E faʻapefea ona vave fatuina se faila FTP? / Auala faigofie e fesiitai ai faila e LAN

E lei leva tele, i se tasi o tusiga, matou te mafaufau i auala e 3 e faʻafefe ai faila i luga ole Initaneti. O loʻo i ai le isi mea mo le fesiitaiga o faila i luga o se fesoʻotaiga i le lotoifale - e ala i se faila FTP.

E le gata i lea, o loʻo ia te ia le tele o faʻamanuiaga:

- o le saoasaoa e le faatapulaaina e se isi lava mea nai lo lou initaneti (le saoasaoa a lau kamupanī),

- saoasaoa o le tufatufaina o faila (e te le manaʻomia le alu i soo se mea ma sau i se mea, e te le manaʻomia le faʻatulagaina o se mea umi ma le manaia),

- O le mafai ona toe fai le faila i le mea na tupu i se oso malepe poʻo se fesoʻotaʻiga le mautonu.

Ou te manatu o mea lelei e lava e faʻaaoga ai lenei metotia e vave faʻafefe ai faila mai le tasi komipiuta i le isi.

Le fatuina o se faila FTP matou te manaʻomia se faʻaoga faigofie - Tūmau FTP FTP (e mafai ona e sii maia iinei: //www.goldenftpserver.com/download.html, o le a leai se mea e sili atu nai lo le amataina).

A maeʻa ona e sii mai ma faʻaogaina le polokalama, e tatau ona e tu i luga le isi matapi (i le auala, o le polokalama e Rusia, lea e fiafia).

 1. Push buttonfaʻaopoopo i le pito i lalo o le faamalama.

2. Faatasi ai ma le solo "auala " faʻamaonia le faila lea matou te manaʻo e tuʻuina atu avanoa i tagata faʻaoga. Ole manoa "igoa" e le taua tele, o se igoa o le a faʻaalia i tagata faʻapipiʻi pe a latou ulu atu i lenei faila. E i ai se faailoga "faataga avanoa atoatoa"- afai e te kiliki, o tagata e faʻaoga mai i lau faila FTP o le a mafai ona faʻamalo ma toefaʻaiga faila, faʻapea foʻi ma le lafoina o faila i lau faila.

3. I le laasaga e sosoo ai, e taʻu atu e le polokalame ia oe le tuatusi o lau pusa tatala. E mafai ona vave kopiina i luga o le laupapa laupapa (e pei lava o oe na o le filifilia o le sootaga ma kiliki "kopi").

Ina ia siaki le faʻatinoina o lau faila FTP, e mafai ona e mauaina i le faaaogaina o le Internet Explorer poʻo le Faʻatonu Pule.

I le auala, e tele tagata e mafai ona suʻe lau faila i le taimi e tasi, o ai e te taʻuina i ai le tuatusi o lau faʻaumau FTP (e ala i ICQ, Skype, telefoni, ma isi). I le masani ai, o le saoasaoa i le va oi latou o le a vaevaeina e tusa ai ma au upega tafaʻilagi: mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le televave o le saoasaoa o le alalaupapa e 5 mb / s, ona mafai lea e le tagata e toatasi ona sii mai i le saoasaoa i le 5 mb / s, lua - 2.5 * mb / s ia, ma isi. o.

E mafai foi ona e faamasani i isi metotia o le fesiitaiga o faila i luga ole Initaneti.

Afai e masani ona e faʻafesoʻotaʻi faila i le tasi i le isi i le va o komepiuta fale - atonu e aoga le faʻatulagaina o se fesoʻotaʻiga i le lotoifale i se taimi?