TeraCopy 3.26

O le faʻafitauli o le faʻamaoni e ala i se faʻamatalaga a Microsoft o se tasi lea o mea sili ona taatele, o le tele o tagata e faʻagaloina a latou uputatala pe faʻafeagai ma le mea moni e le taliaina e le polokalama a latou faʻaupuga mo mafuaaga latou te le malamalama ai.

Faʻafefea ona foia le faafitauli o le faʻamaoni faʻatasi ma se faʻamatalaga a Microsoft

Mafaufau i mea e mafai ona fai pe afai e le mafai ona e ulu atu i le Windows 10.

O talanoaga nei e taulaʻi atu i faʻamatalaga a Microsoft, ae le o tala faʻapitonuʻu. O lenei faʻamatalaga e faʻaaogaina ai le eseesega mai le faʻalapotopotoga o lo o teuina faʻamaumauga i le ao ma soʻo se tagata e iai se teugatupe e mafai ona faʻatasi i luga o masini e tele e faavae i le Windows 10 (o lona uiga, e leai se fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻi i se PC faʻapitoa). E le gata i lea, a maeʻa ona ulu i le OS i lenei tulaga, e tuʻuina atu le tagata faʻaaoga i le seti atoa o auaunaga ma galuega a le Windows 10.

Metotia 1: Faʻasaʻo le Faasaʻo

O le mafuaʻaga sili ona taatele o faʻaletonu faʻamaoni o se faʻaaogaina o faʻamatalaga le saʻo a tagata. Ma afai, a maeʻa ni nai taumafaiga, e le mafai lava ona e mauaina faʻamatalaga talafeagai (e tatau ona e mautinoa e le oomiina le ki Loka tapuni ma pe ua saʻo le seti o le gagana tusitusi) e fautuaina e toefaʻailogaina le upu faʻamatalaga i luga o le 'upega tafaʻilagi a Microsoft (e mafai ona faia lenei mea mai soʻo se masini e maua ai le Initaneti). O le faʻatinoga lava ia e pei o lenei:

  1. Alu i Microsoft e toefaʻi lau faʻaupuga.
  2. Filifili se mea e faʻamaonia ai ua galo ia oe lau faʻaumauga.
  3. Ulufale mai faʻamatalaga o le teugatupe (saini) e le mafai ona e manatuaina le uputatala, faʻapea foʻi ma le captcha puipuia.
  4. Filifili le metotia o le mauaina o se code code (e faʻamaonia pe a resitalaina se faʻamatalaga a Microsoft), i le avea ai o se tulafono, o le meli lenei, ma kiliki "Auina atu le Faasologa".
  5. Alu i le tuatusi imeli na e saunia mo le toe faʻaleleia o le palakalafa. Mai le tusi na maua mai le lagolagosua lagolago a Microsoft, ave le code ma faʻaoga i totonu o le pepa faʻaleleia o le teugatupe.
  6. Fausia se upu fou e ulufale ai i le polokalama, ia amanaʻia tulafono mo lona foafoaga (o le faʻaogaina o fanua ua faʻaalia i lalo).
  7. Faʻailoga i faʻamatalaga faʻamaonia fou.

Metotia 2: Siaki avanoa i le Initaneti

Afai e faʻamaoni le tagata faʻaaoga i lana faʻaupuga, ona i ai lea o faafitauli ma le faʻamaoni, e tatau ona siaki le maua o le Initaneti i le masini. Ina ia le amanaʻia le mea moni e le saʻo le faʻamaoniaga o le aufaigaluega po o le upega tafailagi, e mafai ona e ulufale i totonu o mea tutusa i luga o se isi masini, lea e mafai ona avea ma PC, komepiuta, atamai, papa. Afai e manuia le taotoga, ona oʻo lea o le faafitauli o le ai ai i le masini lea na tupu mai ai le pili na le taunuu.

Afai ei ai sau faʻamatalaga i le lotoifale, e tatau ona e ulufale i totonu ma siaki le maua o le Initaneti. E mafai foi ona e tilotilo i le tulimanu pito i lalo o le lau. Afai e leai ni faʻafitauli i luga o le Initaneti, ona leai lea o se faailoilo i tafatafa o le ID ID ID.

Metotia 3: Siaki le masini mo viruses

O le isi mafuaaga taatele o taumafaiga le manuia e teu ai ma se faʻamatalaga a Microsoft o le faʻaleagaina lea o faila faila e manaʻomia mo le faʻagasologa o le faʻamaoniga. I le avea ai o se tulafono, e tupu lenei mea ona o le galuega o mea leaga. I lenei tulaga, afai e le mafai ona e ulufale i totonu (e ala i se teugatupe i le lotoifale), ona e siakiina lea o lau PC mo siama e faaaoga ai le CD antivirus Live.

E faʻapefea ona fatuina se puʻite tutusa i luga o se avega moli, e mafai ona e aʻoaʻo mai la matou lomiga.

Afai e leai se auala e faʻamatalaina e mafai ona fesoasoani ia te oe e foia ai le faafitauli i le taina i totonu, ua fautuaina e toe faafoi le polokalama mai le teuga i le itulau muamua o galuega, pe a leai se faafitauli tutusa.