Faʻafefea ona tuʻuina atu se talaʻaga i Mozilla Firefox


Faʻatautaia mamao o faʻatautaia ma faila i luga o se komepiuta mamao, e ono manaʻomia i tulaga eseese - mai le faʻaaogaina o le gafatia faʻapitoa e lisiina atu i le tuʻuina atu o auaunaga mo le faʻavaeina ma le togafitia o faiga o tagata. I lenei tusiga, o le a tatou talanoaina pe faʻapefea ona faʻaaogaina polokalama i luga o masini e faigofie ona maua, e ala i se faʻalapotopotoga faʻapitonuʻu poʻo le lalolagi atoa.

Aveese polokalame i luga o le fesoʻotaiga

E tele auala e faʻaaogaina ai polokalama i komepiuta mamao. O se tasi o mea sili ona faigofie ma faigofie o le faʻaaogaina lea o polokalama faʻapitoa, lea, faatasi ai ma le faʻatagaga a lē e ona, e mafai ai ona e faia ni gaioiga eseese i le polokalama. O loʻo i ai foi faʻaoga faʻalapotopotoga o ia polokalame - RDP-tagata na fausia i totonu o Windows.

Metotia 1: Polokalame mo pulega mamao

E pei ona taʻua i luga, o nei polokalama e mafai ai e oe ona galue i le faila o le komepiuta mamao, faʻatautaia talosaga eseese ma suia suiga o mea. I le taimi lava e tasi, o le tagata e faʻaaogaina le pulega mamao o le ai ai tutusa aia tutusa e pei o le teuina o le tusi i totonu o le masini faafoe. O le polokalama sili ona lauiloa ma le fetaui e fetaui ma o tatou manaoga ma maua ai foi se kopi saoloto ma le atoatoa o galuega tauave o TeamViewer.

Faʻatasi: Fesoʻotaʻi i se isi komepiuta e ala i TeamViewer

Pulega e faia i se isi faamalama lea e mafai ai ona e faia ia lava taga e pei o luga ole PC. I la matou mataupu, o le aveesea lea o polokalama. E faia lenei mea i le faʻaaogaina o le applet talafeagai "Lisi Pulea" poʻo se polokalama faʻapitoa, pe a fai e faʻapipiʻi i luga o se masini mamao.

Faʻamatalaga: E faʻapefea ona aveese se polokalame e faʻaaoga ai le Revo Uninstaller

A e faʻamalo le lima meafaigaluega, tatou te faia mea nei:

  1. Valaau le applet "Polokalama ma Vaega" le poloaiga na ulu atu i le manoa Taumafai (Manumalo + R).

    appwiz.cpl

    O lenei togafiti e galue i luga o ituaiga uma o Windows.

  2. Ona faigofie mea uma: filifili le mea e manaʻomia i le lisi, kiliki PCM ma filifili "Faʻataʻeseʻeseʻese" pe naʻo "Aveesea".

  3. O lenei mea o le a tatalaina ai le "tagata moni" le faʻapipiʻiina o le polokalama, lea tatou te faia uma ai galuega talafeagai.

Metotia 2: Meafaigaluega Faigaluega

I meafaigaluega, tatou te faauigaina o se vaega ua fausia i totonu o Windows. "Fesoʻotaiga Mamao Mamao Mamao". Faʻafoeina le pulega i le faʻaaogaina o se tagata RDP client. I le faʻatusatusaga ma TeamViewer, o le galuega e faʻatinoina i se isi faamalama e faʻaalia ai le komepiuta o le komepiuta mamao.

Faitau atili: Fesoʻotai i se komepiuta mamao

O polokalame e le folasia o loʻo faia i le auala tutusa e pei o le mataupu muamua, o lona uiga, a le o le lima poʻo le faʻaaogaina o le komepiuta e faʻapipiʻiina i luga o se PC faʻatautaia.

Faaiuga

E pei ona mafai ona e vaʻai, e ese le faigofie ona aveese se polokalama mai se komepiuta mamao. O le mea autu e manatua ai iinei, o le tagata e ona le polokalama lea tatou te fuafua e faatino ai ni gaoioiga faapitoa e tatau ona tuʻuina atu lana maliega i lenei mea. A leai, o loʻo i ai se tulaga lamatia o le oʻo i se tulaga le lelei, e aofia ai le falepuipui.