Faʻatuina se faila virtual i le Windows 7

O nisi taimi, o loʻo faʻafeagai tagata PC ma le fesili mataʻutia o le auala e fatuina ai se masini malulu poʻo se CD-ROM. Matou te suʻesuʻeina le faʻatinoga mo le faʻatinoina o nei galuega i le Windows 7.

Lesona: Faʻapefea ona fatuina ma faʻaaoga se komepiuta mama

Auala e fatu ai se masini komepiuta

Metotia o le fatuina o se faila virtual, muamua, faalagolago i le filifiliga e te manaʻo e faʻauʻu i ai: se ata o se puʻupuʻu malo poʻo se CD / DVD. I le avea ai o se tulafono, o faila faila e iai le extension .vhd, ma o ata ISO e faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai se CD poʻo se DVD. Ina ia mafai ona faʻatinoina nei faʻatinoga, e mafai ona e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows poʻo le faʻaaogaina o fesoasoani a isi polokalame.

Metotia 1: DAEMON Tools Ultra

Muamua lava, mafaufau i le filifiliga o le fatuina o se puʻupuʻu malulu e faʻaaoga ai se polokalame lona tolu mo le galue i masini - DAEMON Tools Ultra.

  1. Taumafai le talosaga e fai ma pule. Alu i le tab "Meafaigaluega".
  2. O se faamalama e tatalaina i se lisi o mea faigaluega polokalama. Filifili se mea "Faʻaopoopo VHD".
  3. O le faʻaopopoina o le VHD window e tatalaina, o lona uiga, fatufatuina se peʻa faigata. Muamua lava, e tatau ona e lesitala le tusi o le a tuʻu ai lenei mea. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki i le taumatau o le fanua. "Faasaoina".
  4. A vagana ai matala matala. Ulufale i totonu o le tusi faʻasolosolo mea e te manaʻo e tuʻu ai le komepiuta. I totonu o le fanua "Igoa ole igoa" E mafai ona suia le igoa o le mea faitino. O le faaletonu o le "NewVHD". Le isi, kiliki "Faasaoina".
  5. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le auala filifilia ua faʻaalia nei i totonu o le fanua "Faasaoina" i le atigi o le polokalame DAEMON Tools Ultra. O lea e tatau ona e faʻamautinoa le tele o le mea faitino. Ina ia faia lenei mea, e ala i le fesuiaʻiina o leitio, seti se tasi o ituaiga e lua:
    • Faʻamau faʻasolo;
    • Faʻalautele le faʻaopoopoga.

    I le tulaga muamua, o le tele o le disk o le a faʻatulaga tonu lava e oe, ma pe ae filifilia le mea lona lua, o le a faalautele le mea e te faʻatumu. O lona tapulaa moni lava o le tele o le avanoa avanoa i le vaega HDD lea o le a tuu ai le faila VHD. Ae tusa lava pe filifilia lenei filifiliga, o loʻo i ai pea i totonu o le fanua "Tele" E manaʻomia se uluaʻi tusi. E na o se numera e fetaui i totonu, ma o le iunite o fua e filifilia i le taumatau o le fanua i le lisi pa'ū. O iunite nei o loʻo maua:

    • megabytes (lē mafai);
    • gigabytes;
    • autū.

    Mafaufau ma le faaeteete i le filifiliga o le mea o loʻo manaʻomia, aua i le tulaga o se mea sese, o le eseesega i le tele e faʻatusatusa i le maualuga o le a avea ma se faasologa o le tele ma le itiiti. E le gata i lea, pe a manaʻomia, e mafai ona e suia le igoa o le disk i totonu o le fanua "Tagitusi". Ae e le o se mea muamua lea. A maeʻa laasaga o loʻo faʻamatalaina i luga, e amata amataina se faila VHD, kiliki "Amata".

  6. O le faagasologa o le faia o se faila VHD e fai. O ona faʻaoga e faʻaalia e faʻaaoga ai le faailoilo.
  7. A maea le faʻataunuuga, o le savali o loʻo mulimuli mai i le DAEMON Tools Ultra shell: "Faʻataunuuina manuia le faʻavaeina o le VHD!". Kiliki "Fai".
  8. O le mea lea, o se komepiuta mama e faaaoga ai le polokalama DAEMON Tools Ultra ua fatuina.

Metotia 2: Disk2vhd

Afai o le DAEMON Tools Ultra o se meafaigaluega lautele mo le galulue faatasi ma le aufaasālalau, Disk2vhd o se faʻaoga faʻapitoa faapitoa na fuafuaina mo le fatuina o VHD ma VHDX faila, o lona uiga, faila vaʻaia matagi. E le pei o le metotia talu ai, e ala i le faʻaogaina o lenei filifiliga, e le mafai ona e faia se mea e leai se mea e faʻaogaina, ae na o le fatuina o se lagona o se atigi puʻe.

Download Disk2vhd

  1. O lenei polokalame e le manaʻomia le faʻatulagaga. A maeʻa ona e tatalaina le archive ZIP na siiina mai le fesoʻotaʻiga o loʻo i luga, faʻatauta le faila faila disk2vhd.exe. O le a tatalaina se faamalama i se maliega laisene. Kiliki "Maliliega".
  2. O le matala o le VHD e tatalaina vave. O le tuatusi o le pusa lea o le a faia ai lenei mea o loʻo faʻaalia i totonu o le fanua "VHD File file". Ona o le le mafai, o le tusi lava lea e tasi o loʻo i ai le faila faila Disk2vhd. Ioe, i le tele o tulaga, e le faamalieina tagata faaaoga i lenei faatulagaga. Ina ia mafai ona suia le ala i le faasologa o le foafoaina o taavale, kiliki i luga o le faamau o loo i le itu taumatau o le fanua maoti.
  3. Tatala le faamalama "Suafa VHD faila igoa ...". Faʻasaga i ai i le tusi faʻasolosolo pe o fea o le a e tuʻu ai le masini komepiuta. E mafai ona suia le igoa o le mea faitino i totonu o le fanua "Igoa ole igoa". Afai e te le toe suia, o le a fetaui ma le igoa o lou profile profile i lenei PC. Kiliki "Faasaoina".
  4. E pei ona mafai ona e vaʻai, o le taimi nei o le ala i le fanua "VHD File file" suia i le tuatusi o le pusa lea na filifili e le tagata filifilia ia lava. A maeʻa lena, e mafai ona e siaki le mea "Faaaoga Vhdx". O le mea moni o le Disk2vhd e le faia ai le aufaasālalau e le o le VHD, ae i se faʻalauiloa sili atu o le VHDX. Ae paga lea, e le mafai e polokalama uma ona galulue faatasi. O le mea lea, matou te fautuaina le faasaoina i VHD. Ae afai e te mautinoa o VHDX e fetaui mo ou faamoemoega, ona e le mafai lea ona aveese le faailoga. O lenei i le poloka "Tulaga e aofia ai" siaki na o mea e tutusa ma mea faitino, o le mea o le ae faia. Faʻafeagai i isi avanoa uma, e tatau ona aveese le faailoga. Ina ia amataina le faagasologa, kiliki "Fausia".
  5. A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, o le a faia le viliina o le puʻe filifilia i le VHD format.

Metotia 3: Meafaigaluega a le Windows

E mafai ona faʻapitoa faʻasalalauga faʻapitoa i le faʻaaogaina o meafaigaluega faʻafuainumera.

  1. Kiliki "Amata". Faʻasani-lelei (PKM) kiliki le igoa "Komipiuta". O se lisi e tatalaina i le mea e filifili ai "Pulega".
  2. O se faamalama o le pulea o mea e aliali mai. I lona itu tauagavale i le poloka "Teuina" alu i le tulaga "Pulega o Disk".
  3. Faʻasaʻo le meafaigaluega e pulea ai atigi. Kiliki i le tulaga "Gaioiga" ma filifili se filifiliga "Fausia se faila malulu".
  4. Le tatalaina o le faamalama foafoa, lea e tatau ona e faamaʻotiina po o le a le lisi o le a maua ai le disk. Kiliki "Iloiloga".
  5. Ua matala le tagata vaai. Faʻafesoʻotaʻi i le tusi faʻasoasoa pe e te fuafua e tuʻu le faila faila i le VHD format. E manaʻomia le leai o lenei lisi i luga o le vaeluaga o le HDD lea e faʻaogaina ai le polokalama. O se mea e manaʻomia muamua o le vaega e le faʻamalosiina, a leai o le a faʻaaogaina. I totonu o le fanua "Igoa ole igoa" Ia mautinoa e aofia ai le igoa o le ae iloa ai le mea. Ona e lolomiina lea "Faasaoina".
  6. Toe foʻi i le fatuina o le faamalama matapiuta. I totonu o le fanua "Nofoaga" matou te vaʻaia le ala i le lisi na filifilia i le laasaga muamua. O le isi mea e tatau ona e atofaina le tele o le mea faitino. O lenei mea e faia i le toetoe lava i le auala tutusa e pei o le polokalama DAEMON Tools Ultra. Muamua, filifili se tasi o faʻatulagaga:
    • Faʻamau faʻasolo (faʻatulagaina e le faʻaaogaina);
    • Faʻalautele le faʻaopoopoga.

    O faʻatusatusa o nei faʻatulagaga e fetaui ma tulaga taua o ituaiga o le disk, lea na tatou muai mafaufau i ai i le Meafaigaluega a le DAEMON.

    Le isi i le fanua "Lisi o le Disiki Vaaia Lelei" seti lona uluai voluma. Aua nei galo e filifili se tasi o tolu iunite o fuataga:

    • megabytes (lē mafai);
    • gigabytes;
    • autū.

    A maeʻa ona faʻaogaina nei manua, kiliki "Lelei".

  7. Toe foʻi atu i le matala o le vaega o le vaeluaina o vaega, i lona pito i lalo e mafai ona e matauina ua oʻo mai nei le taavale e leʻi faʻaaogaina. Kiliki PKM i lona igoa. Mamanu masani mo lenei igoa "Numera numera". I le lisi autu e aliali, filifili le filifiliga "Uluai faʻaletisi".
  8. O le faamalama amata o le tatalaina o mata. Na o le kiliki iinei. "Lelei".
  9. A maeʻa lena i le lisi ile elemene o le a faʻaalia le tulaga "Initaneti". Kiliki PKM i avanoa avanoa i le poloka "E le Tufaina". Filifili "Fausia se voluma faigofie ...".
  10. Le amataga o le faamalama. Tusitusiga Creation Masters. Kiliki "Lisi".
  11. O le isi siata o loʻo taʻu mai ai le tele o le voluma. E otometi ona fuafuaina mai faʻamaumauga na ma taoto i le fatuina o se masini komepiuta. O lea la e leai se mea e sui ai se mea, na o le lolomi "Lisi".
  12. Ae i le isi laasaga e tatau ona e filifilia le mataitusi o le igoa o le igoa mai le lisi pa'ū. E taua tele le leai o se tusi i luga o le komipiuta ei ai le igoa lava e tasi. A maeʻa ona filifilia le mataitusi, taomi "Lisi".
  13. I le isi laasaga, o le faia o suiga e le talafeagai. Ae i totonu o le fanua "Faasologa Taua" e mafai ona e suia le igoa masani "Tusi Fou" i luga o soʻo se isi lava faʻataʻitaʻiga "Matagi Matagofie". A maeʻa lena "Saili" o lenei elemene o le a taua "Disk Matagi" pe i se isi tusi na e filifilia ile laasaga muamua. Kiliki "Lisi".
  14. Ona tatalaina ai lea o se faamalama i le otootoga o faʻamaumauga na e ulu i totonu o le fanua. "Masters". Afai e te manaʻo e suia se mea, ona kiliki lea "Toe foi" ma fai suiga. Afai e fetaui mea uma, ona kiliki lea "Fai".
  15. A maeʻa lena mea, o le a faʻaalia le kilivaina mamanu na faia i totonu o le faamalama komipiuta.
  16. E mafai ona e alu i ai "Saili" i le vaega "Komipiuta"o fea oi ai le lisi o taʻaloga uma e fesootai i le PC.
  17. Ae i luga o nisi masini komepiuta, pe a uma ona toe faʻafouina i lenei vaega, e le mafai ona aliali mai lenei disk virtual. Ona tamoe lea o le meafaigaluega "Puleaina o komepiuta" ma toe alu i le matagaluega "Pulega o Disk". Kiliki i le lisi "Gaioiga" ma filifili se tulaga "Faapipii se faila malosi virtual".
  18. Ua amata le faamalama o le faamalama. Kiliki "Iloilo ...".
  19. O le faila faila e aliali mai. Faʻafesoʻotaʻi i le tusi faʻasoa i le mea na e faʻasaoina muamua ai le VHD. Filifili ma kiliki "Tatala".
  20. O le auala i le mea na filifilia na aliali i totonu o le fanua "Nofoaga" o pupuni "Faapipii se faila malosi virtual". Kiliki "Lelei".
  21. O le a toe maua le 'ato filifilia. Ae paga lea, o nisi komepiuta e tatau ona faia lenei taotoga pe a maeʻa toe amata.

Metotia 4: UltraISO

O nisi taimi e te manaʻo ai e le fatuina se puʻupuʻu malulu malosi, ae o se CD-faʻamalositino ma faʻatautaia se faila ata ISO i totonu. E le pei o le tasi muamua, o lenei galuega e le mafai ona faia naʻo le faʻaaogaina o meafaigaluega o le faʻaogaina o le polokalama. Ina ia foia, e manaʻomia lou faʻaaogaina o le polokalama tʻatolu, mo se faʻataʻitaʻiga, UltraISO.

Lesona: Faʻapefea ona fatuina se masini komepiuta i UltraISO

  1. Taumafai UltraISO. Fausia se masini komepiuta i totonu, e pei ona faʻamatalaina i le lesona, faʻasino i luga. I luga o le taʻiala, ia kiliki le faʻamau. "Mauga e faʻamalosi ai".
  2. A e kiliki i lenei ki, pe afai e te tatalaina le lisi o disks i "Saili" i le vaega "Komipiuta"o le a e vaʻaia o loʻo faaopoopo atu se isi avega i le lisi o masini ma le faʻasalalauga faʻafefe.

    Ae toe foi atu i le UltraISO. O se faamalama ua aliali mai, lea ua taua - "Uila Lelei". E pei ona mafai ona e vaʻai, o le fanua "File File" ua tatou leai nei. E tatau ona e seti le ala i le faila ISO o loʻo i ai le ata puʻe e te manaʻo e tamoe ai. Kiliki le mea i le taumatau o le fanua.

  3. O se faamalama e aliali mai "Tatala Failautusi ISO". Alu i le lisi o le mea o loʻo manaʻomia, maka ma kiliki "Tatala".
  4. O lenei i le fanua "File File" O le ala agai i le inisiua ISO ua faamauina. Ina ia amata, kiliki le mea "Mauga"i le pito i lalo o le faamalama.
  5. Ona e lolomiina lea "Amata" i le taumatau o le igoa o le komepiuta.
  6. A maeʻa lena, o le a faʻaalia le ata ISO.

Matou te maitauina e mafai ona faia ni faʻataʻitaʻiga e lua: disasua (VHD) ma CD / DVD (ISO) ata. Afai o le vaega muamua o mea faitino e mafai ona faia uma i le fesoasoani o le isi vaega tumaoti ma le faʻaaogaina o le meafaigaluega i totonu o le Windows, ona mafai lea ona fofoina le 'ISO voltage' i na o le faʻaaogaina o masini tumaoti.