sailia o le masini komepiuta mo masini e faʻaaoga ai le ID
  8. I le pito i luga o le 'upega tafaʻilagi o le ae mauaina ai le pusa saili. Lenei e tatau ona e tuʻuina atu se tasi o faʻamaonia ID e fa na e aoaoina muamua. A uma ona e ulufale atu i le tau e te manaʻomia e taomi ai "Ulufale mai" pe o se faamau "Saili" latalata i le laina lava ia. Afai o le sailiga mo se tasi o faʻamaonia ID e fa e le maua ai ni iuga, taumafai e faʻaofi se isi tau i le pusa saili.
  9. Afai e manuia le sailiga o le masini komepiuta, i lalo i luga o le saite o le ae iloa ai lona taunuuga. Muamua, matou te faʻapipiʻiina mea uma e ala i le faʻaogaina o le polokalama. Kiliki i luga o le ata o le polokalama faʻaogaina ua e faʻaogaina. Aua nei galo e te mafaufau i le bit.
  10. O le taimi nei matou te tilotilo i le aso tuʻufaʻatasia o le polokalama ma filifili le freshest. I le avea ai o se tulafono, o avetaavale lata mai nei o loʻo i luga o avanoa muamua. Aʻo filifilia, kiliki i luga o le ata i le taumatau o le igoa o le polokalama.
  11. Faamolemole ia maitauina afai o se kopi lata mai nei o le faila e maua mo le siiina mai i luga o le upega tafailagi, ona e vaʻai lea i le savali o loʻo i lalo i le itulau download.
  12. E tatau ona e kiliki i le upu "Iinei".
  13. O le a aveina oe i se itulau e te manaʻomia e faʻamaonia ai le mea moni e le o oe o se robot. Ina ia faia lenei mea, ia na ona tuu se faailoga i le nofoaga talafeagai. A maeʻa lena kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga ma le fale teu, o loʻo i lalo ifo.
  14. O le siiina mai o vaega talafeagai e amata. I le faaiuga o le faagasologa, e tatau ona e tatalaina le fale teu ma teu uma ona anotusi i totonu o le tasi pusa. Ole lisi e le o le faila masani lea. O se taunuuga, o le a e vaʻai i le 2-3 vaega o mea e manaomia e faʻapipiʻiina i le lima.
  15. Tagai foi:
    Faʻapefea ona tatalaina se archives ZIP
    Faʻapefea ona tatala le archive RAR

  16. Matou te toe foi i "Pule Sili". Matou te filifilia le masini talafeagai mai le lisi ma toe kiliki i luga ma le kī saʻo o le kusi. I le faʻasologa o le lisi o le taimi lenei filifili le aitema "Avetaʻavale Faʻafou".
  17. O le iʻuga, o le ae maua se faamalama ma se filifiliga o metotia faʻatulagaina. Tatou te manaʻomia le mea lona lua - "Suʻeina avetaʻavale i luga o lenei komepiuta". Kiliki i luga o lenei laina.
  18. I le isi laasaga, e muamua ona e filifilia le faila lea na e aumaia uma mea o le archive muamua na sii mai. Ina ia faia lenei mea, kiliki le faamau "Iloiloga" ma faʻamautinoa le auala i le nofoaga o loʻo teu ai faila talafeagai. Ina ia faʻaauau le faagasologa, kiliki le faamau "Lisi".
  19. O se taunuuga, o le a siakiina pe o faila faila e lelei mo le faʻapipiʻiina o masini, ma afai e talafeagai, ona otometi lava ona faʻaeʻe mea uma. Afai na lelei mea uma, ona oʻo lea i le faaiuga o le a e vaʻai i se faamalama ma se savali e uiga i le maeʻa manuia o le faagasologa, ma i le lisi o meafaigaluega "Pule Sili" o le a leai se mea sese.
  20. I se tulaga e le masani ai, e mafai ona faʻapipiʻiina le avetaʻavale, ae o le faʻaalia o le masini i se mea sese i le lisi o meafaigaluega o le a le mou atu. I se tulaga faapea, e mafai ona e taumafai e aveese. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki o le kuki saʻo ile masini ma filifili mai le lisi "Aveesea". A maeʻa, i le pito i luga o le faamalama, kiliki le ki. "Gaioiga" ma filifili i le lisi pa'ū "Faʻafou le faʻalapotopotoga o meafaigāluega. O le a faʻaalia le masini ma o le taimi lenei e leai se mea sese.
  21. O se tasi o metotia ua faʻamatalaina i luga e tatau ona fesoasoani ia te oe e foia le faafitauli i le televave o le masini komepiuta USB. Afai e leai se tasi oi latou na fesoasoani ia te oe, atonu atonu o le loloto o le sese o loʻo taoto loloto. Tusi e uiga i ia tulaga i faʻamatalaga, o le a matou fiafia e fesoasoani ia te oe.