Fofoina o le faafitauli i le sii mai o faʻamatalaga i le Windows 10

O tausaga taʻitasi e maua ai le telefoni feaveai o le Initaneti. Ae ui i lea, o le tekonolosi e faigata tele, ma o le taunuuga o le tulaga e ono tulai mai ai le faaletonu ma faaletonu. O le mea lea, matou te fia taʻu atu ia te oe le mea e fai pe afai e le galue le Initaneti feaveai i se masini Android.

Aisea e le faigaluega ai 3G ma le 4G ma le auala e toe faaleleia ai

E tele mafuaaga e le mafai ai e lau telefoni ona faʻafesoʻotaʻi i le Initaneti i luga o fesoʻotaiga a le tagata faʻatautaia: atonu e le mafai ona fetuunai pe o loʻo e feagai ma se faʻaletonu o le komepiuta o le komipiuta. Mafaufau i le faasologa o mafuaʻaga ma metotia o le folasia.

Mafuaʻaga 1: Le lava tupe i le teugatupe

O le mafuaaga sili ona taatele o le Initaneti le telefoni feaveaʻi e faapea e le lava le tupe i totonu o le teugatupe. Masalo e te leʻi gauai atu i ai, ma e te leʻi toe faʻatumu i le taimi. Siaki le aofaiga o tupe e USSD-talosaga a lau tagata faʻapipiʻi:

  • Russian Federation: MTS, Megaphone - * 100 #; Beeline - * 102 #; Tele2 - * 105 #;
  • Iukureini: Kyivstar, Lifecell - * 111 #; MTS, Vodafone - * 101 #;
  • Republic of Belarus: Velcom, MTS, ola;) - * 100 #;
  • Malo o Kazakhstan: Kcell - * 100 #; Beeline - * 102 # po o le 111 #; Tele2 - * 111 #.

Afai e te iloa o le tupe i totonu o le teugatupe e le lava, ona faigofie lea ona faʻatumu le paleni i soo se auala e mafai ai.

Mafuaʻaga 2: E leai se inisiua poʻo le masini e le o faamauina i luga o le upega tafailagi.

Le māfuaʻaga lona lua mo le leai o le Initaneti - ua e alu ese mai le initaneti. E mafai ona e siakiina lenei mea e ala i le tilotilo i le faailo i le pusa o le tulaga: afai e te vaʻai i se koluse faʻatautaia i luga o le faailo iina, o le a le mafai ona e faʻafesoʻotaʻi i le Initaneti, faʻapei foi ona faia ni telefoni.

O le tali i lenei faafitauli e manino lava - alu i se nofoaga e sili atu ona lelei le fetaulaiga o fesoʻotaiga. I le tulaga pe ae oʻo i le taimi ma se faʻamautinoaga mautinoa, ae o le faʻamaonia o le leai o le fesoʻotaʻiga e le o ese atu, atonu o le a le amanaiaina lau masini e le olo telefoni. E masani lava o se tulaga le manuia i se tasi, lea e faigofie ona faasaʻoina e ala i le toe faʻaleleia o le masini.

Faitau atili: Toefaʻatonuina o telefoni feaveaʻi po o papa

E ono iai foi ni faafitauli i le kalama SIM, o faafitauli autu ma auala e faʻaaogaina ai, o loʻo faʻamatalaina i le tusiga o loʻo i lalo.

Lesona: Fofoina o faafitauli i le faʻaaloaloina o SIM-kata i Android

Mafuaaga 3: O le vaalele o loʻo i luga.

Toeitiiti lava mai le taimi o foliga mai o telefoni feaveai, latou te maua ai se tulaga faʻapitoa e faamoemoe mo le faʻaaoga i vaalele. A e faʻagaoioia lenei faiga, o faʻafitauli uma o faʻaliliuga (Wi-Fi, Bluetooth, telefoni feaveaʻi) e le atoatoa. Siaki le mea e faigofie - vaʻavaʻai i le pusa o tulaga. Afai e te vaʻai i se faʻatalota vaalele ae le o se faʻamatalaga fesoʻotaʻiga, ona faʻaalia ai lea o le tuusao i luga o lau masini. E fesuisuiai faigofie.

  1. Alu i "Faʻatonu".
  2. Saili le vaega faʻavae "Fesootaiga ma Fesootaiga". I luga o masini e ese mai i le tasi na faʻaaoga i la tatou faataitaiga Samsung o loʻo faʻatupeina le Android 5.0, e mafai ona valaʻau i latou "Fesootaiga Lelei" poʻo "Network ma le Initaneti". I lenei poloka o se filifiliga "Faiga Faʻafefe" (e mafai ona valaauina "Laasaga Lelei"). Tapuni i luga.
  3. I le pito i luga o le faʻaogaina o le mea e faʻaosoina ai le paʻu "I le vaalele". Tapuni i luga.
  4. Kiliki "Tape" i le faamalama o le lapataiga.

A maeʻa nei laasaga, siaki pe faʻaaogaina le Initaneti. E foliga mai, e tatau ona faʻaalia ma galue masani.

Mafuaaga 4: Faʻaliliuina le fesoʻotaʻiina o faʻamatalaga.

O se isi mafuaaga faigofie e le fesoʻotaʻi i le Initaneti. E mafai ona e siaki le mea lenei.

  1. Saini "Faʻatonu" ma i le poloka o faʻafesoʻotaʻiga kiliki i luga "Isi Fesootaiga". E mafai foi ona taua lenei mea "Isi Fesootaiga", "Numera Faʻamaumauga" poʻo "Sili atu" - faʻalagolago i le lomiga o Android ma suiga mai le kamupanī.
  2. I le lisi autu o lenei filifiliga, tapuni "Telefoni feaveaʻi". O le isi igoa o le "Mobile Internet".
  3. Faʻalogo lelei i le mea "Numera Faʻamaumauga". Ina ia mafai ai e le Initaneti feaveai, ia na ona togi le atigipusa i talaane o lenei mea.

E mafai foʻi ona faʻaogaina le telefoni feaveaʻi e se ki i le tulaga o le tulaga, pe afai e iai i lau telefoni.

Ia maitauina foi i nisi tulaga, o le faʻaliliuina atu o faʻamatalaga e mafai ona solia ai mea leaga. Afai e te liliuina le Initaneti i le auala ua faʻamatalaina i luga e le aoga, ona talafeagai ai lea ona faʻapipiʻi se fesuisuiai lelei i luga o lau telefoni ma siaki le masini mo faʻamaʻi.

Mafuaaga 5: Faʻasalalau nofoaga faʻasologa o nofoaga

I le avea ai o se tulafono, pe a muamua e teu se telefoni i se kata card ua faʻaofiina, o le a oʻo mai se feʻau faʻasolosolo ma faʻamaumauga o le nofoaga o fesoʻotaiga i Initaneti. Ae ui i lea, i nisi tulaga atonu e le tupu, aemaise pe afai o loʻo e faʻaaogaina se masini e seasea pe leai foi mo lou atunuu.

  1. Alu i le telefoni feaveaʻi o lau masini (o le algorithm o loʻo faʻamatalaina i laasaga 1-2 Faʻamau mo le 4). E mafai foʻi ona tuʻuina i luga o auala le avanoa e maua ai avanoa o le Initaneti "Faʻatonu" - "Fesootaiga Lelei" - "Kata SIM ma avanoa avanoa" - "Faʻamatalaga Avanoa (APN)".
  2. Tapu le mea "Manatu Avanoa".
  3. Afai i totonu o le faamalama "APNs" o loʻo iai se meataitasi ma le upu "Initaneti" - Ua faʻapipiʻi le avanoa avanoa i luga o lau masini, ma e le o iai le faafitauli. Afai o lenei faamalama ua avanoa, o lau masini e le o faʻatulagaina APN.

O lenei faafitauli e iai ni fofo. Muamua o le faʻafesoʻotaʻi lea o le tagata faʻapipiʻi ma faʻatonu le tuʻuina atu o faʻamatalaga faʻapitoa O le lona lua o le faʻaaogaina lea o se tagata faʻapipiʻi e pei o My Beeline poʻo My MTS: o lenei polokalama faʻapipiʻi faʻatulagaina le APN. O le lona tolu o le faʻapipiʻiina o le mataʻitusi i le lima: i le avea ai o se tulafono, i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a lau kamupani e tuʻuina atu fesoʻotaiga, e tatau ona i ai faʻamatalaga auiliili faʻatasi ai ma le faʻamaumauga tatau, password, igoa o fesoʻotaiga ma le APN lava ia.

Faaiuga

Ua matou toe iloiloina mafuaaga autu e ono le faigaluega ai le Initaneti feaveaʻi. Ma le mea mulimuli, matou te faʻaopopo atu afai e leai se tasi o metotia o loʻo i luga e le fesoasoani ia te oe, e aoga le taumafai e toe faʻafoʻi le gaini i le fale gaosi oloa.