Faʻatulaga faʻaliliuga o fesoʻotaʻiga mai i Android i iOS

Toeitiiti o tagata uma e faʻaaoga i nisi taimi, ae faʻalogologo i musika i luga o le fesoʻotaiga. E tele avanoa tatala ma totogi e maua ai lenei mea. Ae ui i lea, o le maua i le Initaneti e le o taimi uma, o lea e mananao ai tagata e teu pese i a latou masini mo le faʻalogologo i le faʻalogologo. E mafai ona faia lenei mea i le faʻaaogaina o masini faʻapitoa ma faʻaopoopoga i luga o le masini, lea o le a talanoaina atili.

Frostwire

FrostWire o se polokalama multifunctional lea e mafai ai ona e fefaʻasoaai fesuiaiga o faila eseese ma lapopoa. O lenei tagata galu vailaau na faia ma se faʻalavelave i le vaega musika, aua e faʻaaogaina ai le tele o masini suʻesuʻe ma maua ai se tagata taʻavale. O le faʻalogoina o musika e ala i FrostWire e faʻamaonia atoatoa, talu ai e avanoa uma lava.

Ole tufuga ole vaitafe e pei ona taua i luga ua tufatufaina atu e aunoa ma se totogi ma e leai ni tapulaa. Faatasi ai ma isi faʻalapotopotoga ou te fia taʻuina atu le mafai gafatia o lau vaitafe, faʻatulagaina e le gata o faila, ae galue foi ma laisene o puletaofia ma foai.

Tatalo FrostWire

Musika2pc

Afai o le polokalama muamua e tuʻuina atu i tagata faʻapitoa le tele o meafaigaluega, lagolago i faila faila eseese ma i le lautele, Music2pc faʻamalosia faapitoa mo fegalegaleaiga ma faila leo. I lenei polokalame, o loʻo i ai se seti o galuega. Pau lava le mea e mafai ona e faia o le sailia ma sau se ala, ma pe a talafeagai ai, faʻaaoga le auʻaunaga sui. Ae ui i lea, o le tele o tagata faaaoga e leai lenei galuega ma ua matua faamalieina lava i le Music2pc.

Download Musika2pc

Mp3jam

O le igoa o le software MP3jam ua uma ona fai mai ua mamanuina e galue ai i musika. O se tasi o faʻamanuiaga o lenei faʻaaogaina o masini komepiuta i luga o isi, o le auala faigofie lea e faʻaaogaina ai sailiga. Ua vaevaeina iinei e le gata i le ituaiga, ae faapena foi, mo se faataitaiga, e ala i lagona. Ua vavaeese ia lisi o playlist, ua faaopoopo faʻasoa - o nei mea uma e fesoasoani e maua ai, faʻalogo ma maua pese lelei.

I totonu o le MP3jam o loʻo i ai se tagata taʻavale e faʻatulagaina lelei lea e faʻatinoina lona gaioiga. E mafai ona e sii maia se upega tafailagi poo se tasi pese. Ae ui i lea, e taua le mafaufau e tusa lava pe leai se polokalama, e na o le tolu faila e mafai ona sii mai i totonu ole lima minute. Ua aveese le tapulaa e ala i le tuuina atu o foai i tagata atiae.

Download MP3jam

Saogalemu faʻasao

O le Faʻasalalauga Faʻapitoa e ese mai isi sui o le tusiga o aso nei talu ai ua leai se faiga faʻavae suʻesuʻe. O se pese e aloaia e lenei masini komepiuta pe ae taina i totonu o se masini komepiuta. O le mea moni, e iai foʻi faʻafitauli o se faiga, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o nisi nofoaga e leai se mea e amanaʻia, e le lagolagoina le YouTube, ma o nisi taimi e le mafai ona maua e ala i Vkontakte.

Ia mautinoa ia maitau o le Media Saver o se polokalama tuai e faʻavae i luga o se masini faapitoa e le galue i ni lomiga fou o le polokalama faʻaoga Windows. E lagolagoina i luga o le OS e le matua nai lo le Windows 7, e tusa lava pe o loʻo i ai i lenei tulaga le pa'ū i lalo, o nisi taimi e matauina, lea e lapatai ai le tagata e faia.

Faʻasaʻo le Faʻasaʻoina Faʻasaʻo

VKMusic Citynov

E ui o lenei VKMusic Citynov ei ai lenei igoa, e aofia ai foi vitio eseese ma ata ma fegalegaleaiga saʻo ma le tele o isi auaunaga, mo se faataitaiga, YouTube, RuTube poo Mail.ru. O le polokalame ei ai se tagata taʻavale e faʻaulufaleina oe e mafai ai ona e vaʻaia le pese e manaʻomia. O le pulega i totonu o lea mea e le faʻaogaina ma e oʻo lava i se tagata e leai se poto masani o le a le malamalama i le atinaʻe.

I le faʻaopoopoga, e mafai ona e matamata ma sau i luga o vitio musika e ala i se isi lisi, lea e taulaʻi atu i lenei faʻamaumauga faʻapitoa faʻamaumauga. VKMusic Citynov ua tufatufaina atu e aunoa ma se totogi ma sii mai mai le ofisa aloaia.

Download VKMusic Citynov

Vksaver

Afai e te manaʻo e sii sau musika mai le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte, o le VKSaver faʻaopoopoga o le a avea ma se tasi o fofo aupito sili mo lenei galuega. O lona faʻatinoga o loʻo taulaʻi atu i lenei, o le faʻapipiʻiina mai le nofoaga aloaia, ma ua toe totoina mai le masini i luga o le fale tekonolosi. I le taimi lava e maeʻa ai le faʻafouina o le itulau, e mafai ona e amata amataina o taʻavale.

E leai ni tapulaa, e le o maitauina le toilalo i le VKSaver, o lea e mafai ai ona matou faʻamaonia le faʻaopoopoga e faʻaaoga.

Download VKSaver

Vkopt

O le sui lata mai mo aso nei o le a avea ma polofesa lauiloa mo VkOpt web browsers. Na fuafua e faʻamalosi VKontakte. A uma ona tuʻuina lenei faʻatagaga, e mafai ona e faʻasaoina savali, matamata i faʻamatalaga faʻapitoa faʻamatalaga ma suia le atinaʻe. Ma, ioe, o loʻo i ai se mea faigaluega mo le siiina o musika i lau komepiuta.

Download VkOpt

I luga, na faʻafeiloaia oe i sui pito sili ona lelei o le polokalama faakomepiuta mo le siiina o pese i luga o se PC mai le tele o auaunaga ma nofoaga. Matou te faʻamoemoe ua e mauaina se filifiliga talafeagai lea o le a matua faamalieina ai ou manaʻoga ma taulimaina atoatoa le galuega.