Faʻaleleia tusi lafoai i le Yandex.Mail

Soo se router e faia ana galuega ona o le fegalegaleaiga o seti e lua o vaega: masini ma masini komepiuta. Ma afai e le mafai ona faʻalavelave i faʻaoga tekonolosi o le masini mo se tagata masani, ona mafai ai lea e le firmware ona lelei ma e tatau foi ona faʻapitoa e le tagata e ona le rota. Sei o tatou mafaufau pe faʻapefea ona faʻatino galuega, e aofia ai le toe faʻafouina, toe faʻaleleia ma toe faʻaleleia le faʻamalosi (firmware) o le mulimulitaia ma lauiloa ASUS RT-N12 VP.

O faʻatonuga uma o loʻo i lalo e masani lava ona tusia e le gaosiga i auala e fesootai ma le firmware firmware, o lona uiga, e saogalemu tele mo le masini. Faatasi ai ma lenei:

Ona o le leiloloa faʻaletonu poʻo ona o ni mea sese i le vaega o le tagata faʻaaogaina i le taimi o le firmware a le router, o loʻo i ai se tulaga lamatia o le a le toe i ai le gaioiga o le masini! Faʻaaoga uma lava fautuaga i luga o fautuaga a le tusitala e le e ona le masini i ou lava tulaga lamatia ma lamatia, ma na o ia e nafa ma iuga o galuega!

Tapenaga sauniuni

E le afaina pe o le a le mafuaʻaga e faʻafefe ai e le router - faʻafouina le firmware, toe faʻaleleia poʻo le toe faʻaleleia o masini, - ina ia mafai ona faʻatinoina vave soʻo se taotoga, e tatau ona e faia ni gaioiga sauniuni.

Faʻamatalaga matūʻupu, download o faila mai le polokalama

O tomai faapitoa o meafaigaluega i luga o fesoʻotaʻiga o loʻo atiaeina i se vave vave e pei o isi masini mai le komepiuta komepiuta, o le mea lea e masani ai ona le maua e le aufaʻatasi le avanoa e faʻasaʻo ai ni tagata fou o le au taʻavale. I le taimi lava e tasi, o loʻo faʻaauau pea le atinaʻe ma faʻaleleia atili, lea e oʻo atu ai i le tulaʻi mai o toe teuteuga fou o meafaigaluega, i le mea moni, o le masini lava e tasi.

O le aufailautusi ASUS o le faʻataʻitaʻiga na fesiligia na faia i ni kopi se lua: "RT-N12_VP" ma "RT-N12 VP B1". O le auala lea e faʻaalia ai le faʻaogaina o masini komepiuta i luga o le upega tafaʻilagi o le gaosiga, o se mea tāua pe a filifilia ma siiina le firmware mo se faʻataʻitaʻiga faapitoa o le masini.

O metotia o le faʻaaogaina o le firmware ma meafaigaluega na faʻaaogaina mo lenei mea e foliga tutusa mo toe iloiloga uma e lua. I le auala, o faatonuga i lalo e mafai ona faʻaaogaina mo isi lomiga o RT-N12 mai Asus ("D1", "C1", "N12E", "LX", "N12 + B1", "N12E C1", "N12E B1", "N12HP"), e taua lava le filifilia o le pusa saʻo ma le firmware e tusi i le masini.

Ina ia maua le toe faʻafouga o le ASUS RT-N12 VP, liliu le alalaupapa ma tilotilo i le mea faʻamaufaʻailoga o loʻo i luga o lona tulaga.

Faʻailoga taua "H / W Ver:" taʻu atu ia oe po o le fea ituaiga o le masini o loʻo i luma oi matou, o lona uiga mo suiga e te manaʻomia e suʻe ai se afifi faʻamalosi:

  • "VP" - o loʻo matou vaʻavaʻai atili "RT-N12_VP" luga o le uepisaite a le gaosi oloa;
  • "B1" - uta le afifi mo "RT-N12 VP B1" mai le ASUS technical support page.

Faʻasalalauga fomaʻi:

  1. Alu i le ofisa ASUS faʻasinomaga:

    Faʻamau faʻamalositino mo le RT-N12 VP o loʻo faʻaleleia auala mai le ofisa aloaia

  2. I totonu o le fanua suʻesuʻe, tatou te ulufale atu ai i le faʻataʻitaʻiga o le alalaupapa e pei ona maua i luga, o lona uiga, e tusa ai ma le toe faʻaleleia o meafaigaluega. Toto "Ulufale mai".
  3. Kiliki le sootaga "Lagolago"o loʻo i lalo o le faʻataʻitaʻiga o le suʻega.
  4. Alu i le vaega "Avetaavale ma Meafaigaluega" i le itulau e tatala, ona filifili lea "BIOS ma polokalama faakomepiuta".

    O se taunuuga, matou te maua le avanoa i le faamau "DOWNLOAD" e sii mai le masini fou fou mo le initaneti.

    Afai e te manaʻomia faʻamalosi faʻamalosi muamua, kiliki "FAAALIA ATU +" ma download se tasi o le polokalama sili atu o polokalama faakomepiuta.

  5. Matou te tapenaina le teuina o faamaumauga ma o se taunuuga matou te maua ai le faila faila ua saunia mo faamaumauga i le masini * .trx

Komiti pule

O le faʻaaogaina o le masini komepiuta o le faʻataʻitaʻiga e fesiligia e masani ona faia e ala i le initaneti (admin). O lenei meafaigaluega gafatia e mafai ai e oe ona faʻafesoʻotaʻi le alalaupapa e tusa ai ma le manaʻoga o le tagata ma ia tausia foi le firmware.

  1. Ina ia maua le avanoa i le "setup page", e tatau ona e amataina soʻo se masini ma alu i se tasi o tuatusi:

    //router.asus.com

    192.168.1.1

  2. I le isi itu, o le a manaʻomia le ulufale atu i se igoa ole igoa ma le upega tafailagi (e ala i le lē mafai - admin, admin).

    A maeʻa le faatagaga, faʻaalia le faʻafesoʻotaʻi pulega, ua taʻua o ASUSWRT, ma o le a mafai ona maua le avanoa i le faʻatulagaina o parameter ma le faʻatonuga o masini.

  3. Afai ei ai se manaʻoga faapena, ma ina ia mafai ai ona e faʻatautaia galuega, e mafai ona e suia le gagana o le initaneti i le Rusia e ala i le filifilia o le mea talafeagai mai le lisi pa'ū i le tulimanu pito i luga o le itulau.
  4. E leai se mea e aunoa ma le alu ese mai le itulau autu o le ASUSWRT, e mafai ona maua le faʻamalama o le router. O le numera fale e lisi i tafatafa o le aitema "Faʻasinomaga Faʻamaumauga:". I le faʻatusatusaina o lenei fuainumera faʻatasi ai ma lomiga o afifi e avanoa mo le sii mai mai le 'upega tafaʻilagi a le gaosi oloa, e mafai ona e iloa pe tatau ona fai se faʻamaumauga fou.

Faʻasologa ma toe faʻaleleia tulaga

E pei ona e iloa, o le a le faʻaaogaina le telefoni i fafo atu o le atunuʻu e fai ma faavae mo le fausiaina o se fesoʻotaʻiga fale, e manaʻomia ona e faʻasalalau se numera o faʻasologa. I le taimi lava e tasi, a maeʻa ona e faʻatulagaina le ASUS RT-N12 VP, e mafai ona e faʻasaoina le setete o le masini i se faila faatulagaina faʻapitoa ma faʻaaogaina mulimuli ane e toe faʻafouina tulaga i faʻamaonia e aoga i se taimi faapitoa i le taimi. Talu ai i le taimi o le firmware of the router e ono mafai ona i ai se manaʻoga e toe faʻafoʻisia tulaga i le fale gaosi oloa, matou te faia la latou faʻamaumauga.

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi o le uila ma tatala le vaega "Pulega".
  2. Suʻe i le tab "Pulea Tautuga".
  3. Push button "Faasaoina"e latalata i le igoa filifiliga "Save Settings". O se taunuuga, o le a ave le faila. "Settings_RT-N12 VP.CFG" I luga o le komepiuta PC - o le kopi kopi lea o laina o la matou masini.

Ina ia toe faʻaleleia tulaga taua ole laina ole faila mai le faila i le lumanaʻi, ia faʻaaoga le vaega lava e tasi ma le tab i le komiti faʻafoe mo le faia o se faʻamaumauga.

  1. Tatou kiliki "Filifili se faila" ma faʻamautinoa le ala i le faʻamaufaʻailogaina muamua.
  2. Pe a uma ona sii mai le faila "Settings_RT-N12 VP.CFG" o lona igoa o le a tulaʻi i tafatafa o le filifili filifili. Toto "Auina atu".
  3. O loʻo matou faʻatali mo le maeʻa o le faʻaleleia o taufaʻaiuga mai le faʻamaumauga, ona toe faʻafoʻi lea o le alalaupapa.

Toe Seti Tua

I le faagasologa o le fetuutuunai o le uila mo faamoemoega patino ma i nisi o tulaga e faagaoioi ai, o mea sese ma le saofaʻiga o tulaga faatapulaa le saʻo / le talafeagai e le tagata e faaaogaina e le o aofia ai. Afai o le faʻamoemoega e vavalalata ma le RT-N12 VP ACS o le faasaʻoina lea o le masini le saʻo o le faatinoga o se tasi poʻo le sili atu foi o galuega tauave, atonu o le toefaʻasalaina o laina i nofoaga faʻanatura ma le faʻaogaina o le nofoaga mai le maasiasi o le a fesoasoani.

  1. Tatala le faʻaiʻuga, alu i le vaega "Pulega" - tab "Pulea Tautuga".
  2. Push button "Toe faʻafoʻisia"e feagai ma le itu "Faʻatulagaina Faʻamaumauga".
  3. Matou te faʻamaonia le faʻamoemoe e toe faʻafoʻi tulaga o le uila i le fale gaosi fale i le kiliki "Lelei" i lalo ole talosaga faʻaalia.
  4. O loʻo matou faʻatali mo le faʻamaeʻaina o le taualumaga mo le toe faʻaleleia o taʻavale ona toe toe faʻafou lea o le uila.

I tulaga e galo ai le igoa ole igoa ma le / poo le upega tafailagi mo le ulufale atu i le upega tafailagi po o le tuatusi tuatusi o le admin i le faatulagaga ona leiloloa ai lea, e tatau ona e toe faʻafoisia tulaga i le fale gaosi fale e faʻaaoga ai le ki.

  1. Liliu le masini, matou te maua se faamau i tafatafa o fesoʻotaʻiga mo le faʻaogaina o laina i le mataupu "WPS / RESET".
  2. Vaavaai i faailoilo o le LED, faʻafesoʻotaʻi le ki o le ata o loʻo i luga ma taofi mo le tusa ma le 10 sekone, seia oʻo i le moli malamalama "Meaai" o le a le moli, ona tuu loa lea "WPS / RESET".
  3. Faatali seia toe faʻafouina le masini - o le a faʻamalamalamaina, i isi "Wi-Fi".
  4. E maeʻa ai le toe faafoiina o le telefoni i le falemaʻi. Matou te o atu i le eria e ala i le alu i le masini i le tuatusi masani, faʻaoga i le faʻaaogaina o le upu o le saini ma le upega tafailagi "pule" ma fetuunai ia faatulagaga, poʻo le toe faʻafoʻiina o laina mai le faʻamaumauga.

Fautuaga

O le mea na tupu na maua e le tele o tagata na faʻaogaina le firmware o tagata taʻavale, na mafai ai ona faia ni faʻailoga, e faʻaaogaina lea e mafai ona faʻaitiitia ai tulaga lamatia e tulaʻi i le faagasologa o le toe faʻaleleia o le firmware.

  1. Fai galuega uma e aofia ai le faalavelaveina o le polokalama a le router, faʻafesoʻotaʻi le mea mulimuli i se komepiuta e faʻaaoga ai se taula, ae le o se fesoʻotaiga vavalalata!
  2. Ia faʻamaonia le tuʻuina atu o le eletise i le alatele ma le PC na faʻaaoga mo le manipulations. E fautuaina e faʻafesoʻotaʻi uma ia masini i le UPS!
  3. Mo le umi o faʻatinoga faʻatasi ai ma le masini komepiuta o le telefoni, faʻatapulaʻa lona faaaogaina i isi tagata faʻaoga ma masini. Aʻo le i faia le manipulations e tusa ai ma faatonuga i lalo. "Metotia 2" ma "Metotia 3" aveese le uaea e maua ai le Initaneti mai le tagata e saunia mai le taulaga "WAN" router.

Faamaumauga

Faʻalagolago i le setete o le RT-N12 VP software ma sini a le tagata faʻaaoga, o se tasi o auala e tolu e faʻaogaina ai le faʻaogaina o auala.

Metotia 1: Faamaumauga o Faamaumauga

Afai o le masini e galue atoa ma masani ona i ai i le vaega o le pulega, ma o le faamoemoega o le tagata e faaaogaina na o le faafouina o le firmware version, matou te faagasolo i lalo. Ina ia faʻafouina le firmware e faʻaogaina ai le metotia sili ona faigofie e pei ona faamatalaina i lalo, e te le manaʻomia foi le downloadina o faila - ua faia mea uma e aunoa ma le tuua o le ASUSWRT web interface. Pau lava le mea e manaʻomia e tatau i le masini ona maua le Initaneti e ala i le telefoni mai le 'auʻaunaga.

  1. Tatala le pule o le router i luga o le masini, ulu i totonu ma alu i le vaega "Pulega".
  2. Filifili se tab "Faamaumauga o Faamaumauga".
  3. Kiliki le ki "Siaki" faʻafeagai "Faʻamaumauga Tausiusi" i le eria o le igoa e tasi.
  4. O loʻo matou faʻatali mo le faagasologa o le sailia o le firmware fou i ASUS servers e faʻauma.
  5. Afai ei ai se fou fou faʻamaumauga nai lo le faʻapipiʻiina i le alalaupapa, o le a tuʻuina atu le faʻasalalauga talafeagai.
  6. Ina ia amataina le auala mo le faafouina o le firmware, kiliki "Faʻafou".
  7. O loʻo tatou faʻatali mo le iʻuga o le faagasologa o le siiina mai o vaega o masini komepiuta

    ona ave lea o le firmware i le mafaufau o le masini.

  8. I le maeʻa ai o le faʻatinoga, o le a toe amataina le alalaupapa ma amata ona galue i lalo o le faʻatautaia o le faʻafouina o le faʻamalama.

Metotia 2: Faʻaleleia, faʻaleleia, faʻafaʻasalalau le faʻamaoniga o le fuʻa

E pei foi o le metotia o loʻo faamatalaina i luga, o le faʻatinoga o loʻo tuʻuina atu i lalo e mafai ai ona faʻafouina le faʻamalama o le Initaneti, ae maua ai foi le avanoa e toe foʻi atu ai i le ofisa tuai, faʻapea foi ma le toe faʻafoʻatoaina o le firmware o le masini e aunoa ma le suia o lona faʻamatalaga.

Mo le faʻaogaina o le faila faila manaʻomia i le polokalama. Faʻapipiʻi le upega tafaʻilagi i luga o le 'upega tafailagi e manaʻomia ile ofisa aloaia a le ASUS ma tuʻuina atu i totonu o se isi tusi. (O auiliiliga o le faagasologa o le siiina o faamaumauga ma le polokalama o loo faamatalaina i luga i le tusiga).

  1. E pei ona i ai i le auala muamua o le manipulation, lea e aofia ai na o le faafouina o le lomiga o le polokalama, e toe faʻaleleia mai se faila ma maua ai soʻo se firmware fausia i luga o le uila ona o se taunuuga, alu i le vaega "Pulega" atinaega faakomepiuta, ma tatala le faʻailoga "Faamaumauga o Faamaumauga".
  2. I le eria "Faʻamaumauga Tausiusi"lata ane i le pito "Failautusi fou firmware" ei ai se faamau "Filifili se faila"tuleia.
  3. I le faamalama e amata, faamaʻoti pe o fea e fai ai le faila o le ata ma le firmware, filifili ma kiliki "Tatala".
  4. Ia mautinoa o le faila o le firmware o loʻo faʻaalia i le agavale o le ki. "Auina atu" ma tuleia.
  5. Matou te faatalitali mo le maeʻaina o le faʻapipiʻiina o le masini komepiuta i luga o le uila, matauina o le faʻaleleia o le tulaga o le alualu i luma.
  6. I le faaiuga o le faʻaogaina, o le a faʻafuasei lava ona toe faʻaleleia ma faʻalauiloaina le telefoni i lalo o le faʻatonutonuina o le fomaʻi ua filifilia mo le faʻatulagaga.

Metotia 3: Faʻamālōlōina Faʻamalosi

O le iʻuga o suʻega le manuia i le firmware, pe a maeʻa ona faʻafouina pe faʻapipiʻi masini faʻapitoa masani, faʻapea foi i isi tulaga, ASUS RT-N12 VP e mafai ona taofia le galue lelei. Afai e le tatalaina le upega tafaʻilagi a le router, toe faʻafaʻatoʻaina laina e ala i le faʻaogaina o le pā i luga o le mataupu e le fesoasoani i le toe faʻafoisia o galuega, i se tulaga lautele, ua avea le masini ma se mea matagofie, ae leai se galuega o le palasitika, e tatau ona toe faʻafoʻisia le polokalame.

O le mea e lelei ai, o le au Asus e masani ona "faʻasusu" e aunoa ma ni faʻafitauli, aua ua atiaʻe e le au gaosiga a le kamupanī se faʻaaogaina faʻapitoa faʻapitoa lea e faigofie ai ona aluese mai le tulaga ua faamatalaina - Faʻamālosia le Toefuataiga.

  1. Faʻasolo mai le nofoaga aloaia o Asus ma faʻapipiʻi le fale teu ma le firmware o soʻo se faʻamatalaga mo le toe faʻaleleia o meafaigaluega o le uila.
  2. Faʻapipiʻi le upega tafaʻilagi ma le pusa tufatufa ma faʻapipiʻi le ASUS Firmware Restoration tool:
    • Alu i le itulau lagolago lagolago i le vaega. "Avetaavale ma Meafaigaluega" lau uili e faʻaaoga ai se tasi o sooga e faalagolago ile toe iloiloga:

      Faʻatau le faʻaaogaina o le Fausiaina o Faamaumauga mo le ASUS RT-N12 VP B1 mai le nofoaga aloaia
      Faʻasologa le aoga o le Toefuataiga o le Fausiaina o ASUS RT-N12_VP mai le ofisa aloaia

    • Filifili le faʻatulagaina o Windows faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta faʻaaogaina e avea o se meafaigaluega mo le faʻaaogaina o le uila;
    • Tatou kiliki "Faʻaalia uma" i lalo o le parakalafa muamua "Meafaigaluega" lisi o tupe e maua mo le siiina mai;
    • Push button "Download"e feagai ma le igoa o le meafaigaluega tatou te manaʻomia - "Toefuataiga Faʻamalosia";
    • Faatali mo le pusa e utaina, ona faʻasese lea;
    • Faʻasaʻo le faʻapipiʻi "Rescue.exe"

      ma mulimuli i ana faatonuga

      ona faʻapipiʻi lea o le faʻaaogaina o le firmware restoration.

  3. Suia tulaga o le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga e faʻaogaina ai le uila:
    • Tatala i luga "Nofoaga Tutotonu ma Fesootaiga"mo se faataitaiga mai "Lisi Pulea";
    • Kiliki le sootaga "Suiga o mea fetuunai";
    • E ala i le kilikii-saʻo i luga o le ata o le keli kiliva lea e fesoʻotaʻi ai le alalaupapa matou te faaigoaina o le lisi autu lea tatou te filifilia ai le aitema "Meatotino";
    • I le matala matala filifili se mea "Initaneti Faʻasalalauga Faʻamaumauga 4 (TCP / IPv4)" ona kiliki lea "Meatotino";
    • O le isi faʻamalama o la tatou sini lea ma tautua e ulufale i laina.

      Seti le ki i "Faaaoga le tuatusi IP o loʻo i lalo" ma atili ai ona matou aumaia ia tulaga taua:

      192.168.1.10- i totonu o le fanua "Tuatusi IP";

      255.255.255.0- i totonu o le fanua "Masini Subnet".

    • Toto "Lelei" i le faamalama lea na ulufale atu ai i tua IP, ma "Katia" i le faamalama o meatotino o le mea e fetuunai.

  4. Faʻafesoʻotaʻi le router i le PC e pei ona taua i lalo:
    • Aveese uma laina mai le masini;
    • A aunoa ma le fesoʻotaʻiina o le eletise, tatou te faʻafesoʻotaʻi soʻo se taulaga LAN o le uila ma se uaea Ethernet i se fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ua faʻapipiʻiina i le auala ua faʻamaonia i le laasaga muamua;
    • Push button "WPS / RESET" i luga o le mataupu o le ASUS RT-N12 VP ma, ao uuina, faafesootai le uaea eletise i le laina fetaui o le alalaupapa;
    • Aʻo le taʻiala taʻitaʻia "Mana" vave faʻafuaseʻi, faʻasaʻo le tautuuga seti ma alu i le isi laasaga;

  5. Ua amata ona matou toe faʻafoisia le firmware:
    • Faʻamatalaga Faʻamālōlōina Faʻamālōlōina o le MANDATORY i le avea ma sui o le Pule;
    • Kiliki le ki "Iloiloga";
    • I le faila o le faila o le faila, faʻamaonia le ala i luga o le faʻapipiʻiina ma le leai o se mea faʻapipiʻi. Filifili le faila i le firmware, kiliki "Tatala";
    • Toto "Download";
    • O le isi faagasologa e le manaʻomia ai le gauaʻi ma e aofia ai:
      • Faʻavaeina se fesoʻotaʻiga ma se masini e leai se masini;
      • Faʻamamago faʻamalosi i masini faʻapipiʻi;
      • Faʻatautaia le toe faʻaleleia ole faʻalapotopotoga;
      • Faʻataunuuina o le taualumaga - faʻamatalaga i totonu o le faʻamalama o le Toefuataiga Faʻamalosi e uiga i le manuia o masini firmware download i le mafaufau o le masini.

  6. O loʻo matou faʻatali mo le toe faʻafouina o le RT-N12 VP ACS - o le faailo o le a faʻamatalaina e uiga i le faaiuga o lenei faagasologa "Wi-Fi" i luga o le mataupu o le masini.
  7. Matou te toe faʻafoʻiina le faatulagaga o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga i tulaga "faʻafano".
  8. Matou te taumafai e ulufale i le 'upega tafaʻilagi o le alalaupapa i totonu o le masini. Afai o le faʻatagaina i le komiti o loʻo manuia, o le toe faʻaleleia o le vaega o le masini masini e mafai ona mafaufauina atoa.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le polokalama faʻapitoa mo le ASUS RT-N12 VP ua faia mea uma e faigofie ai le faʻafaigofie o le firmware o le telefoni i le mea sili ma mafai, e aofia ai tagata e le o saunia. E oʻo lava i tulaga ogaoga, o le toe faʻafoʻisia o le firmware, ma o le mea lea e le tatau ona faʻalavelave ai le faʻatinoga o le masini fuafuaina.