Faʻasalalau Faʻatonu a Microsoft Excel

I le lalolagi i aso nei, e faigata ona manatua pea au fuafuaga uma, o sau fonotaga, galuega ma galuega, aemaise lava pe a tele naua. O le mea moni, e mafai ona e tusia mea uma i le auala tuai ma se peni i se api masani poʻo le faʻatulagaina, ae o le a sili atu ona talafeagai le faʻaaogaina o se masini feaveaʻi masini - o se telefoni po o se laulau faʻatautaia ma le Android OS, lea e tele naua mea faʻapitoa faʻapitoa - ua faʻatulagaina fuafuaga o galuega. I luga o le lima sili ona lauiloa, faigofie ma faigofie ona faʻaaoga sui o lenei vaega o le polokalama ma o le a talanoaina i la tatou tusiga i aso nei.

Microsoft To-Do

O se mea e fou, ae televave le mauaina o le faʻalauiloaina o le faʻatulagaga o galuega faʻatulagaina e Microsoft. O le talosaga o loʻo i ai se atinaʻe matagofie, faʻafesoʻotaʻi, faigofie ona aʻoaʻoina ma faʻaaogaina. O lenei "tudushnik" e mafai ai ona e faia ni lisi eseese o mataupu, o ia mea uma o le a aofia ai ana lava galuega. O le mea mulimuli, i le ala, e mafai ona faʻaopoopoga i se tusi ma faʻavae laiti. E masani lava, mo faʻamaumauga taitasi, e mafai ona e setiina se faamanatu (taimi ma le aso), faʻamautinoa foi le taimi o le toe fai ma / poʻo le taimi atofaina mo le maeʻa.

O Microsoft Do-Do, e le pei o le tele o fofo, e matua saoloto. O lenei tagata faʻatulagaina galuega e fetaui lelei e le gata mo oe lava, ae mo le faʻaaogaina faʻapitoa (e mafai ona e tatalaina au lisi o galuega mo isi tagata faʻaaoga). O lisi lava latou e mafai ona faʻapitoa e fetaui ma ou manaʻoga, sui o latou lanu ma le autu, faʻaopoopoina ata (mo se faʻataʻitaʻiga, se tele o tupe i le lisi faʻatau). Faatasi ai ma isi mea, o le auaunaga e fesoʻotaʻi faʻatasi ma isi oloa a Microsoft - o le Outlook customer.

Faʻatau le Microsoft To-Do mai le Google Play Store

Wunderlist

E leʻi leva talu ai nei, o lenei tagata faʻatulagaina galuega o se taʻitaʻi i lana vaega, e ui lava, o le faʻamasinoina e le numera o mea faʻapipiʻi ma le faʻaaogaina o tagata (lelei) i le Google Play Market, o loʻo i ai lava i le taimi nei. E pei o le To-Do, o le Lisi o le Lisi o Lisi o loʻo umia e Microsoft, e tusa ai ma le muamua e tatau ona suia le lona lua. Ae ui lava i lea, pe a tausia pea le Wunderlist ma faʻafouina e le au atinaʻe, e mafai ona faʻaoga saogalemu e fuafua ma pulea ai mataupu. I lenei foi, o loʻo i ai le avanoa e tusia ai lisi o mataupu, e aofia ai galuega, faʻasologa ma faʻamatalaga. E le gata i lea, o loʻo i ai se avanoa aoga e faʻapipiʻi ai sootaga ma pepa. Ioe, i fafo atu o lenei tusi e foliga sili atu nai lo lana tupulaga talavou, ae e mafai ona e "teuteu" ona o le avanoa e faʻapipiʻi ai autu e fesoʻotaʻi ai.

O lenei oloa e mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma se totogi, ae naʻo le faʻaaogaina patino. Ae mo le tuʻufaʻatasia (mo se faʻataʻitaʻiga, aiga) poʻo le faʻaaogaina o faʻalupega (galulue faʻatasi), o le a tatau ona e lesitala. O lenei mea o le a faʻalauteleina ai le faʻatinoina o le faʻatulagaina, tuʻuina atu i tagata faʻapitoa le avanoa e faʻasoa ai a latou lava lisi i le lisi, talanoaina galuega i le talatalanoa ma, i le mea moni, lelei le pulea o le fugamaʻi i meafaigaluega faʻapitoa. E manino lava, o le faʻatulagaina o faʻamanatuga i le taimi, aso, repetitions ma taimi tapulaa o loʻo i ai iinei, e tusa lava pe leai se kopi.

Tikia mai le app Wunderlist mai le Google Play Store

Todoist

Tali sili ona lelei mo masini komepiuta mo le faʻaleleia lelei o mataupu ma galuega. O le mea moni lava, naʻo le faʻatulagaina lea o le tauvaga tauvaga i le Wunderlist o loʻo i luga ma e sili atu le sili atu i le tulaga o le atinaʻe ma le faʻaaogaina. I le faaopoopo atu i le tuufaatasiga manino o lisi-fai, faatulagaina o galuega ma vaevaega, faamatalaga ma isi faaopoopoga, e mafai ona e fatuina au oe lava filiga, faaopoopo pine (pine) i faamaumauga, faailoa le taimi ma isi faamatalaga tuusaʻo i le ulutala, mulimuli ane o mea uma o le a faia ma tuuina atu i le " "e pei. Mo le malamalama: o le fasifuaitau "fafaga fugalaau i aso uma i le iva i le taeao i le taeao i le fale" tusia i upu o le a avea ma se galuega faapitoa, faʻaauau i aso uma, ma lona aso ma le taimi, ma, pe afai e te faʻasalalau muamua se igoa e ese ai, le nofoaga talafeagai.

E pei o le auaunaga na talanoaina i luga, mo faamoemoega patino Todoist e mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma se totogi - o ona tomai faavae o le a lava mo le tele. O le faʻalauteleina o le lomiga, lea o loʻo iai i totonu o lona faʻaogaina o meafaigaluega e tatau ai mo le galulue faʻatasi, o le a mafai ai ona e faaopoopo atu i mataupu ma galuega o le filiga ma pine o loʻo taua i luga, faʻataʻatia ai faʻamanatuga, faʻatulaga mea e ave i ai le faʻamuamua ma, talanoaina pisinisi ma paʻaga, ma isi). Faatasi ai ma isi mea, pe a maeʻa se saofaga, e mafai ona faʻafefiloi Tuduist i 'upega tafaʻilagi lauiloa e pei o Dropbox, Amazon Alexa, Zapier, IFTTT, Slack, ma isi.

Faʻatau le talosaga Todoist mai le Google Play Store

Ticktick

Taolotoga (i lona tusiga autu), lea, e tusa ai ma le au atinaʻe, o se Wunderlist e tusa ai ma le Todoist. O lona uiga, e fetaui lelei lava mo fuafuaga a le tagata lava ia faapea foi le galulue faʻatasi i galuega faatino o soʻo se faʻalavelave, e le manaʻomia ai se saofaga o le saofaga, pe a oʻo mai i galuega masani, ma fiafia i le mata ma foliga matagofie. O lisi o mataupu ma galuega na faia iinei, e pei o fofo o loʻo talanoaina i luga, e mafai ona vaevaeina i lalo, faaopoopo i faʻamaumauga ma faʻamaumauga, faʻapipiʻi faila i faila, seti faʻamanatu ma toe fai. O se tulaga iloga o le TickTick o le mafai lea ona faʻalogo leo faʻamaumauga.

O lenei Taskler Scheduler, e pei o Tuduist, faʻamau fuainumera i luga o le gaosiga o tagata, tuʻuina atu le gafatia e siaki ai, faʻatagaina oe e faʻavasega lisi, faaopoopo faʻamau ma fai ni foliga. E le gata i lea, e fusia faʻatasi ma le taʻutaʻua taʻutaʻua o Pomodoro Timer, Google Calendar ma Tasks, ma o loʻo i ai foi le gafatia e faʻatau atu au lisi o galuega mai tauvaga oloa. E i ai foi le Pro, ae o le tele o tagata faaaoga o le a le manaʻomia - o galuega e aunoa ma se totogi e maua iinei o tua atu o mata.

Tikiake le talosaga TickTick mai le Google Play Store

Google Tasks

O le freshest ma le sili ona itiiti le faʻatulagaina o galuega i la tatou aoina o aso nei. Na faʻasaʻoloto mai talu ai nei, faʻatasi ai ma se faʻalauiloaina o le isi Google oloa, le auaunaga i le imeli GMail. O le mea moni, o mea uma na mafai ona tuʻuina i le ulutala o lenei tusi talosaga - e mafai ona e faia ni galuega, faʻatasi ma na o le taimi talafeagai o faʻamatalaga faaopoopo. O le mea lea, o mea uma e mafai ona faʻamaonia i totonu o le faamaumauga o le ulutala, tusi, aso (e tusa lava pe leai se taimi) o le faʻatinoina ma le faʻaitiitia, leai se isi. Ae o lenei maualuga (sili atu, itiiti) o avanoa e maua e matua leai se totogi.

Google Tasks o loʻo faia i se atinaʻe matagofie, faʻatasi ma isi oloa ma auaunaga a le kamupani, faʻapea foʻi ma le tulaga lautele o le Android OS faʻaonaponei. O tulaga lelei e mafai ona taʻuina atonu i le vavalalata vavalalata o lenei faʻailoga i le imeli ma le kalena. Le mautonu - o le talosaga e le o aofia ai mea faigaluega mo le galulue soosootauau, ma e le mafai ai foi ona fatuina ni lisi tulaga ese (e ui o loo i ai pea le tomai e faaopoopo ai lisi fou). Ae ui i lea, mo le tele o tagata faaaoga, o le faigofie o Google Tasks o le a avea ma se vaega taua mo lana filifiliga - o le tali sili lea ona lelei mo le faaaogaina lelei o le tagata lava ia, lea atonu e sili atu ona aoga i le taimi.

Faʻatau le talosaga "Tasks" mai le Google Play Market

I lenei tusiga, matou te tilotilo i se faigofie ma faigofie-i-faʻaaoga, ae sili ona mataalia i le galuega galuega mo le telefoni feaveaʻi ma le Android. E toʻalua i latou e totogi ma, faʻamasino i le maualuga o le manaʻoga i le vaega o pisinisi, o loʻo i ai moni lava se mea e totogi. I le taimi lava e tasi mo le faʻaaogaina patino e le o le faʻailogaina e le talafeagai - o le a leai se totogi. E mafai foi ona e gauai atu i le toga tolu - e aunoa ma se totogi, ae i le taimi lava e tasi o talosaga e mulimulitaia ai mea uma e te manaʻomia mo le faia o mea, galuega ma le faʻamanatuina o faʻamanatuga. I le mea e filifili - filifili mo oe lava, o le a matou maeʻa i lenei mea.

Vaʻai foi: O loʻo faʻaaogaina ni faamanatu mo le Android