Liliuina o ata lanu i le uliuli ma paepae i le initaneti

Pe a fatuina se e-pusa fou, atonu e faigata mo le tagata faʻaaoga ona filifili le faʻatupega talafeagai. O lenei tusiga o le a faʻatusatusaina WebMoney ma Qiwi.

Faatusatusa Qiwi ma WebMoney

O le uluai auaunaga mo le galue i tupe faʻaeletoroni - Qiwi, na faia i Rusia ma o loʻo maualuga lona faʻaauau i lona teritori. Faatusatusa atu ia te ia WebMoney ei ai se tulaga maualuga i le lalolagi. I le va oi latou o loʻo i ai ni feeseeseaiga matuia i nisi o vaega, ia e manaʻomia ona mafaufau i ai.

Faamauina

Amataina le galuega i le faiga fou, o le tagata muamua e tatau ona faʻatautaia le faagasologa o le resitaraina. I totonu o faiga faʻapipiʻi totogi, e ese le eseesega o le faʻalavelave.

Faʻamaumauga faʻatasi ai ma le polokalama e teu ai WebMoney e le faigofie tele. O le a manaʻomia e le tagata faʻapipiʻi ona ulu atu i faʻamatalaga o tusifolau (faasologa, numera, o afea ma o ai na tuʻuina atu) ina ia mafai ai ona fatufatu ma faʻaaoga pusa.

Faitau atili: Faamauina i le WebMoney polokalama

E le manaʻomia e Qiwi le tele o faʻamaumauga, e mafai ai e tagata faʻapitoa ona resitara i ni nai minute. Na o le pau lava le mea e manaʻomia e te ulufale ai i le numera o le telefoni ma le upu faʻaulu i le teutusi O isi faʻamatalaga uma ua faʻatumu e le tagata faʻaaogaina.

Faitau atili: Faʻapefea ona fatuina se atotupe Qiwi

Faʻamatalaga

O le faia o se teugatupe i totonu o WebMoney e aofia ai elemene elemene e faʻalavelave ai le atinaʻe ma faʻapogai ai faigata i le atinaʻeina o fou fou. A faia le tele o gaioiga (totogi, faʻasalaga o tupe), e manaʻomia le faʻamaoniga e ala i le SMS po o le auaunaga E-NUM. O lenei mea e faʻaleleia ai le taimi e faʻatino ai galuega faigofie, ae faʻamautinoa le malupuipuia.

O le pusa o Kiwi e faigofie ma manino lona mamanu, e aunoa ma se isi elemene faaopoopo. O le leai se masalosalo i luga o le WebMoney o le leai lea o le manaʻomia mo faʻamaoniga tumau pe a fai le tele o gaioiga.

Toe faʻaleleia o tala

A maeʻa le faia o se atotupe ma faʻafesoʻotaʻi ma ona tomai masani, o le fesili o le teuina o tupe muamua i le teugatupe e tulaʻi mai. O avanoa o WebMoney i lenei lomiga e matua lautele ma aofia ai filifiliga nei:

  • Faʻatau mai se isi (lau) atotupe;
  • Taliaina mai le telefoni;
  • Faletupe Bank;
  • Faletupe;
  • Pepa muamua;
  • Faʻataulaga;
  • Fesili mo tupe i aitalafu;
  • Isi auala (faimalaga, faʻauluina faletupe, ofisa fesuiaiga, ma isi).

E mafai ona e faamasani ia oe i nei metotia uma i totonu o lau Initaneti WebMoney Keeper. Kiliki i le atotupe na filifilia ma filifili le ki "Luga i luga". O le lisi o le ai ai uma auala avanoa.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻatumu le atotupe WebMoney

O se atotupe i le polokalama o le totogiina o Qiwi e itiiti lava avanoa, e mafai ona toe faʻaleleia i tinoitupe poʻo le faletupe. Mo le filifiliga muamua, e lua auala: e ala i se telefoni poʻo se telefoni feʻaveaʻi. I le tulaga o le leai o se tinoitupe, e mafai ona e faʻaogaina se kata aitalafu poʻo se numera telefoni.

Faitau atili: Maua i luga le Qiwi Wallet

Aveesea o tupe

Ina ia aveesea tupe mai le atotupe i luga o le initaneti, WebMoney e ofoina atu i tagata o le aufaipisinisi le tele o filifiliga, e aofia ai se faletupe, tupe maua ma le mauaina o auaunaga, Faletupe fefaatauaiga ma ofisa fesuiaiga. E mafai ona e vaʻai i latou i totonu o lau lava tusi e ala i le kilikiina o le tala e manaʻomia ma filifili le ki "Lolomi".

E tatau foi ona tatou taʻua le avanoa e fesiitai ai tupe i le pepa Sberbank, lea o loʻo talanoaina auiliili i le mataupu o loʻo taua i lalo:

Faitau atili: Faʻapefea ona aveʻesea tupe mai WebMoney i le pepa Sberbank

O avanoa mo Qiwi i lenei tulaga e itiiti ifo, e aofia ai se pepa faletupe, se tupe e faʻaaogaina tupe ma se teugatupe a se kamupani poʻo se tagata fai pisinisi E mafai ona e faamasani i auala uma i le kilikiina o le ki. "Lolomi" i lau teugatupe.

Tupe faʻalagolago

WebMoney e mafai ai e oe ona fatu ni pusa mo se numera tele o tupe eseese, e aofia ai tala, Euro ma e oʻo lava i bitcoins. I lenei tulaga, e mafai e le tagata faʻaoga ona tuʻuina atu faʻamatalaga i le va oa latou tala. Saili le lisi o tupe maua uma e ala i le kiliki i luga o le ata «+» i tafatafa o le lisi o laupepa oi ai.

E leai se eseesega o le faiga o Kiwi, e maua ai le avanoa e galue ai naʻo faʻamaonia tala. Pe a fegalegaleai ma atunuʻu mai fafo, e mafai ona e fatuina se kata faila Qiwi Visa, lea e mafai ona galue ma isi tupe.

Saogalemu

Saogalemu le WebMoney Saogalemu e mafai ona matauina mai le taimi o le resitalaina. Pe a faʻapipiʻi soʻo, e tusa lava pe e teu i totonu o le teugatupe, o le a manaʻomia e le tagata faʻaoga le faʻamaonia o le gaioiga e ala i le SMS poʻo le numera E-NUM. O le lafoina o savali i se imeli e faʻapipiʻiina e mafai ona faʻatulaga pe a fai ni tupe totogi pe asiasi i se tala mai se masini fou. O nei mea uma e mafai ai ona faʻateleina lau tala.

E leai se puipuiga a Kiwi, o le avanoa i le tala e mafai ona faigofie tele - aua ua lava lea e iloa ai le telefoni ma le upega tafailagi. Ae ui i lea, o le talosaga Kiwi e manaʻomia ai le tagata e ulufale i totonu o le PIN code i le faitotoa, e mafai foi ona e faʻapipiʻi le tulafono e auina atu e faʻamaonia e ala i le faʻaogaina e SMS e faʻaoga ai.

Polokalama Lagolagoina

E le o taimi uma e galue ai faʻatasi ma le polokalama e ala i se 'upega tafaʻilagi e tatalaina i totonu o se masini e faigofie. Ina ia laveaʻi tagata mai le manaʻoga ia tatala pea le itulau aloaia o le tautua, faʻaaogaina telefoni feaveaʻi ma le komepiuta. I le tulaga o Qiwi, e mafai e tagata faʻapipiʻi ona faʻapipiʻiina le tagataoloa feaveaʻi i se atamai ma faʻaauau pea ona galue i ai.

Download Qiwi mo le Android
Download Qiwi mo iOS

WebMoney, faʻaopoopoga i le telefoni feaveaʻi, faʻatagaina tagata e faʻapipiʻi le polokalama i luga o se PC, e avanoa mo le siiina i luga o le upega tafaʻilagi aloaia.

Tii WebMoney mo PC
Tusia le WebMoney mo le Android
Tii WebMoney mo iOS

Fesoasoani faʻapitoa

O le telefoni feaveaʻi fesoasoani a le Webmoney e vave galue. O le mea lea, mai le taimi o le faatoʻaina o se talosaga e maua ai se tali, e tusa ma le 48 itula. Ae pe a faʻafesoʻotaʻi le tagata faʻaoga o le a manaʻomia ona faʻamaʻoti le WMID, telefoni ma se imeli talafeagai. Ona faatoa mafai loa lea ona e tuʻuina lau fesili mo le iloiloga. Ina ia fai se fesili pe foia se faafitauli i se teutusi Webmoney, e tatau ona e mulimuli i le sootaga.

Tatala le WebMoney Support

Ole polokalama ole totogiina ole Qiwi Wallet e mafai ai e tagata e le gata ona tusia i tekinolosi tekinolosi, ae ia faʻafesoʻotaʻi foi e ala ile Qiwi Wallet ole tau ole tagata ole tau ole tagata. E mafai ona e faia lenei mea e ala ile alu i le itulau lagolago lagolago ma filifilia le autu o le fesili pe ala i le telefoni ole numera telefoni e faʻafeagai ile lisi ole lisi.

A maeʻa ona faʻatusatusa uiga masani o faiga faʻavae e lua, e mafai e le tasi ona vaʻai i tulaga sili ona lelei ma le le lelei o le lua. A o galue ai ma WebMoney, o le a faʻafeagai le tagata faʻaoga ma se faʻalavelave faʻapitoa ma se polokalama saogalemu, e mafua ai ona faʻatuai le taimi faʻatino o fefaʻatauaiga. O le Qiwi Wallet e sili atu ona faigofie mo le amataina, ae o lona faʻatinoga e gata i nisi vaega.