Pinnacle VideoSpin 2.0.0


Pinnacle VideoSpin o se polokalama faigofie mo le faʻasaʻoina o vitio ma le fatuina o faʻataʻitaʻiga mai ata ma isi ata.

Faʻasaga ma matamata

O le faapipiiina o masini komepiuta (vitio po o ata), o le faaopoopoga o elemene faaopoopo ma le leo e tupu i luga o le faasologa o taimi faatasi ai ma ni auala e maua ai a latou lava fuafuaga. Uluai faʻamuamua, e aofia ai le faʻataʻitaʻiga atoa, o loʻo avanoa i totonu o le matafaga ma faʻataʻitaʻiga ma se taimi.

Faaopopo ata ma vitio

O ata ma vitio e faʻaopoopo i le poloketi i le auala lava e tasi: i totonu o se polokalame polokalame faapitoa, naʻo le filifilia o le ituaiga o mea e manaʻomia ma saili se pusa i ata poʻo le vitio i luga o se komepiuta.

Suiga

Ina ia tuʻuina atu le atoatoa ma le faʻamalosi i le tuufaatasiga, o le polokalama e iai se seti tele o suiga e mafai ai ona faʻafeiloaʻi se tasi vaaiga i se isi auala lelei ma aʻafiaga eseese. O ia suiga e sili ona talafeagai pe a fatuina se faʻataʻitaʻiga.

Captions

Suafa - tamai tusitusi tusitusi. Pinnacle VideoSpin ei ai se filifiliga lelei o mamanu mo ia elemene. Le faʻatinoina o oe lava manatu, ua tuʻuina atu i le tagata faʻaaoga se lisi saʻo e mafai ai ona e suia o latou elemene, e taʻitaʻia na o mafaufauga ma le tofo.

O leo ma leo lelei

Aʻo musika, leo leo, tautala ma isi mea, ua faʻaopoopoina i le poloketi i le auala lava lea e tasi e pei o isi mea uma, ae o aʻafiaga o loʻo i totonu o le polokalama lava ia. O aʻafiaga ua vaevaeina i ni vaega, e aofia ai le tele o fesuiaiga o leo.

Ata tifaga

Mo le gaosiga o le ata tifaga, e mafai ona e filifilia se tasi o mamanu faatulagaina poʻo le suia ma le lima. O suiga e faʻalagolago i ia tulaga e pei o le fofo, fua faʻatatau ma le tafe o vitio mo vitio, faʻapea foʻi ma le fua faʻatatau ma le fua mo le leo.

Faʻamaumauga Faʻainitaneti

E mafai foi ona e lafoina aunoa lau galuega i le telefoni feaveaʻi. O le filifiliga o le polokalama e lua auaunaga - YouTube ma Yahoo.

Mama

  • Faigofie le faʻaaogaina o polokalame, e talafeagai mo tagata amata;
  • Se seti o mea faigaluega lelei mo le fatuina o ata taʻavale;
  • Maea i le gagana Rusia.

Faʻafitauli

  • Faamanatu se simulator, e le fetaui mo le faʻaaogaina o tomai faʻapitoa ona o le faʻamalosia o galuega;
  • Totogi totogi;
  • Le lagolagoina e tagata atiae.

Pinnacle VideoSpin o se polokalama faʻapipiʻi na faʻatatau i na tagata faʻaaoga o loʻo amata la latou malaga i le faʻataʻitaʻia ma le faia o se faʻataʻitaʻiga. E mafai ona avea ma se ituaiga o aʻoaʻoga aʻoaʻoga mo le galulue faatasi ma le taimi faʻatulagaina - faʻaopoopoina ata, leo, faʻasologa o faʻamaufaʻailogaina, faʻatautaia ma fesuiaiga.

Polokalame faʻapitoa Polokalame mo le fatuina o ata vitio mai ata Movavi SlideShow Foafoa Bolide Slideshow Tagata Foafoa

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Pinnacle VideoSpin - se polokalama mo tagata amata oe mananao e faamasani i le faapipiiina o vitio ma le tusia o se ata faasolo, iloa po o le a le itu, faaliliuga ma le faia o faatulagaga.
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Pinnacle Systems Inc.
Tau: $ 15
Toa: 175 MB
Gagana: Rusia
Version: 2.0.0