Faʻapipiʻi pipi ma le faʻaogaina o le cache i uTorrent

Aʻo galue i le uTorrent application, e mafai ona tupu ni faʻamatalaga eseese, pe o faafitauli i le faʻalauiloaina o le polokalame poʻo le faafitia atoatoa o le avanoa. O le asō o le a matou taʻu atu ia te oe le auala e toe faʻaleleia ai se tasi o mea sese sese. E faʻatatau i se faʻafitauli i le faʻaogaina ma le lipotia o le fale. "O le cache disk na sili atu i le 100%".

E faʻafefea ona faʻafaigofieina le sese o le kalama

Mo le faʻamatalaga ina ia lelei le faʻapolopoloina i lau kilivale ma sau mai luga e aunoa ma se gau, o loʻo i ai se faʻamatalaga faapitoa. E mamafa le faʻamatalaga e faigofie lava ona leai se taimi e faʻatautaia ai e le taavale. O le sese o loʻo taʻua i le ulutala e tulaʻi mai i tulaga o loʻo tumu ai lenei faʻamau, ma o le faʻasaoina atili o faʻamatalaga e faʻaitiitia i se mea. E mafai ona e faia lenei mea i ni auala faigofie. Sei o tatou tilotilo totoa ia i latou taitoatasi.

Metotia 1: Faʻaatele le Cache

O lenei auala e sili ona faigofie ma aupito sili ona lelei o mea uma ua fuafuaina. Mo lenei, e le manaʻomia le i ai o ni tomai faʻapitoa. E tatau ona e faia mea nei:

  1. Taumafai i uTorrent computer poʻo le komepiuta.
  2. I le pito i luga o le polokalama e tatau ona e sailia se vaega ua taua "Faʻatonu". Kiliki i luga o lenei laina i le taimi e tasi i le faamaumatau agavale.
  3. A maeʻa lena, o le a aliaʻe se lisi o le matūua. I totonu e te manaʻomia le kiliki i le laina "Polokalame Polokalame". E le gata i lea, o galuega lava e tasi e mafai ona faia e faʻaaoga ai se faʻaoga faigofie faigofie "Ctrl + P".
  4. O le iʻuga, e tatalaina le faamalama i tulaga uma. I le itu tauagavale o le faamalama e tatala, e tatau ona e sailia le laina "Avanoa" ma kiliki i luga. I lalo ifo, o le a iai se lisi o faʻamaufaʻailogaina. O se tasi o nei tulaga o le ai ai "Tausiga". Kiliki le kata i le itu tauagavale i luga.
  5. O isi gaioiga e tatau ona faia i le vaega tonu o le faamalama o le faatulagaga. Lenei e tatau ona e tuu se faailoga i luma o le laina lea na matou matauina i le sikikonipi i lalo.
  6. Afai e siaki le siaki siaki manaʻomia, o le a mafai ona e faʻamaonia saʻo le lapoi. Amata i le 128 megabytes fuafuaina. Le isi, faʻaaoga uma tulaga mo suiga e aoga. Ina ia faia lenei mea, kiliki le faamau i le pito i lalo o le faamalama. "Faaaoga" poʻo "Lelei".
  7. A maeʻa lena, ia mulimuli i le galuega a uTorrent. Afai e toe aliali mai mulimuli ane le mea sese, ona mafai lea ona e faateleina le tele o le cache. Ae e taua le aua neʻi faʻaalu lenei tau. E le fautuaina e tagata tomai faapitoa e seti le taua o le cache i le telefoni i le silia ma le afa o lau RAM uma. I nisi o tulaga e mafai ona faʻaleagaina ai faʻafitauli na tulai mai.

O le auala atoa lea. Afai e faʻaaogaina e le mafai ona e foia le faafitauli o le faʻaogaina o le cache, ona faaopoopo lea, e mafai ona e taumafai e fai taga o loʻo faʻamatalaina mulimuli ane i le tusiga.

Metotia 2: Tapulaa le download ma le saoasaoa o saoasaoa

O le aano o lenei auala o le faʻaaogaina ma le loto i ai o le saoasaoa o le siiina ma le faʻauluina o faʻamaumauga e sii mai e ala i uTorrent. O lenei mea o le a faʻaitiitia ai le avega i luga o lau kiona malo, ma o se taunuuga e faʻaumatia ai le mea sese na tupu. O le mea lenei e tatau ona e faia:

  1. Sue uTorrent.
  2. Faasolo le 'aufaʻatasi i luga o le komepiuta "Ctrl + P".
  3. I le faamalama tatalaina ma le faatulagaga, matou te maua ai le lisi "Ova" ma alu i ai.
  4. I lenei lisi, matou te fiafia i filifiliga e lua - "O le saoasaoa maualuga o le toe foi mai" ma "Vaivaʻa avetaavale maualuga". Ona o le le aoga, i le UTorrent o tulaga faatauaina uma ua i ai se tulaga maualuga «0». O lona uiga o faʻamaumauga o le a utaina i le televave avanoa. Ina ia faʻaitiitia ai le avega i luga o le disiki, e mafai ona e taumafai e faʻaitiitia le saoasaoa o le saoasaoa ma le toe foʻi mai. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e ulufale i ou tulaga faatauaina i le fanua ua faailogaina i le ata o loo i lalo.

    E le o le mea tonu lava e te manaʻomia e teu ai. E faʻalagolago lava i le saoasaoa o lau kamupanī, i luga o le faʻataʻitaʻiga ma le setete o le disiki, faʻapea foʻi le aofai o le RAM. E mafai ona e taumafai e amata i le 1000 ma faasolosolo malie le faʻaleleia o lenei tau seia oʻo mai le mea sese. A maeʻa lena, e tatau ona toe tuʻuina le parakalafa. Faamolemole ia matau i totonu o le fanua e tatau ona e faʻamaonia le taua ile kilobytes. Manatua e 1024 kilobytes = 1 megabyte.

  5. I le faʻatulagaina o le tau aofaʻi o le vave manaʻomia, aua neʻi galo le faʻaaogaina o faʻaiuga fou. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le pito i lalo o le faamalama "Faaaoga"ona sosoo ai lea "Lelei".
  6. Afai ua leiloloa le mea sese, e mafai ona e faateleina le saoasaoa. Faia lenei mea seia oʻo ina toe selesele le mea sese. O lea e mafai ai ona e filifilia mo oe lava le filifiliga pito sili mo le maualuga o le vave avanoa.

E maeʻa lenei auala. Afai e le mafai ona foia le faafitauli ma i lenei auala, e mafai ona e taumafai se isi filifiliga.

Metotia 3: Muamua tufatufaina atu Failautusi

Faatasi ai ma lenei metotia, e mafai ona e faʻaititia le avega i luga o lau puʻupuʻu. O le mea lea, i le isi itu, e mafai ona fesoasoani e foia le faafitauli o le siʻosiʻomaga o le cache. O galuega e foliga mai i lenei mea.

  1. Tatala uu.
  2. Faʻamasani le kosi faʻamaufaʻailoga. "Ctrl + P" luga o le komepiuta e tatala ai le faamalama o le faatulagaga.
  3. I le matala, tatala i le lisi "Aoao". Ona o le le mafai, o le mea tonu lea i totonu o le lisi.
  4. I le pito i lalo o le laupepa o loʻo tatala, o le ae iloa le laina "Tufatufaina Faʻatasi Failautusi". E tatau ona tuʻu se mea e latalata i lenei laina.
  5. A uma lena, e tatau ona e taomi le ki "Lelei" poʻo "Faaaoga" naʻo lalo. O lenei mea o le a mafai ai ona suia suiga.
  6. Afai ua e muai sii mai soʻo se faila, matou te fautua atu e aveese i latou mai le lisi ma solo ese faʻamatalaga ua uma ona siiina mai le faila. A maeʻa lena, amata toe sii mai faʻamatalaga i le vaitafe. O le mea moni e faapea o lenei filifiliga e mafai ai e le polokalama ona vave vavae avanoa mo i latou aʻo leʻi siiina faila. Muamua, o nei gaioiga o le a mafai ai e oe ona aloese mai le vaevaeina o le puʻepuʻe, ma lona lua, ia faʻaitiitia le mamafa i luga.

I luga o le auala na faamatalaina, o le mea moni, faapea foi ma le tusiga, na oo mai i se faaiuga. Matou te faʻamoemoe moni lava na e manuia, faʻafetai i la matou fautuaga, e foia faigata na feagai ma le siiina o faila. Afai ei ai pea au fesili pe a uma ona e faitauina le tusiga, ona e fesili lea ia i latou i faʻamatalaga. Afai na e mafaufau i taimi uma pe o fea e faʻapipiʻi ai uTorrent i lau komepiuta, ona tatau lea ona e faitauina la matou tusiga, lea e tali ai lau fesili.

Faitau atili: O fea e faʻapipiʻi ai?