VLC Media Player Setup Guide

Soo se tagata lava e faʻaaogaina le auaunaga a le VKontakte, faʻafesoʻotaʻi le telefoni, na feagai ma le faʻafitauli pe a foliga mai o le saʻo le faʻauluina o le upu moni sa teenaina e le saite. E masani lava, o lenei tulaga e mafai ona mafua ai le taua, ae e le tatau ona e toe popole, aua o le puleaina o le VK e maua ai le toe faʻaleleia o galuega.

E tatau ona faamanino o lenei mea. O le fesoʻotaiga o loʻo i ai se maualuga maualuga o le malupuipuia, lea e faʻaleleia i aso uma. O le mea lea, e le mafai ona popole tele e uiga i le faimalaga, lea, afai e mafai, ua na o le numera aupito maualalo o mataupu.

Toe foʻi mai le password VKontakte

I luga o le VK.com, i le avea ai o se faʻatulagaga masani, soʻo se tagata faʻapitoa e tuʻuina atu i ai se faʻapitoa faapitoa o le toe faʻaleleia o tupe maua. I le tele o tulaga, o le leiloloa o se upega tafailautusi, e mafai ona e toe faʻafoisia ona o nei galuega.

E fautuaina le setiina o upu moni ogaoga i le taimi o le lesitalaina, aemaise lava pe a fai o le talaaga e sili atu lona taua mo oe.

Faamolemole ia matau o le metotia masani o le toefuataiina o le avanoa i le itulau e le manaomia ai oe e faʻaaoga soʻo se punaoa faaopoopo. I le faʻaopoopoga, i le faagasologa o le toe faʻaleleia o le avanoa i lau itulau patino VKontakte, atonu o le ae manaomia le setiina o se upu fou.

Ia maitauina foi o le toefaʻasalaina o se faʻaupuga e fesoʻotaʻi ma le matua o soʻo se itulau o le a manaʻomia ai oe i sau faʻamatalaga patino e fesoʻotai ma le faʻailoga Atonu o le:

  • telefoni numera;
  • imeli;
  • url address

O le upu url-address o lona uiga o se fesoʻotaʻiga tuusaʻo i lau faʻamatalaga, pe o se faʻamaonia faʻapitoa poʻo se saini patino.

Afai e leai ni faʻamatalaga mai lenei lisi, e mafai ona manatu le toe faʻafouina o le avanoa e le mafai.

Metotia 1: toe faʻafoʻi e aunoa ma se telefoni

Ina ia toe faʻafesoʻotaʻi le faʻasalalauga patino o VKontakte ma se tasi, ae o le numera telefoni na leiloa, i le mataupu faavae, e mafai lava. I lenei tulaga, naʻo oe e manaʻomia le tausisia o tulafono faʻapitoa, maua nisi faʻamatalaga ma iloa mautinoa o loʻo faʻamalosi le tala, o lona uiga, e leʻi faʻaumatia e oe poʻo le pulega.

E le gata i lea, o le tele o tagata VK o loʻo i ai i latou e le tasi, ae o ni itulau patino i le taimi e tasi. O nisi o nei talaʻaga o faʻamatalaga masani, ae o isi e mafai ona faʻatauaina, e le gata mo lē e ona ia ma isi tagata.

Lafoaia itulau patino e masani lava ona maua ona e le iloa e le tagata faʻaoga le auala e toe faʻaleleia ai le avanoa. I le tulaga otometi, o ia talaaga, e ui lava ina poloka, ae a maeʻa le umi umi o taimi, i le taimi e mafai ai ona e toe saogalemu i le avanoa.

I le avea ai o se tulafono, o le tulaga lea o ia talaaga faʻasolopito e masani ona manaʻomia le toe faʻaleleia o le avanoa e aunoa ma se telefoni, lea ua leva ona le maua mai le teugatupe pe ua leiloloa.

Ina ia toefaʻasoa le faʻamalosaga mai lau VKontakte account, e tatau ona e mulimuli i taʻiala o le faʻasaga masani mo le faʻafouina o avanoa.

  1. Alu i le itulau o le toe faʻaleleia o auala.
  2. Afai o loʻo e maua le telefoni feaveaʻi mai le faʻailoga, ia faʻaaoga le metotia lona lua ua tuʻuina mai.

  3. Toeitiiti i le pito i lalo o le itulau, i lalo tonu o le ki "Lisi", saili le tusiga "Afai e te le manatuaina le faʻamatalaga pe leai foi se avanoa i le telefoni".
  4. Lenei e tatau ona e kiliki i le fesoʻotaʻiga i le faaiuga o le fuaiupu o loʻo i luga "Kiliki ii".
  5. I lenei taimi o le toe faʻaleleia o auala, e manaʻomia oe e ulufale i le url o lau itulau, e tusa ai ma fautuaga a le VKontakte interface.
  6. I totonu o le fanua "Sooga i le itulau" ulufale i le tuatusi ua atofaina i lau teugatupe.
  7. Faasolo le faamau "Lisi".
  8. O le isi, o le ai ai se redirection aunoa ma le faʻaalia i le itulau toe faʻaleleia.
  9. E le gata i lea, ia mautinoa o loʻo e taumafai e faafou le avanoa i lau talaaga otooto ina ia aloese mai soʻo se tulaga feteʻenaʻi.

  10. E tatau ona e faʻatumu avanoa taʻitasi, e fuafua i faʻamatalaga e te iloa.
  11. E tatau ona faatumuina le fanua faʻatagaina "Numera Telefoni Maua"ona o le upega tafaʻilagi a le VKontakte e faʻaaoga le telefoni o se meafaigaluega faʻaaogaina autu.

  12. O le mea lelei, e sili ona lelei le faʻatumu o pusa taʻitasi.
  13. I le pito i lalo o le itulau, kiliki "Faaaoga Nei"e amataina le faagasologa o le toe faʻaleleia.
  14. I le faamalama e tatala "Faamauga" ulufale i le code na e mauaina i luga ole numera telefoni ua uma ona faʻamaonia ma kiliki "Auina atu".
  15. O le tulafono e manaʻomia e mafai ona oʻo mai ma le tolopoina e oʻo atu i le 3-5 minute.

Afai na e faia saʻo mea uma, o le a otometi lava ona toe tuusaʻo atu i le itulau o le a faʻaalia ai le aso tonu e toe amata ai le avanoa. E le gata i lea, ia gauai faapitoa i le faʻamalamalamaina o faʻamatalaga, talu ai o se faʻamatalaga fou mo le faatagaga o le a oʻo mai i le numera na e tusia muamua ina ua maeʻa le taimi atofaina - ua maeʻa le faʻamaonia ma le saini.

O le metotia tuʻufaʻatasia e na o le pau lea o le mea e mafai ona fai O lona uiga, e tusa lava po o le a le faigata e te toe maua ai avanoa, e tatau lava ona e mulimuli i faatonuga uma o loʻo tuʻuina mai.

Metotia 2: toe faʻafoʻi e faʻaaoga lau telefoni

Talu ai e faigofie ona mateina, i lenei tulaga, ia toe maua le upu moni, o le ae manaomia le avanoa atoa i le numera o le telefoni o loʻo tuʻuina i le itulau. Ae mo gaioiga oi latou lava - e leai se faʻafitauli pe afai e te mulimuli i fautuaga lautele.

O le numera e mafai ona suia i se tuatusi imeli, ae o le toe faʻaleleia o le a oʻo lava i le telefoni.

Ina ia amataina le faagasologa o le faafouina o avanoa, e tatau ona e alu i le faamalama o le toe faaleleia ma mulimuli i faatonuga talafeagai.

  1. Alu i le itulau autu o le VKontakte ma i lalo o le pepa o le inisiua kiliki "Faʻamagalo lau faʻamatalaga".
  2. E mafai foi ona e faʻaaogaina se fesoʻotaʻiga tuusaʻo faapitoa i le itulau toe faʻaleleia.
  3. I le ogatotonu o le fanua "Telefoni poʻo imeli", ulufale i le telefoni feaveai poʻo tuatusi imeli e fesoʻotaʻi ma le itulau i le pepa talafeagai, pei o le faʻataʻitaʻiga.
  4. 79210000007
    [email protected]

  5. Faasolo le faamau "Lisi".
  6. Tusa lava poo le a le saʻo o le koluma manaʻomia, o le ae maua oe lava i luga o le itulau e te manaʻomia e ulufale ai i le igoa faaiu o loʻo faʻamaonia mai i lou faalilolilo patino.
  7. Faatumu le fanua "Igoa Mulimuli"kiliki "Lisi".
  8. A maeʻa le isi suiga faʻafuaseʻi, o le a faʻaalia oe i se muaʻi faʻamatalaga o le itulau, o loʻo e taumafai e toe faʻaauau. E tatau ona e kiliki i le ki "Ioe, o le itulau saʻo lea.".
  9. I le itulau e sosoo ai e tatau ona e faia se faʻamaoniga e faʻaaoga ai se telefoni feʻaveaʻi.
  10. Afai e leʻi sau le SMS faʻatasi ai ma le kilia ina ua mavae le sefulu minute, kiliki le sootaga "Faʻafou le tulafono".
  11. I le koluma "Maua le Faʻamaumauga" Ulufale atu numera na lafoina ia te oe i le tulaga o se savali vave i le numera tutusa.
  12. Faasolo le faamau "Auina atu"e alu i le taimi mulimuli o le toe faʻaleleia - ulufale i se faʻaupuga fou.
  13. I luga o le itulau e tatala, ulu ma toe fai le upu fou malosi fou.
  14. Kiliki le ki "Auina atu", ia faʻamaonia mea uma sa faia muamua ma ia faʻamaeʻaina, o lea, o le faagasologa o le faafou avanoa.
  15. Afai o le suiga ua manuia, o le a e vaʻai i se mataala faapitoa. E le gata i lea, o le telefoni telefoni feaveai o le a maua se feau e taʻu mai ai ua suia le upu fai mai le itulau.

O lenei metotia e sili atu lona lelei pe a mafai ai, aua e mafai ai ona e toe faʻaleleia le avanoa i le itulau e aunoa ma ni faʻafitauli, e aunoa ma le faia o tulaga mo le avanoa e faʻafefe ai. Pau lava le mea e tatau ona e faia o le ulufale atu lea i se upu moni malosi.

Matou te moomoo ia e faʻamalieina lelei le faagasologa o le toe faʻaleleia o le avanoa i lau faʻailoga VKontakte!