Aisea e le amata ai Skype ile Windows 10

Faʻamatalaga e maua ai se numera tele o komepiuta komepiuta nei. Ma o le tele o na polokalama i aso nei e tele naua i le tetele - o galuega sili a taitai o le lalolagi i le alamanuia e mafai ona mamafa i le 50-60 GB. Ina ia maua mai ia ituaiga taaloga, e te manaʻomia se Initaneti maualuga, ma aʻafia malosi, pe afai e le mafai ona e vave sii mai. Po o le aoga le taumafai tutusa uma ia faateleina le saoasaoa o le siiina ma faaitiitia le taimi faatalitali.

Teteʻe faafitauli

Taʻaloga e sii mai e ala i le Faʻamatalaga Origin originator e faʻaaoga ai se faʻasologa o fesoʻotaʻiga o fesoʻotaiga vavalalata a tupulaga-tupulaga, lea e lauiloa foi BitTorrent. O lenei mea e oʻo atu ai i faafitauli faʻafesoʻotaʻi e mafai ona faʻatasi ma le faʻatinoina o le faiga o le faʻa

  • Muamua, o le saoasaoa atonu o le a maualalo ona o le maualalo o le gaosiga o le bandwidth o le au faipisinisi. Faʻatoʻa amata ona taʻalo i taʻaloga, ma o loʻo faia e le au foaʻi le tausiga. Ae masani lava o lenei tulaga e mafai ona tupu i le aso o le faasaolotoina poʻo le tatalaina o le avanoa e sii mai ai mo ē e ona le faʻasalaga.
  • Lona lua, o le tafe mai o tafega atonu e ono afaina ona o le mea moni o lo o tuusaʻo le aufaigaluega i fafo atu. O le mea lautele, o lenei faafitauli e le o se mea e sili ona taua, fesoʻotaʻiga fiber-optics faʻaonaponei e mafai ai e oe ona vave televave ma o le a le mafai ona vaaia ni faʻafitauli. E naʻo tagata taʻutaʻua mea faʻafesootai ile Initaneti e mafai ona mafatia.
  • Tolu, o faʻamatalaga faʻapitoa a le tagata lava ia e tumau pea i totonu o le komepiuta a le tagata.

I uluaʻi mataupu e lua, e mafai e le tagata faʻaaoga ona suia laʻititi, ae o le filifiliga mulimuli e tatau ona iloiloina i auiliiliga.

Mafuaaga 1: Tautuuga o Tagata Tausi

O le laasaga muamua o le siakiina o faatulagaga o le Origin Originally. E aofia ai filifiliga e mafai ona faʻatapulaaina le saoasaoa o le siiina o taaloga komepiuta.

  1. Ina ia suia i latou, filifili le filifiliga i le ulutala o le kalani. "Amataga". I le lisi e tatala, filifili le filifiliga "Faʻamaumauga o Talosaga". O le a tatala le avanoa o tagata o tausia.
  2. I le taimi lava e mafai ai ona e vaʻaia, taʻavale i totonu o le lisi o faʻasalalauga i lalo ifo, o le eria ma le ulutala "Download Taofiofi".
  3. O iinei e mafai ona e setiina le saoasaoa o le sii mai o faʻamatalaga ma oloa i le taimi o le taaloga a le tagata faʻaaoga, ma fafo atu o le taʻaloga o le taʻaloga. E tatau ona e fetuunai ia oe lava ia. O le tele o taimi, pe a uma le faʻapipiʻiina, o le tulaga le lelei e setiina iinei. "Leai se totogi" i itu uma e lua, ae i le lumanaʻi mo mafuaʻaga eseese, e mafai ona fesuisuiaʻi ia tulaga.
  4. A uma ona filifili le filifiliga e manaʻomia, e vave ona faʻaolaina le iuga. Afai muamua sa i ai se tapulaa vave, ona sosoo ai lea ma le filifilia "Leai se totogi" o le a aveesea, ma o le tui o le a tupu i le televave avanoa vave.

Afai e le vave faateleina le saoasaoa, e tatau ona toe amata le tagata o tausia.

Mafuaʻaga 2: Faʻavave le fesoʻotaiga

E masani lava, e mafai ona faʻaalia mai faʻafitauli faʻapitoa faʻafitauli faʻapitoa i le upega tafailagi na faʻaaogaina e le tagata taalo. O mafuaʻaga e mafai ona avea ma mea nei:

  • Sini o le sooga

    E tupu pe afai ei ai le tele o laasaga faʻavae. Ae maise lava pe a fai e faʻaaoga e le tagata faʻapitoa nisi faʻamatalaga e ala i Torrent. I lenei tulaga, o le saoasaoa o le a faasolosolo malie ifo i lalo ifo o le maualuga.

    Fofo: taofi pe faʻauʻu uma sauga, faʻamaonia vailaau vavalalata, faʻapea foi ma soʻo se polokalama e faʻaaoga ai fefaʻatauaiga ma utaina le fesoʻotaiga.

  • Faʻamatalaga faʻapitoa

    E masani lava, o le saoasaoa e mafai ona paʻu ona o le sese o lē e tuʻuina atu poʻo masini e nafa ma le fesoʻotaʻi i le Initaneti.

    Faʻamatalaga: Afai e matauina e le tagata faʻapitoa se faʻaitiitia o le gaosiga o le fesoʻotaʻiga i faʻalapotopotoga eseese (mo se faʻataʻitaʻiga, i le masini) i le leai o se faʻatonuga manino, e taua le faʻafesoʻotaʻi le tagata e saunia ma sailia le faafitauli. Atonu foʻi o le faʻafitauli e faʻapitoa i mea faʻapitoa ma o loʻo taoto i le le lelei o le telefoni poʻo le uaea. O le kamupanī auaunaga o le a tuʻuina atu se fomai faapitoa e faʻamaonia ma faasaʻo le faafitauli.

  • Faʻamaumauga o fesoʻotaʻiga

    O nisi o fuafuaga o tau mai kamupani e aofia ai le tele o tapulaa saoasaoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona tupu i se taimi faapitoa o le aso poʻo le maeʻa foi o le tele o le auala e manaʻomia. E masani ona matauina lenei mea pe a faʻaaoga le Initaneti.

    Fofo: e sili atu i se tulaga faapena e sui ai le fuafuaga o le faasologa o tau po o le tagata e faagaoioia le Initaneti.

Mafuaaga 3: Faʻagasolo malie le komepiuta

E le gata i lea, o le faʻaogaina o le komepiuta lava ia e mafai ona aʻafia ai le saoasaoa o le Initaneti. Afai e utaina i le tele o auala, e le lava le RAM mo soʻo se mea lelei, ona na o le lua lava filifiliga e totoe. Muamua o le faʻapipiʻi lea, ma le lona lua o le faʻaaoga lelei lea o le komepiuta.

Ina ia faia lenei mea, tapuni polokalama uma o loʻo i ai nei ma taofi lo latou faaaogaina i le maualuga. E moni lava lenei mea mo gaioiga e matua mamafa le manatuaina o le masini - mo se faataitaiga, faʻapipiʻiina o komepiuta, polokalama faʻatino mo le gaosia o faila faila tetele, tagata liliu mai mo faila tetele, ma isi.

Le isi, e tatau ona e fufulu le komepiuta mai lapisi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai e le CCleaner ona fesoasoani.

Faitau atili: Faʻafefea ona fufulu lau komepiuta ma le CCleaner

Maʻeu, pe a uma le toe amataina o le komepiuta. Afai e le i ai se lisi umi o polokalama e tatala i le avega, o le a iu lava ina toe tatalaina le mafaufau.

O lenei e tatau ona e taumafai e toe sii mai.

E le gata i lea, e tatau ona faapea o le saoasaoa o le siiina o faila e mafai ona aafia i le bandwidth of the disk lea o loo faamaumauina. O le mea moni, o SSDs faʻaonaponei e faʻaalia le lelei tele o le tusitusi o le tusitusi, ae o le a tagi le tele o le kiliva tuai ma tusi ai mea e faaaoga i le saoasaoa o se laumei. O le mea lea, i lenei tulaga, e sili ona lelei le download i le SSD (pe'ā mafai) pe faʻataʻitaʻiina ma vaʻaia galuega.

Faaiuga

O le tele o taimi, o mea uma lava e oʻo mai i lalo o se tulafono faatonutonu faigofie o le Faʻatonuga o tagata o tausia, e ui o isi faafitauli e masani ona feagai. O lea e tatau ona tatou faia se suʻesuʻega auiliili o le faafitauli, ma le le vavalalata o tatou mata i ai, ma fetuu ia Krivorukov. O le taunuuga o le a avea ma se faatelega o le vave mauaina, ma atonu o le komepiuta i le lautele.