Faʻafefea ona faʻaopoopo tusi i le iTunes

E masani lava o soʻo se fesoʻotaʻiga lautele, e aofia ai le VKontakte, i aso nei e maua ai le tele o avanoa eseese, e aofia ai i latou na faia faapitoa mo le faia o ni tagata masani fou. O se tasi o lenei ituaiga auiliiliga o le faʻapipiʻiina o le aai o le nofomau ma le fanau mai, lea o le a tatou faamatalaina auiliili mulimuli ane.

Sui le nofoaga o VK

Matou te vave logoina le mea moni e tusa lava pe o le a lou aai, muamua o le a tatau ona e faʻatutuina nisi faʻalapotopotoga patino, tuʻuina atu le avanoa i fesili fesili i nisi tagata faʻaoga. Ae ui i lea, o nisi faʻamatalaga, e oʻo lava i le le aofia ai o lenei uiga, o le a avanoa pea e le mafai.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona tapunia ma tatalaina le puipui VK

I le faaopoopoina i luga, e pei o soʻo se nofoaga e tutusa ai, VK e maua ai tagata fou e iai faʻamatalaga faapitoa e mafai ai ona e seti uma le mea e manaʻo ai e aunoa ma ni faʻafitauli. E le tatau ona e le amanaiaina lenei ituaiga o faʻamatalaga pe afai e te le masani i le tulaga lautele o lenei punaoa.

O a matou fautuaga e faʻamoemoe, nai lo le suia o laina o loʻo i ai nei, nai lo le tuʻuina mai mai le vevesi.

Faʻamatalaga atoa

I aso nei, e ese mai i vaega faaopoopo, lea o le a tatou taʻua mulimuli ane, e mafai ona e seti le aai i le itulau VKontakte e faaaoga ai auala eseese e lua. I lenei tulaga, o metotia uma e lua e le o se mea e ese ai le tasi i le isi.

O le muamua o mea e mafai ona fai e fai ai fale e fai ai se nofoaga e nofo ai e maua ai oe, i le avea ai ma se tagata e faʻaaogaina lenei fesoʻotaʻiga lautele, faʻatasi ma le avanoa e faʻatulaga ai lou nuʻu. E taua le manatu i lenei poloka o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e na o se faʻaopoopoga, talu ai e masani ona le faafoliga i se maualuga maualuga o le talitonuga.

  1. Alu i le itulau autū o VKontakte faʻaaoga le ki "My Page" ma i lalo ifo o lou ata faʻapitoa ata kiliki le ki "Faʻamaonia".

    I le isi itu, e mafai ona e tatalaina le lisi autu e ala i le kiliki o le Ava i le tulimanu pito i luga o le faamalama o loʻo galue ma ia fesuiai i le itulau autu o le vaega i le auala lava e tasi "Faʻamaonia".

  2. O le ae i ai i le tab. "Autu" i le vaega ma le avanoa e sui ai faamatalaga patino.
  3. Faʻasalalau i le itulau faʻatasi ma laina i le poloka poloka. "Fale nofo".
  4. Suia mea o loʻo i totonu o le koluma ua faʻamaonia e tusa ai ma manaʻoga.
  5. E mafai ona e suia mea o loʻo i totonu o lenei fanua e aunoa ma ni tapulaa, e faʻaalia ai e le gata o taulaga o loʻo i ai ma faʻamaumauga faʻamaonia, ae o loʻo faʻatulagaina foʻi.
  6. O le fanua e mafai ona tuʻuina pe afai ei ai se manaʻoga faapena.

  7. Aʻo leʻi tuʻuina atu le vaega o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, e tatau ona faʻaaoga tulaga e faʻaaoga ai le ki "Faasaoina" i le pito i lalo o le itulau.
  8. Ina ia faʻamautinoa le sao o faʻamaumauga na tusia, faʻapea foʻi ma siaki le faʻaaliga, alu i le puipui o lau faʻamatalaga.
  9. I le itu taumatau o le itulau, faʻalautele le poloka. "Faʻaalia faamatalaga auiliili".
  10. I le vaega muamua "Faamatalaga Faʻamatalaga" faʻafeagai "Fale nofo" mea na e faʻaalia muamua o le a faʻaalia.

E tatau ona e iloa afai e faʻaaoga e se tasi le faʻamaumauga e te tuʻuina atu o se sailiga sailiili i le site VKontakte, o le a faʻaalia lau itulau ile iuga. I le taimi lava lea e tasi, e oo lava i faʻamatalaga patino e aofia ai le tagata lava ia i le tele e mafai ai, o le a le puipuia oe mai lenei mea matautia.

I le lumanaʻi, ia faʻaeteete, faʻamaonia le moni o faʻamaumauga e aunoa ma se puipuiga faaopoopo mai faʻamaumauga o le le faalauaiteleina!

O le auala lona lua ma le sili atu ona taua o le faʻaalia o le aai i luga o le VK itulau o le faʻaoga lea o le poloka "Faʻafesoʻotaʻi". E le gata i lea, pe a faatusatusa i le filifiliga ua filifilia muamua, o le nofoaga e nofo ai e matua faatapulaa lava e nofoaga tonu o loʻo iai.

  1. Tatala le itulau "Faʻamaonia".
  2. I le faʻaaogaina o le lisi i le vaega saʻo o le faamalama o le galuega, alu i le vaega "Faʻafesoʻotaʻi".
  3. Luga o le itulau tatala ile laina "Atunuu" faʻamaonia le igoa o le setete e te manaʻomia.
  4. O atunuʻu taʻitasi o loʻo i ai se faʻatapulaʻa tapulaa o vaega.

  5. O le taimi lava e te faʻaalia ai soʻo se teritori, o le a aliaʻe se koluma i lalo o le laina fuafuaina. "Aai".
  6. Mai le lisi e aunoa ma le mamanu e te manaʻomia e filifili ai se faʻaiuga e tusa ai ma ou manaʻoga.
  7. Afai o le eria e te manaʻomia e leʻi faʻaopoopo i le lisi muamua, tusi i le pito i lalo ma filifili "Isi".
  8. I le maeʻa ai o lenei, o le anotusi o le laina o le a suia i "E le filifilia" ma o le a avanoa mo suiga o le tusi.
  9. Tutoʻatasi le faʻatumuina o le fanua, taʻitaʻia e le igoa o le nofoaga o loʻo manaʻomia.
  10. Faʻaauau i le faagasologa o le suʻeina o oe o le a tuʻuina atu ma faʻamatalaga faʻamalosi e aofia uma ai igoa o le aai ma faʻamatalaga auiliili e uiga i le itulagi.
  11. A maeʻa, filifili se nofoaga e fetaui ma ou manaʻoga.
  12. E te le manaʻomia le faʻatonuina o le igoa atoa o le teritori, talu ai e sili atu le lelei o le mea e sili ona lelei le galue i ai le polokalama filifilia.
  13. I le faʻaopoopoga i luga, e mafai ona e faia taga i isi vaega e lua:
    • Aoga, faʻaalia ai le nofoaga o le faalapotopotoga;
    • Galuega e ala i le faʻatulagaina o le nofoaga o le resitalaina o lau kamupani faigaluega.
  14. E le pei o le vaega "Faʻafesoʻotaʻi"O nei tulaga e mafua ai le avanoa e faamaoti ai nofoaga eseese i le taimi e tasi, i ai atunuu eseese ma, e tusa ai, aai.
  15. A uma ona e tusia uma faʻamaumauga e fesoʻotai saʻo i 'aʻai, faʻaaoga le faʻaiʻuga e faʻaaoga ai le ki "Faasaoina" i le pito i lalo ole itulau galue.
  16. O lenei mea e tatau ona faia eseese i vaega taʻitasi!

  17. E mafai ona e siakiina pe faʻapefea ona iloa le mea tonu o loʻo faʻatulagaina i faʻamaufaʻailoga e ala i le tatalaina o se fesili faʻapitoa.
  18. O le aai na e faʻamaonia i le vaega "Faʻafesoʻotaʻi", o le a faʻaalia vave i lalo o lau aso fanau.
  19. O isi faʻamatalaga, faʻapea foʻi i le mataupu muamua, o le a tuʻuina atu i le faʻavaa o le lisi pa'ū. "Faamatalaga auiliili".

E leai se tasi o vaega ua manatu e faʻatagaina. O le mea lea, o le manaʻoga e faʻamaonia le faʻatapulaʻaina e faatapulaaina na o ou manaoga faaletagata lava ia.

Telefoni feaveaʻi

O le toʻatele o tagata e faʻaogaina le telefoni feaveaʻi e filifili e faʻaaoga le telefoni feaveaʻi, lea e ese lava le eseesega o galuega, faʻatusatusa i le atoaga o le tulaga o le 'upega tafaʻilagi. O le mafuaʻaga lea e tatau ai ona faʻataunuʻuina le vaega o le suiga mo le suiga o le taulaga i luga o le Android.

O ia tulaga e faamaumauina i luga o VK, ae le mo se masini faapitoa.

Faamolemole ia matau o le telefoni feaveai o VK ua maua ai le mafai e sui ai le aai i totonu o le vaega "Faʻafesoʻotaʻi". Afai e te manaʻomia le fetuunaʻi o faʻamatalaga i isi poloka o le 'upega tafaʻilagi, e tatau ona e faʻaaoga le upega tafailagi VC atoa mai se komepiuta.

Telefoni feaveaʻi

  1. I le lafoaʻiina o le talosaga, tatala le lisi autu e faʻaaoga ai le faʻamaufaʻailoga talafeagai i luga o le meafaigaluega.
  2. I le pito i luga o le lau, saili le sootaga. "Alu e faʻamatala" ma kiliki i luga.
  3. O le faamau o loʻo i lalo o lou igoa.

  4. I luga o le itulau e tatala, e tatau ona e faʻaaoga le ki "Faʻamaonia".
  5. Faʻamatala i totonu o le vaega faʻamaonia i le poloka poloka "Aai".
  6. I le uluaʻi koluma, tutusa ma le atoaga o le 'upega tafaʻilagi, e tatau ona e faʻamaoti le atunuu e te manaʻomia.
  7. Ma le isi, kiliki le poloka "Filifili se aai".
  8. E ala atu i le matala o le faʻamatalaga malamalama e mafai ona e filifili se nofoaga mai le lisi o fesili sili ona lauiloa.
  9. I le le i ai o le teritori o loʻo manaʻomia, faʻapipiʻi lima i le igoa o le aai poʻo le itulagi o loʻo manaʻomia i le atigipusa "Filifili se aai".
  10. I le faʻamaoniaina o le igoa, mai le lisi e aunoa ma le fausiaina o le lisi kiliki i luga o le nofoaga manaomia.
  11. Afai o le itumalo o loʻo misi, atonu na e faia se mea sese i se mea, pe leai foi, o le mea e ono le talafeagai, e le o iai le nofoaga sao i le database.

  12. E pei ona i ai i le tulaga atoa, o le fesili e mafai ona faʻaitiitia le faʻaititia.
  13. A maeʻa le filifiliga, o le a faʻafuaseʻi ona tapunia le faamalama, ma i le laina o loʻo taua muamua "Filifili se aai" o le a ulufale mai le nofoaga fou.
  14. A o le i tuua le vaega, aua neʻi galo e faʻaaoga ia laina fou e ala i le faʻaaogaina o le faamau faapitoa i le pito i luga taumatau o le mata.
  15. E leai se faʻamaoniga faaopoopo e manaʻomia, o lea e mafai ai loa ona e iloa le iuga o fetuunaiga.

O ata vali ua na o le pau lea o le auala e mafai ona suia ai faʻamatalaga faʻalauiloa mai le telefoni mai masini feaveaʻi. Ae ui i lea, e le tatau i se tasi ona galo se isi vaaiga o lenei fesoʻotaʻiga lautele, i le tulaga o se faʻamalamalamaga o le 'upega tafaʻilagi.

Faʻafanua o le saite

E le gata i lea, o le ituaiga o VC e leʻo ese mai le talosaga, ae mafai foi ona faʻaaogaina mai le PC.

Alu i luga o le upega tafaʻilagi feaveaʻi

  1. I le faʻaaogaina o le komepiuta, tatala le punaoa i le fesoʻotaʻiga matou te faʻamaonia.
  2. Tatala le lisi autu e ala i le faʻaaogaina o le ki i le pito i luga pito i luga o le mata.
  3. Kiliki i luga o le igoa o lau tala e tatala ai le itulau autu.
  4. Le isi, faʻaaoga le poloka "Auiliiliga atoa" e faʻaalia se faʻamatalaga atoatoa.
  5. I luga o le kalafi "Faamatalaga Faʻamatalaga" kiliki i luga o le sooga "Faʻasologa le itulau".
  6. Tusi i luga o le faamalama matala i le vaega "Faʻafesoʻotaʻi".
  7. E tusa ai ma mea na matou fai atu ai i luga, muamua ia suia mea o le fanua. "Atunuu" ona faʻaalia lea "Aai".
  8. O le mea autu o loʻo i ai iinei o se mea moni e pei o le filifilia o le teritori i luga o itulau tatala.
  9. O se faʻapitoa faʻapitoa foʻi e faʻaaogaina e suʻe ai se nofoaga i fafo atu o le lisi masani. "Filifili se aai" faatasi ai ma filifiliga mulimuli mai o le nofoaga o loʻo manaʻomia.
  10. A uma ona e ulufale atu i faamatalaga talafeagai, faʻaaoga le ki "Faasaoina".
  11. Tuʻua le vaega Faʻasaga ma toe foʻi mai i le homepage, o le a otometi le faʻafouina o le fale.

I totonu o lenei tusiga, ua tatou iloiloina auiliiliga auala uma o loʻo i ai nei mo le suiga o le aai i le itulau VK. O le mea lea, matou te faʻamoemoe o le a mafai ona e aloese mai faʻafitauli.