Manatua imeli

Afai e te auina mai faanatinati imeli mai se imeli, e ono manaʻomia i nisi taimi le faalēaogāina, ma taofia ai le tagata mai le faitauina o mea e aofia ai. E mafai ona faia lenei mea i lalo ifo o nisi o aiaiga, ma i lenei tusiga o le a tatou auiliiliina auiliili ai.

Faʻamalo tusi

I le taimi nei, o le avanoa avanoa na o le tasi le meli meli, pe afai e te le amanaiaina le polokalame Microsoft Outlook. E mafai ona e faʻaaogaina i le meli Gmail, e umia e Google. I lenei tulaga, o le galuega e tatau ona muaʻi faʻaaogaina e ala i laina o le pusameli.

  1. Faʻatasi i totonu o le pusa Faletusikiliki i luga o le afi i le pito i luga taumatau ma filifili "Faʻatonu".
  2. O le isi mea e tatau ona e alu i le lisi "Aoao" ma maua se poloka i le itulau "Faʻamalulu le lafoina".
  3. I le faʻaaogaina o le lisi pa'ū o loʻo i ai iinei, filifili le taimi o le a tolopo le tusi i le taimi e lafoina ai. O lenei tulaga taua o le a mafai ai e oe ona toe manatuaina ina ua maeʻa le auina mai o se tasi.
  4. Faʻasaga i lalo le itulau i lalo ma kiliki le ki. "Faasaoina Suiga".
  5. I le lumanaʻi, e mafai ona e faʻateʻaina le savali na tuʻuina atu mo se taimi faatapulaaina e ala i le kiliki i luga o le sootaga. "Faaleaoga"faʻaalia i se isi poloka i le taimi lava e uma ai ona taomi se ki "Auina atu".

    O le ae iloa e uiga i le maeʻa manuia o le faʻatinoga mai le poloka lava e tasi i le itu tauagavale pito i lalo o le itulau, ona maeʻa lea ona toe faʻaleleia le pepa taofiga le tapunia.

  6. O lenei faagasologa e le tatau ona mafua ai ni faʻafitauli, e ala i le faʻaleleia lelei o le tuai ma le tali atu i le taimi i le manaʻoga e faʻailoa le lafoina, o le ae mafai ona faʻavevesi soʻo se fesiitaiga.

Faaiuga

Afai e te faʻaaoga Gmail, e faigofie ona e pulea le auina atu poʻo le lafoina atu o tusi i isi tagata faʻaoga, toe manatuaina pe a manaʻomia. Soʻo se isi lava tautua i le taimi nei e le mafai ai ona faʻalavelave le utaina. Na o le pau lava le filifiliga lelei o le faʻaaogaina lea o Microsoft Outlook ma le faʻamuamuaina o lenei ata ma le fesoʻotaʻiga o pusa meli talafeagai, pei ona matou muai taʻuina i la matou 'upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaigeli meli i Outlook