Faʻafefea ona suia lanu lanu i Photoshop


E ui lava i le mea moni o le aso nei o le Instagram o se tasi o fesoʻotaiga faʻasalalau sili ona lauiloa i le lalolagi, e le o tagata uma e mafai ona latou talisapaia lenei auaunaga i lona aoga moni: o le le lelei o le lelei o ata ma le mataupu ua masalomia lona aoga. E faʻapefea ona tape se itulau i le Instagram, ma o le a talanoaina i lalo.

O le mea e leaga ai, e leʻi tuʻuina atu e le au atinaʻe se filifiliga e faʻamalo saʻo mai se faʻamatalaga mai se telefoni feaveaʻi, ae o se tasi foi o galuega e mafai ona ausia mai se komepiuta mai le faamalama o soʻo se masini e ala i le taina i totonu o le initaneti.

Aveesea o se tala o le Instagram

I le Instagram, e mafai e se tagata faʻaaoga ona faʻamalo se tala pe vaʻai le tumau. I le faʻasalaga muamua, o le tino o le a aveesea uma le itulau e aunoa ma se avanoa e toe faʻaleleia ai. Faatasi ai ma lau faʻamatalaga, o au ata ma faʻamatalaga na tuʻuina e isi tagata faʻaoga o le a faʻaumatia tumau.

O le filifiliga lona lua o le faʻaaoga lea pe a le faʻaalia oe pe faʻamuta lau itulau. I lenei tulaga, o le avanoa i le itulau o le a tapulaa, o le a le mafai e tagata faaaoga ona ulufale i lau talaaga, ae i soo se taimi e mafai ona toe amata le gaoioiga.

Instagram loka loka

  1. Alu i soʻo se itulau suʻesuʻe a le Instagram, kiliki le mea "Faʻatasi"ona e ulufale ai lea i lau teugatupe.
  2. Tagai foi: Faʻafefea ona e ulufale i Instagram

  3. Kiliki i luga o lau atigilima faʻamaufaʻailoga i le tulimanu pito i luga. I le faamalama e tatala, kiliki le ki. "Faʻasao le Talaaga".
  4. I le lisi "Faʻasao le Talaaga" taʻalo i lalo le itulau ona kiliki ai lea i le parakalafa "Teugatupe faavaitaimi".
  5. Instagram o le a talosagaina oe e lesitala le mafuaaga mo le tapeina o le teugatupe. I luga o le itulau lava e tasi mo le faʻamatalaga, ua fai mai e mafai ona tatala le faʻailoga, e na ona e manaʻomia e te ulufale i le faʻaaogaina o lau teugatupe.

Faʻamaumauga maeʻa maeʻa

Faamolemole ia matau e ala i le faamaeaina o le faʻamalosaga, o le ae le maua le avanoa i au ata uma na faʻasalalau muamua i luga o le itulau.

  1. Alu i le itulau o le faʻamamaina o tala i lenei sootaga. O le a faʻaalia se faamalama o faʻatagaga i luga o le lau o loʻo e manaʻomia ai e ulufale i lau faʻamaonia.
  2. Ina ia faʻamaeʻa le faagasologa o le tapeina o lau teugatupe, e tatau ona e faʻamautinoa le mafuaaga e te le toe manaʻo ai e faʻaaoga lau faʻalauiloaina o le Instagram. O le taimi lava e maeʻa ai le faʻatinoina o le faʻamaoniaga, o le a faʻauʻuina.

Afai ei ai pea au fesili e faatatau i le tapeina o lau 'upega tafaʻilagi a le Instagram social network, fesili ia i latou i faʻamatalaga.