E faʻapefea ona tape uma savali ile Yandex. Meli

Ae paga lea, o nifo i le ata e le foliga mai o le kiona-paʻepaʻe, o lea e tatau ai ona faʻamaeʻaina i latou i le fesoasoani a tusitala ata. E faigofie le faia o se taotoga i se fofo faʻapitoa faʻapitoa faʻapitoa e pei o Adobe Photoshop, ae e le o maua i luga o komepiuta uma, ma e mafai ona faigata mo se tagata masani ona malamalama i le tele o galuega ma faʻataʻitaʻiga.

Faʻapitoa o le galulue faʻatasi ma faʻataʻitaʻiga i le initaneti

E tatau ona malamalama o le faʻamafanafanaina o nifo i se ata i luga o le initaneti saoloto e mafai ona avea ma se galuega faigata, ona o le tulaga o loʻo mulimuli mai e matua faʻapulaʻa, lea e faigata ai ona faia se tulaga sili ona lelei. E manaʻomia le faia o le ata muamua i le lelei lelei, a le o lea, e le o se mea moni e mafai ona e faʻamamaina ou nifo e tusa lava pe i ai ni faatonu faʻapolofesa faʻapitoa.

Metotia 1: Photoshop Online

O se tasi lea o faatonu sili ona maualuga i luga o le upega tafaʻilagi, lea e faʻavae i le Adobe Photoshop lauiloa. Ae ui i lea, na o galuega autu ma pulega e tumau mai i le uluai, o le mea lea e toetoe lava a le mafai ona fai le tulaga o tomai faʻapitoa. O suiga i le atigilima e laiti, ma oi latou na muamua galue i Photoshop, o le a mafai ona folau lelei i lenei faatonu. O le faʻaaogaina o meafaigaluega mo le faʻapipiʻiina ma le faasaʻoina o lanu o le a faʻamamaina ai ou nifo, ae i le taimi lava e tasi e le afaina ai le ata atoa.

O faʻatinoga uma lava e leai se totogi, e te le manaʻomia le resitara i luga o le laupepa mo le faʻaaogaina. Afai o loʻo e galue ma fusi lapopoa ma / poʻo le i ai foi o le Initaneti fesoʻotaʻiga, ona sauniuni lea mo le mea moni e mafai e le faatonu ona faʻavaivai.

Alu i le Photoshop Online

Faatonuga i luga o nifo faʻamalosi i Photoshop Online e pei o lenei:

  1. A maeʻa ona e alu i le saite ma le faatonu, o le a tatalaina se faamalama i se filifiliga o filifiliga mo le faʻatauina / fatuina o se pepa fou. Afai e te kiliki "Auina mai ata mai le komepiuta"ona mafai lea ona e tatalaina le ata mai le PC mo le toe gaosia. E mafai foi ona e galue ma ni ata mai le upega tafailagi - mo le mea lenei e tatau ona e tuʻuina atu se sootaga i latou i le faʻaaogaina o le aitema "Tatala le Faʻafanua URL".
  2. Ae a e filifili oe "Auina mai ata mai le komepiuta", e tatau ona e faʻamaonia le auala i le ata "Saili" Windows
  3. A maeʻa le faʻatauina o se ata, e fautuaina e faʻapipiʻi le nifo mo le faigofie o nisi galuega. O le tikeri o faʻatusatusaga mo ata taʻitasi o le tagata lava ia. I nisi o tulaga, e le taua tele. Faaaoga le meafaigaluega e latalata atili ai. "Faalauiloa"o loʻo i luga o le itu tauagavale.
  4. Faʻalogo lelei i le faamalama ma papaʻe, lea e taʻua - "Lisi". O loʻo tu i le itu taumatau o le lau. I le lē mafai, e na o le tasi le papa ma lau ata. Faʻasolo i le ala pipiʻi. Ctrl + J. O le totoe o le galuega e manaʻomia e faʻatino ai lenei kopi lona lua, o lea ia vaavaai mo ia ina ia faʻalauiloa i le lanumoana.
  5. O lea e tatau ona e filifilia ou nifo. Mo lenei mea, e tele lava ina faigofie le faʻaaogaina o le mea faigaluega. "Maʻi atamai". O lea e le tupu faʻafuaseʻi le paʻu papaʻe, e fautuaina le tau. "Faʻapalepale"i le pito i luga o le atigipusa, tuʻu i le 15-25. O lenei tau aoga e nafa ma le filifilia o pika ma foliga tutusa, ma le maualuga, o le sili atu ona faamamafaina o vaega o le ata, o lo o iai le tasi lanu po o le isi lanu paʻepaʻe.
  6. Faʻamalamalama nifo "Magic Magic". Afai o le taimi muamua e le mafai ona faia atoa, ona taofi lea i lalo le ki Sue ma kiliki i le vaega e te manao e faailogaina. Afai e paʻi i laugutu poʻo le paʻu, ona patipati lea Ctrl ma kiliki i luga o le 'upega tafaʻilagi lea na faʻaalia i le leai. E le gata i lea, e mafai ona e faʻaaogaina le tuufaatasiga Ctrl + Z e faʻafoe le mea mulimuli.
  7. O lenei e mafai ona e alu tuusaʻo e faʻamaama nifo. Ina ia faia lenei mea, ia sii le mala i le mea "Faasaoga"lena i luga. Mai ia mea e tatau ona faʻaitiitia le lisi mea e te manaʻomia e te alu i ai "Tulu / Saturation".
  8. O le a na o le toʻatolu tagata tamoʻe. Ina ia maua se faʻamalamalamaga, e fautuaina le faʻaipoipoga. "Leo lanu" fai sina mea itiiti (i totonu o le 5-15 e masani ona lava). Parakalafa "Saturation" fai le laʻititi (pe tusa ma le 50-pito), ae taumafai e aua neʻi faʻaalu, pe a faʻapea o le a matua papaʻe lava nifo. E le gata i lea, e tatau ona e faateleina "Laititi o le Malamalama" (i totonu o le 10).
  9. A maeʻa faʻamautuina, faʻaaoga suiga i le faʻaaogaina o le ki "Ioe".
  10. Ina ia faasaoina suiga, ia sii le mala i le mea "File"ona kiliki ai lea "Faasaoina".
  11. A maeʻa lena mea, o le a faʻaalia se faamalama i le mea e tatau ai i le tagata faʻaoga ona faʻamaonia vaega eseese mo le laveaʻiina o le ata, faʻapitoa, tuuina atu i ai se igoa, filifili le faila faila, fetuunai le uiga lelei e ala i le faasee.
  12. A uma ona faʻamaeʻaina uma manipisi i totonu o le faamalama faʻamalama, kiliki "Ioe". A maeʻa lena, o le ata faʻamalamalamaina o le a sii mai i le komepiuta.

Metotia 2: Maea.pho.to

E auala atu i lenei punaoa, e mafai ona e faʻamaeʻaina ma toe faʻaogaina foliga i ni nai kiliki. O le mea autu o le tautua o le fesoʻotaʻiga o le neural, lea e faʻaaogaina ai le ata toetoe lava a aunoa ma le faʻaogaina o tagata. Ae ui i lea, e tasi le ata pito i tua - o nisi o ata, aemaise lava i latou e le lelei le lelei, e le lelei le faagasologa, o le mea lea e le mo tagata uma.

Alu i le Makeup.pho.to

Faatonuga mo lona faaaogaina e faapenei:

  1. I luga o le itulau autu o le auaunaga kiliki le ki. "Amata ona toe faʻaleleia".
  2. O le a fesiligia oe: filifili se ata mai se komepiuta, faʻapipiʻi mai se itulau i le Facebook pe vaʻaia se faʻataʻitaʻiga o le auala e galue ai le 'auʻaunaga i ata e tolu o se faʻataʻitaʻiga. E mafai ona e filifilia se filifiliga talafeagai.
  3. Pe a filifilia se filifiliga "Sau mai le komepiuta" O le matala o le ata e tatala.
  4. A uma ona filifili le ata i luga o le PC, o le auaunaga o le a vave ona faʻaaogaina le faiga o loʻo i lalo - toe faʻaaogaina, aveese faʻamalamalama, sulu felanulanuaʻi, fai sina mea e teu i luga o mata, faʻamaʻe nifo, faia le mea e taʻua "Faʻafiafiaga faʻaleaga".
  5. Afai e te le faʻamalieina i le seti o aʻafiaga, ona oʻo lea i le itu tauagavale e mafai ona e faʻamaonia nisi o latou ma / poʻo le mafai "Faʻasaʻo lanu". Ina ia faia lenei mea, ia naʻo le faʻamalo / teu mea e tatau ai ma kiliki "Faaaoga".
  6. Ina ia faatusatusa le tali ao lei oo i le taimi, pe a uma, ia kiliki ma uu le faamau "Uluai" i luga o le lau.
  7. Ina ia teuina le ata, kiliki i luga o le sootaga "Faasaoina ma fefaasoaai"i le pito i lalo ole potu faigaluega.
  8. Filifili le filifiliga filifili i le itu taumatau. Ina ia faasaoina le ata i lau komepiuta, kiliki "Download".

Metotia 3: AVATAN

AVATAN o se auʻaunaga e mafai ai ona faʻasaʻo le fesuiaiga, e aofia ai le toe faʻamalosi ma le nifo. Faʻatasi ai, e mafai ona e faʻaopopo nisi elemene faaopoopo, e pei o igoa, emoticons, etc. O le faatonu e matua saoloto, ma e te le manaʻomia le resitara e lafo ai ni ata. Ae ui i lea, e le eseese i le saʻo ma le lelei, o lea o le gaioiga o nisi ata atonu e le lelei tele.

O faatonuga i luga o nifo faʻamaeʻa i AVATAN pei o lenei:

  1. A e maua oe i luga o le itulau autu o le 'upega tafaʻilagi, ona faʻagasolo lea o le kio i luga o le ki "Faʻamaonia" poʻo "Toe faʻaleleia". E leai se eseesega. E mafai ona e faʻasalalau i le itulau o loʻo i lalo ina ia e faamasani atili ai i le auaunaga.
  2. A e alu i luga Faʻamālō / Toe faʻaleleia poloka e aliali mai "Filifilia o se ata mo le toe faʻaleleia". Filifili le filifiliga sili ona lelei mo oe lava ia - "Komipiuta" po o Facebook / VK photo albums.
  3. I le faʻasalaga muamua, ua faʻalauiloa se faamalama, lea e te manaʻomia e filifili ai se ata mo le toe teuteuina.
  4. O le pueina o ata o le a faʻaalu sina taimi (faʻatatau i le saoasaoa fesoʻotaʻiga ma le mamafa o le ata). I luga o le itulau o le faatonu, kiliki le laupepa. "Toe faʻaleleia", ona i ai lea i le itu tauagavale tusi i luga o le lisi sina laʻitiiti. Suʻe le faʻailoga "Mata", filifili le meafaigaluega "Paʻepaʻe o le ufiufi".
  5. Faʻasinomaga tulaga Fulufulu Paʻu ma "Suiga", pe afai e te manatu e le fetaui oe i tulaga le lelei.
  6. Fufulu ou nifo. Taumafai e aua le paʻu i laugutu ma paʻu.
  7. A maeʻa le faʻaaogaina, faʻaaoga le button save i le pito i luga o le potu faigaluega.
  8. O le a faʻafeiloaʻi oe i le faamalama o le faʻasalalauga. O iinei e mafai ona e fetuunai le uiga o le iuga, filifili le faila ma faatulaga le igoa.
  9. A uma ona faʻamaeʻaina uma le faʻaogaina o le faʻaogaina o faʻamaumauga, kiliki "Faasaoina".

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻamamaina nifo i Photoshop

E mafai ona faia le faʻamaeʻa o le teuga i totonu o faʻataʻitaʻiga i luga o le initaneti, ae o le mea e leaga ai, e le mafai i taimi uma ona faia le agavaa ona o le le lava o se galuega patino, o loʻo maua i polokalame faʻapitoa.