Movavi SlideShow Foafoa 3.0


Screenshot - o se ata e mafai ai e oe ona puʻeina mea o loʻo tupu i luga o le mata. O sea avanoa e mafai ona aoga i tulaga eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, mo le faʻatulagaina o faʻatonuga, le faʻatulagaina o taunuʻuga o taaloga, faʻataʻitaʻiga vaaia o mea sese ua faaalia, ma isi. I lenei tusiga, o le a tatou vaʻavaʻai atili i le auala e ave ai screenshots o le iPhone.

Fausia sikitafaʻaliga i luga o le iPhone

E tele ni auala faigofie e fatuina ai ata mata. E le gata i lea, o sea ituaiga ata e mafai ona faia i luga o le masini lava ia ma e ala i se komepiuta.

Metotia 1: Metotia Tumau

I le aso, o soʻo se telefoni e mafai ai e oe ona vave faia ni screenshots ma otometi ona teuina i latou i le faletusi. O se avanoa talitutusa na faʻaalia i le iPhone i le amataga o iOS ma tumau pea le le suia mo le tele o tausaga.

iPhone 6S ma le laʻitiiti

O lea la, e amata ai, seʻi o tatou mafaufau i le mataupu faavae o le faia o ata mata i luga o apu o mea e maua i le faamau faaletino. "Aiga".

  1. Faʻasalalau i le taimi e tasi ia ki o le mana ma "Aiga"ona faʻasaʻo loa loa lea.
  2. Afai e saʻo le gaioiga, o le a tupu se moli i luga o le lau, faʻatasi ma le leo o le ufiufi o le pueata. O lona uiga na faia le ata ma otometi lava ona faʻapolopolo i le ata.
  3. I le iOS 11, na faaopoopoina ai se tusitala faʻamalama faapitoa. E mafai ona e mauaina i le taimi lava e uma ai ona e faia se ata mai le lau - o le ata o le ata na faia o le a maua i le pito i lalo tauagavale, lea e tatau ona e filifilia.
  4. Ina ia faasaoina suiga, kiliki le ki i le pito i luga agavale. "Fai".
  5. E le gata i lea, i le lava lava faamalama, e mafai ona auina atu se faʻamalama i se tusi talosaga, mo se faʻataʻitaʻiga, WhatsApp. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le faapipii atu i le pito i lalo o le itu tauagavale, ona filifili lea o le talosaga pe a feaveai le ata.

iPhone 7 ma luga

Talu ai ona ua leiloloa le faʻaogaina o le tino faaletino talu ai faʻataʻitaʻiga lata mai nei "Aiga"ona le talafeagai lea o le auala ua faamatalaina i luga.

Ma e mafai ona e suʻeina se ata o le iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus ma le ata X X e pei ona taua i lalo: ia taofi i lalo i lalo i le taimi lava lea e tasi ma vave tuʻuina atu le maualuga ma loka mau. O se moli o le mata ma se leo tulagaese o le a faʻaalia ai oe ua uma ona fausia le mata ma faʻaolaina i le talosaga. "Ata". E le gata i lea, e pei foi o le isi faʻataʻitaʻiga o isi faʻataʻitaʻiga o le iPhone o loʻo faʻatinoina le iOS 11 pe sili atu, o loʻo maua le gaosiga o ata i totonu o le faatonu o loʻo fausia.

Metotia 2: Faʻasoa Fesoasoani

AssastiveTouch - o se lisi faʻapitoa o le vave faʻaaogaina o galuega a le telefoni. O lenei galuega e mafai foi ona faʻaaogaina e fatu ai se faʻamalama.

  1. Tatala tulaga ma alu i le vaega "Manatu taua". Lisi e filifili le lisi "Avanoa Lautele".
  2. I le faamalama fou, filifili le mea "Fesoasoani faʻamaonia"ona faʻagasolo ai lea o le mea paʻepaʻe latalata i lenei meataitasi i le tulaga galue.
  3. O le a faʻaalia se faamaufaʻailoga i luga o le lau, kiliki i luga o le mea e tatalaina ai le lisi. Ina ia ave se faʻamalama i lenei lisi, filifili le vaega "Meafaigaluega".
  4. Tapu le faamau "Sili atu"ona filifili ai lea "Faʻaaliga". I le taimi lava e maeʻa ai, o le a faia ai se sikolasipi.
  5. O le faagasologa o le faia o sikolasipi e ala atu i AssastiveTouch e mafai ona matua faigofie. Ina ia faia lenei mea, toe foʻi i tulaga o lenei vaega ma tusi le poloka "Faʻatulagaina o Gaioiga". Filifili mea e manaʻomia, mo se faʻataʻitaʻiga, "Tasi paʻi".
  6. Filifili se gaioiga e fiafia saʻo i ai matou. "Faʻaaliga". Mai lea taimi i luga, pe a uma le kiliki se tasi i luga o le AssastiveTouch button, o le a vave ona ave se faʻamalamalamaga e mafai ona vaʻaia i le talosaga. "Ata".

Metotia 3: Amo

E faigofie ona faʻapipiʻi faigofie faʻamatalaga faʻapitoa e ala ile komepiuta, ae mo lenei mea e manaʻomia ona e faʻaaogaina polokalame faʻapitoa - i lenei tulaga matou te liliu atu i le fesoasoani a le Ools.

  1. Faʻafesoʻotaʻi lau iPhone i lau komepiuta ma faʻatautaia iTools. Ia mautinoa ua e tatalaina se laupepa. "Meafaigaluega". I lalo o le ata o le gadget ei ai se ki "Faʻaaliga". I le itu taumatau o le uʻamea laititi, kiliki i luga lea e faʻaalia ai se isi lisi, mea e mafai ona e setiina pe o le a faʻaolaina ai le sikolasipi: i luga o le kilipa pe tuusaʻo i se faila.
  2. Filifilia, mo se faʻataʻitaʻiga, "E faila"kiliki i le ki "Faʻaaliga".
  3. O le window o Windows Explorer o le a aliali mai i luga o le lau, lea e na ona e manaʻomia e faʻamaonia ai le pito i tua o le nofoaga o le a faʻaolaina ai le sikolasipi.

O metotia taʻitasi ua tuʻuina atu o le a mafai ai e oe vave ona faia se ata. O le a le metotia e te faʻaaogaina?