Faʻafeiloaʻi PDF Documents i PNG Images


Ua uma ona matou iloiloina auiliiliga o le faaliliuina o ata PNG i le PDF. E mafai foʻi ona faʻaaogaina le isi itu - liliuina o se pepa PDF i se faatulagaga faʻataʻitaʻiga PNG, ma o le aso nei matou te fia faailoa atu oe i metotia o le faia o lenei faiga.

Auala e liliu ai PDF i le PNG

O le auala muamua o le faaliliuina o PDF i le APG o le faʻaaogaina lea o polokalama faʻapitoa tagata liliu mai. O le filifiliga lona lua e aofia ai le faʻaaogaina o se tagata matamata. O metotia taʻitasi e iai ona lelei ma faʻafitauli, lea o le a tatou mafaufauina.

Metotia 1: AVS Document Converter

Multifunctional Converter e mafai ona galue i le tele o faila faila, lea ei ai foi le galuega o le faaliliuina o PDF i le PNG.

Faʻaola AVS Document Converter mai le 'upega tafaʻilagi

  1. Sue le polokalama ma faʻaaoga mea e lisi ai "File" - "Faʻaopoopo faila ...".
  2. Faaaoga "Saili" e alu i le pusa ma le faila faila. A e maua oe lava i le saʻo saʻo, filifili le pepa autu ma kiliki "Tatala".
  3. A uma ona e siiina le faila i le polokalama, faʻalogo i le poloka o le faasologa o le lisi i le itu tauagavale. Kiliki le mea "I ata.".

    O le a oʻo mai se lisi pa'ū i lalo o le poloka poloka. "Pusa o Faiga"lea e filifili ai le filifiliga "PNG".
  4. Aʻo leʻi amataina le liua, e mafai ona e faʻaogaina faʻataʻitaʻiga faaopoopo, faʻapea foʻi ma le faʻapipiʻiina o le pusa o faʻamaumauga o le a tuʻuina atu ai le liua.
  5. A uma ona faʻatulagaina le tagata liliu mai, faʻaauau le faagasologa o le liua - kiliki i luga o le ki "Amata" i le pito i lalo o le faamalama o le polokalama.

    O le alualu i luma o le taualumaga ua faʻaalia tuusao i luga o le pepa e liua.
  6. I le faaiuga o le liua, o se feau e faʻaalia ai le faʻamalosia o oe e tatalaina le faletusi o galuega. Kiliki "Faʻasalalau avanoa"e vaʻai i taunuʻuga o galuega, poʻo "Katia" e tapunia le savali.

O lenei polokalama o se fofo aupito sili ona lelei, ae ui i lea, o le lemu o galuega mo nisi tagata faaaoga, aemaise lava i itulau e tele-itulau, atonu o se lele i totonu o le suauu.

Metotia 2: Adobe Acrobat Pro DC

O Adobe Acrobat o loʻo i ai se mea faigaluega mo le auina atu o le PDF i le tele o faatulagaga eseese, e aofia ai le PNG.

Download Adobe Acrobat Pro DC

  1. Tatala le polokalama ma faʻaaoga le filifiliga "File"lea e filifili ai "Tatala".
  2. I le faamalama "Saili" Faʻasaga i le faʻailoga faatasi ai ma le pepa e te manaʻo e liliu, filifili i se kuki kiliki ma kiliki "Tatala".
  3. Ona toe faʻaaoga lea o le aitema. "File"ae o le taimi lenei filifili filifiliga "Fafo atu i ..."ona filifili lea "Ata" ma i le faaiuga lava le faatulagaga "PNG".
  4. O le a toe amata "Saili"le mea e filifili ai le nofoaga ma le igoa o le ata o galuega. Matau le faamau "Faʻatonu" - kiliki i luga o le a mafua ai le faʻaaogaina lelei o le faʻaogaina o le faʻalelei. Faʻaaoga pe'ā tatau, ma kiliki "Faasaoina"e amata ai le faagasologa o le liuaina.
  5. A faʻaalia e le polokalame le maeʻa o le liua, tatala le lisi filifilia muamua ma siaki iuga o le galuega.

O le Adobe Acrobat Pro DC e fai foi se galuega lelei tele, ae tufatufa atu mo se tau, ma o le faʻatinoga o le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga e gata.

Faaiuga

O le tele o isi polokalama e mafai foi ona faaliliuina le PDF i le PNG, peitai, na o le lua fofo na faamatalaina i luga na faaalia ai iuga sili ona lelei i uiga o le lelei ma le saoasaoa o le galuega.