Mo se koluma "poto" o le "Yandex" o loo faapipii i luga

O le faleoloa o Yandex i le ogatotonu o Moscow o loʻo i ai se laina o tagata e naunau e faʻatau se koluma fou "atamai" o le kamupani. E tusa ai ma le RIA "Novosti", na amata loa ona aoina e le au faatau i fafo le avanoa i ni nai itula aʻo leʻi tatalaina.

O le Yandex.M o le masini komepiuta e tusa ma le 9,900 rubles na faʻatau atu i le aso 10 i le taeao o Moscow. I le taimi nei, e na o le tasi le faleoloa e mafai ona faʻatau i totonu o le laumua, ma e malie le kamupanī e faʻatau sili atu ma le lua masini i le tasi lima.

-

O tagata faatau mai isi 'aʻai o le a faʻatali mo le tatalaina o le faʻatau i luga o Yandex.Market, ae o le faʻasalalau atu i itulagi o le a tuai - ua folafola mai e le kamupani e tuʻuina atu le tau totogi i tagata faatau i totonu o le 90 aso.

O le faalauiloaina o le Yandex.Station sa faia i le isi lea Fonotaga o le Konafesi i le masina ma le afa talu ai. O se masini ma se fesoasoani leo-fausia "Alice" e le gata ina mafai ona taina musika, ae taʻalo foi i le vitio i luga o se televise fesoʻotai. I le faaopoopo atu i le koluma, e maua e tagata faʻatau se tausaga e tasi le saofaga i le Yandex.Music ma le tolu masina o le totogiina atu i luga o kiriata Initaneti.