Faʻafefea ona lafoina se feʻau leo ​​"VKontakte" mai lau komepiuta

I ni nai tausaga talu ai, o le galuega o le auina atu o feʻau i le faʻalogo leo na faʻaalia mai i le talosaga aloaia VKontakte. E faigofie lenei mea aua afai e te manaʻomia le seti o faʻamatalaga tusitusia o se telē telē, e mafai ona e tusia se tautalaga, sefe taimi, pe, mo se faʻataʻitaʻiga, tali se fesili faanatinati. E tele tagata faʻaoga ua uma ona malamalama ma talisapaia le leo leo o fesootaiga. Ae ui i lea, e le o tagata uma e iloa e mafai ona auina atu se savali mai se masini feaveaʻi ma se komepiuta patino.

Laasaga i lea laasaga ma lea laasaga mo le auina atu o se feʻau leo ​​"VKontakte"

Ina ia auina atu se savali i le "VK", fai mea nei:

  1. Alu i lau faʻamatalaga i le upega tafaʻilagi. Tatala le vaega i talatalanoaga ma filifili le tagata e manao i ai.

    Faʻasalaga i luga le mea e manaʻomia

  2. Afai e saʻo le fesoʻotaʻiga o le masini masini, ona i luma o le faʻasologa o le laufanua o le a e vaʻai ai i se atigipusa (kiliki i luga), faʻatagaina oe e faʻaaoga le leo o le leo leo (vaai i le ata).

    A e kiliki i le vaega ua filifilia, o le a amata le pueina o leo.

  3. E tatau ona e tuʻuina atu le faatagaga mo le 'upega tafaʻilagi e galue ai ma lau masini faaleotele leo. Ina ia faia lenei mea, filifili le faamau "Faasao".

    E le mafai ona pueina se mea e aunoa ma se masini faaleotele leo.

  4. Matou te tusia i lalo le tuatusi. O le tapulaa e sefulu minute. Afai e manaʻomia, e mafai ona e taofi, faʻalogo ma faʻaumatia ae le i tuʻuina atu i le tagata e faʻaaogaina.

I le na o le fa laasaga faigofie, ua e malamalama i le pueina o se savali leo "VKontakte" i luga o se PC. I le taimi nei, e mafai ona e faʻasoaina faʻamatalaga faʻamatalaga, ae o lagona foi.