E le mafai e Firefox ona maua le 'auʻaunaga: o mafuaʻaga autu o le faafitauli


O se tasi o lauiloa sili ona lauiloa i lo tatou taimi, o Mozilla Firefox, lea e iloga i le maualuga ma le mautu i le faʻatinoga. Ae peitai, e le o lona uiga o le taimi o le faʻaogaina o lenei 'upega tafaʻilagi e le mafai ona tulaʻi mai faafitauli. I lenei tulaga, o le a tatou talanoaina le faafitauli pe a, pe a fesuiaʻi i se 'upega tafaʻilagi, ua lipotia e le masini e le maua le sapalai.

O se mea sese e taʻu mai ai e leʻi maua le faʻamaumauga a o faʻasalalau i se 'upega tafaʻilagi i le Mozilla Firefox o loʻo faʻamaonia ai e le mafai e le masini ona faʻatuina se fesoʻotaʻiga i le' auʻaunaga. E iai se faʻafitauli faapena e mafai ona tupu mo ni mafuaaga se tele: amataina i le nofoaga e le mafai ona faʻaaogaina ma faʻauʻu i gaoioiga viral.

Aisea e le mafai ai e Mozilla Firefox ona maua le mea faigaluega?

Mafuaʻaga 1: o le 'upega tafaʻilagi o loʻo i lalo

Muamua lava, e tatau ona e mautinoa o loʻo i ai se 'upega tafaʻilagi o loʻo e talosagaina, faʻapea foi pe oi ai se fesoʻotaiga vavave faʻatasi.

Faʻamatalaga faigofie e faigofie: taumafai e alu i Mozilla Firefox i soʻo se isi 'upega tafaʻilagi, ma mai se isi masini i le' upega tafaʻilagi na e talosagaina. Afai i le mataupu muamua, o nofoaga uma lava e tatala filemu, ma i le lona lua, e tali mai lava le 'upega tafailagi, e mafai ona tatou fai atu e le o galue le' upega tafailagi.

Mafuaʻaga 2: gaoioiga viral

O gaoioiga faʻataʻitaʻi e mafai ona faʻaleagaina le masani ai o le 'upega tafaʻilagi, ma o le mea lea e taua ai le siakiina o le polokalame mo siama faʻatasi ai ma le fesoasoani a lau antivirus poʻo le Dr.Web CureIt, o se faʻaaogaina faʻapitoa faʻapitoa. Afai e maua se siama i luga o se komepiuta, e tatau ona e faʻaaogaina, ona toe toe faʻafou lea o le komepiuta.

Faʻaaoga Dr.Web CureIt aoga

Mafuaaga 3: faila faila fetuunai

O le mafuaaga lona tolu e mafua mai i le lona lua. Afai ei ai ni ou faafitauli i le faʻafesoʻotaʻi i nofoaga, e tatau ona e masalomia le faila faila, lea e mafai ona suia e se siama.

Mo nisi faʻamatalaga i le auala e tatau ona vaai ai le faila muamua ma le auala e mafai ai ona e toe faafoi atu i lona uluai setete, e mafai ona e maua mai le upega tafaʻilagi aloaia a le Microsoft e ala i le kilikiina o lenei sootaga.

Mafuaʻaga 4: faʻaputuina o le pusa, kuki ma le suʻesuʻeina o talafaasolopito

O faʻamatalaga e faʻapipiʻiina e le masini e ono oʻo atu ai i faafitauli ile komipiuta. Ina ia faʻaumatia lenei tulaga o le mafuaʻaga o le faʻafitauli, ia faʻamalamalama manino le faʻaoga, kuki ma le suʻesuʻeina o talafaasolopito i Mozilla Firefox.

Faʻafefea ona faʻamamaina le natia i Mozilla Firefox browser

Mafuaaga 5: Faʻafitauli Faʻafitauli

O faʻamatalaga uma e uiga i faʻamaumauga faʻamaonia, faʻaupuina Firefox, faʻamaumauga faʻamau, ma isi. teuina i le pusa o faʻamatalaga patino i le komipiuta. Afai e talafeagai, e mafai ona e fatuina se tala fou fou o le a mafai ai ona e amata galue ma le masini mai le maasiasi e aunoa ma le toe faʻaleleia o le Firefox, faʻaitiitia le feteenaʻiga o fesuiaiga, downloadina o faʻamatalaga ma faʻaopoopoga.

Faʻafefea ona tuʻuina atu se talaʻaga i Mozilla Firefox

Mafuaaga 6: Vaʻaia le fesoʻotaʻiga o faʻamaʻi.

Mauaina o Antivirus i luga o lau komepiuta e mafai ona poloka fesootaiga i Mozilla Firefox. Ina ia siaki lenei tulaga o le mafuaʻaga, e tatau ona e taofia le galuega a le antivirus mo sina taimi, ona toe taumafai lea i Firefox e alu i le punaoa manaʻomia.

A maeʻa nei faʻasologa, o le 'upega tafailagi ua lelei ona maua, o le mea lea o lau antivirus e nafa ma le faafitauli. O le ae manaomia le tatalaina o le anti-virus ma faʻamalo le galuega o le suʻeina o fesoʻotaiga, lea atonu e le lelei le faigaluega, poloka le avanoa i nofoaga o loʻo saogalemu moni.

Mafuaʻaga 7: Faʻamaloiloina o le browser

Afai e leai se tasi o metotia ua faʻamatalaina i luga na fesoasoani ia te oe e foia ai le faafitauli i le faʻaogaina o le Mozilla Firefox browser, e tatau ona e toe faʻafoʻi le masini.

Muamua ole suʻega e manaʻomia ona aveese mai le komepiuta. Ae peitai, afai e te aveesea Mozilla Firefox e toe faaleleia faafitauli, e taua tele le aveese atoatoa. E sili atu faʻamatalaga i le auala e faʻaaogaina ai Mozilla Firefox i le faʻamalosi atoa o loʻo faʻamatalaina i luga o la tatou 'upega tafaʻilagi i luma atu

Faʻafefea ona aveese atoa Mozilla Firefox mai lau komepiuta

Ma a maeʻa le aveeseina o le masini, e tatau ona e toe amataina lau komepiuta, ona amata lea o le downloadina o le fou fou o Firefox e ala i le siiina mai o se faʻasalalauga fou o lau 'upega tafaʻilagi mai le' upega tafaʻilagi aloaia a le atiae, ona faʻapipiʻi lea i lau komepiuta.

Tikiake Mozilla Firefox Browser

Mafuaaga 8: OS le saʻo

Afai e faigata ia oe ona iloa le mafuaʻaga o faafitauli i le sailia o le masini Firefox, e ui o loʻo galue pea i se taimi ua mavae, e mafai ona fesoasoani ia te oe e le System Restore function, lea o le a mafai ai e Windows ona toe foʻi i le mea e leai ni faafitauli i le komepiuta.

Ina ia faia lenei mea, tatala "Lisi Pulea" ma mo le faigofie ona seti le ala "Ata Laiti". Tatala le vaega "Toe Maua".

Filifili se vaega. "Toe faʻafoʻiina o le Polokalama".

A faʻalauiloaina le galuega, e tatau ona e filifilia le pito i tua, pe a leai ni faafitauli i le operability Firefox. Faamolemole ia matau o le toe faʻaleleia o taualumaga e ono tele ni itula - e faʻalagolago i le numera o suiga na faia i le faiga talu ona faia le lisi o le faasologa o igoa.

E faʻamoemoe, o se tasi o metotia i lenei tusiga na fesoasoani ia te oe e foia ai le faafitauli o le tatalaina o se upega tafaʻilagi i Mozilla Firefox browser.