Faʻafefea ona faʻafouina le polokalama faʻaoga Windows XP


Ae paga lea, o le tele o punaoa Initaneti lauiloa e maua i se poloka-ola, e mafua ona o le solia o aia tatau a lē e ona. Ae peitaʻi, afai e te teteʻe i se faʻataʻitaʻiga ma e manaʻo pea e asiasi i au nofoaga e sili ona e fiafia i ai, ona faʻaaogaina lea o le VPN faʻapitoa i luga ole friGate ia oe.

friGate o se faʻalauiloa aloaʻia o faʻataʻitaʻiga mo Google Chrome lea e mafai ai ona e avanoa i nofoaga puipuia i le faʻafesoʻotaʻi atu i se faʻaufaʻailoga. O le faʻaopoopoga o loʻo i ai ni uiga iloga e iloa lelei ai lenei faʻaopoopoga mai i faʻaopoopoga VPN tutusa.

Vave vave mafai pe faʻamalosi le faʻaogaina o le VPN

Ina ia mafai ai pe faʻamalo le faʻaogaina o le meaʻai, ia naʻo le kiliki tasi i le pito i luga o le kuki i luga o le faʻaopoopoga i luga o le inisiua.

Lisi o lisi

O le tulaga autasi o le faʻailoga o le faʻasolosolo lea o le faʻaopoopoga e ala i se sui e le o faʻasalalauga uma, ae na o na o loʻo faʻatapulaʻaina nei avanoa. Mo se faʻaopoopoga e siaki le 'upega tafailagi mo le faʻaogaina, e tatau ona faʻaopopo muamua i se lisi faapitoa.

O le mea e lelei ai, o le lisi le lelei o Rusia ma atunuu i fafo ua uma ona faʻavaeina, ma e masani ona poloka, mo se faʻataʻitaʻiga, i le galuega, poʻo le punitia mo le olaga e ala ile faaiuga a le faamasinoga.

Faʻapipiʻi faʻamau sui

E le mafai, e faʻaaogaina e le friGate lona lava faʻataʻitaʻi sui, lea e faʻamaonia ai le saoasaoa o itulau o uta, faʻapea ai ma le le atoatoa o le igoa ma le puipuiga o au faʻamatalaga.

Ae, pe a talafeagai ai, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi lau lava auʻaunaga sui e galue. O lenei faʻatinoga e faʻatinoina i le polokalame.

Faauma le le amanaiaina

O le tele o counters ua lafoina i luga o le Initoneti e aoina mai ai faamatalaga taua uma e uiga i tagata faaaoga. Afai e te le manaʻo e faʻasoa faʻamatalaga patino, e mafai ona e faʻasalalau le avanoa i ai e ala i le faʻagaoioia o le tulaga faalilolilo i totonu o le faʻaiʻuga.

Taofia faasalalauga

I le le mafai, o le a faʻaalia i taimi taʻitasi le faʻalauiloa o faʻalauiloa, ona o le mea e maua ai e tagata atiae le tupe mo le falaoa. Afai e tatau ai, o faasalalauga e mafai ona le atoatoa.

Faʻapitoa o le faʻamaoni:

1. Faʻaopoopoga i le Initaneti, e le gata mo Google Chrome;

2. O loʻo i ai le lagolago mo le gagana Rusia;

3. O le faʻaopoopoga e leai se totogi;

4. E le pasia e ala i le le faigaluega, ma nofoaga e galue ai e ala i se sui sui, ae muamua siakiina mo avanoa.

Faʻafitauli o le faʻailoga:

1. E leʻi iloa.

FriGate o se faaopoopoga sili lea i le mauaina o nofoaga e sili ona fiafia i ai ua poloka mo mafuaaga eseese. O se faʻamatalaga faigofie ma se tapulaa o tulaga o le a mafai ai ona e amata faʻaaoga le faʻaopoopoga i le taimi lava e uma ai le faʻatulagaga.

Tikiake tupe mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia