Faʻafefea ona faʻapipiʻi le Windows 8 i luga o se komepiuta

O le mea muamua ou te fautuaina i lenei tusiga e le o le faanatinati. Aemaise lava i na tulaga pe ae alu e faʻapipiʻi le Windows 8 i luga o se komepiuta na muai faʻatau atu ma le Windows 7 na faʻapipiʻi muamua. E oʻo lava i na mataupu pe a faʻapipiʻiina le Windows mo oe o se faafiafiaga i le lotoifale, aua le faanatinati.

O lenei faʻatonuga e faamoemoe muamua lava mo i latou e filifili e faʻaofi Windows 8 nai lo le Windows 7 i luga o latou komepiuta komepiuta. Afai ua maeʻa ona e faʻaaogaina le masini komepiuta i le taimi lata mai, faʻapipiʻi ona e faʻaaogaina lea o faatonuga:

  • Toe faʻaofi le komepiuta i fausaga faletusi
  • Fufulu mama Windows 8

I mataupu i luga o lau komepiuta komepiuta Windows 7, ma e manaʻomia ona e faʻapipiʻi le Windows 8, faitau i luga.

Faʻapipiʻiina le Windows 8 i luga o se masini feaveaʻi ma le folasia o le Windows 7

O le mea muamua ou te fautuaina e fai pe a faʻaeʻe le Windows 8 i luga o se komepiuta feaveaʻi le gaosiga 7 o le suʻeina lea o le mea na tusia e le kamupanī e uiga i lenei mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona ou mafatia tele mai Sony Vaio ona o le mea moni na ou faʻaogaina le OS e aunoa ma le faʻalavelave e faitau mea aloaia. O le mea moni o le toetoe lava o tagata gaosimea uma i luga o le upega tafaʻilagi aloaia o loʻo faatulaga mai ai feeseeseaiga taugata, o loʻo i ai fale faʻapitoa faapitoa e mafai ai e oe ona faʻapipiʻi le Windows 8 ma aloese mai faʻafitauli eseese i avetaavale poʻo le faʻaogaina o mea e fesoʻotai ai. O iinei o le a ou taumafai ai e aoina lenei faʻamatalaga mo masini sili ona lauiloa o le komepiuta. Afai ei ai sau isi komepiuta, taumafai e saili ia ituaiga faʻamatalaga mo lau kamupanī.

Faʻapipiʻi le Windows 8 i luga o se komepiuta Asus

O faʻamatalaga ma faʻamatalaga mo le faʻapipiʻiina o le Windows 8 i luga o le Asus komipiuta o loʻo avanoa i lenei tuatusi aloaia: //event.asus.com/2012/osupgrade/#ru -main, lea e aofia uma ai se faʻafouga ma se faʻapipiʻi mama o le Windows 8 i luga o se komepiuta.

Mafaufau e le o mea uma i faʻamatalaga o loʻo maua i luga o le upega tafaʻilagi e manino ma mafai ona malamalama, o le a ou faʻamatalaina ni auiliiliga:

  • I le lisi o oloa, e mafai ona e vaʻaia se lisi o le Asus laptops, lea e lagolagoina aloaia ai le faʻapipiʻiina o le Windows 8, faʻapea foʻi ma faʻamatalaga i le bit (32-bit poʻo le 64-bit) o ​​le polokalama faʻapipiʻi.
  • E ala i le kiliki i le igoa o le oloa, o le a ave oe i le itulau mo le siiina o avetaavale asus.
  • Afai e te faʻapipiʻi le Windows 8 i luga o se komepiuta ma se HDD cache, ona faʻapipiʻi lea ma le mama, e le "vaʻaia" le komepiuta. Ia mautinoa o le tufatufa atu o le Windows 8 (kilivalavelalalalalavalavala) poʻo le disk) e tuʻuina ai le avetaavale o le Intel Rapid Storage Technology, lea e te mauaina i le lisi o avetaavale mo se komepiuta i le vaega "Isi". A o faʻapipiʻi, e tatau ona e faʻamaonia le auala i lenei avetaʻavale.

I le lautele, o mea uma lava, o isi vaega ou te lei mauaina. O le mea lea, ina ia faʻapipiʻi le Windows 8 i luga o se komepiuta Asus, vaai pe lagolagoina lau komepiuta, ave i luga le avetaavale talafeagai, ona mafai ai lea ona e mulimuli i faatonuga mo se faʻapipiʻi mama o le Windows 8, le fesoʻotaʻiga na tuʻuina atu i luga. A uma le faʻatulagaga, e tatau ona e faʻapipiʻi uma avetaavale mai le nofoaga aloaia.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le Windows 8 i luga o se komepiuta a Samsung

O faʻamatalaga i luga o le faʻapipiʻiina o le Windows 8 (ma le faʻafouina o le taimi nei) i le Samsung laptops e mafai ona maua i luga o le itulau aloaia http://www.samsung.com/ru/support/win8upgrade/. Muamua, ou te fautuaina ia faamasani ma faʻamatalaga auiliili i le PDF "Taiala mo le faʻaleleia i le Windows 8" (O le mea faʻapipiʻi mama e faʻamoemoeina i ai) ma aua nei galo le faʻaaogaina o le fesoasoani SUʻESUʻELE i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia e faʻatonutonu ai avetaavale mo na masini e le mafai ona iloa. Windows 8 faʻafuasei, e pei ona mafai ona e vaʻaia le faʻaaliga i le Windows Manager Manager.

Faʻapipiʻi le Windows 8 i luga o le Sony Vaio laptops

E le lagolagoina se faʻapipiʻi mamanu o le Windows 8 i luga o le komepiuta o Sony Vaio, ma o faʻamatalaga uma e uiga i le "malaga" i le Windows 8, faʻapea ai ma se lisi o faʻataʻitaʻiga lagolagoina, o loʻo i le itulau aloaia http://www.sony.ru/support/ru/topics/landing/windows_upgrade_offer.

I tulaga lautele, o le faagasologa e pei ona taua i lalo:

  • I luga o le itulau //ebiz3.mentormediacorp.com/sony/windows8/EU/index_welcome.aspx oe download le Vaio Windows 8 Upgrade Kit
  • Mulimuli i faatonuga.

Ma o mea uma lava o le a lelei, ae i le tele o tulaga, o se faʻapipiʻi mama o le polokalama faʻaogaina o se fofo sili atu nai lo le faaleleia mai le Windows 7. Ae peitai, o se faʻapipiʻi mama o Windows 8 i luga o le Sony Vaio faʻalauteleina ai le tele o faafitauli avetaʻavale. Ae ui i lea, na mafai ona ou foia, lea na ou tusia auiliili i le tusiga Installing Drivers on Sony Vaio. O le mea lea, afai e te lagona e pei o se tagata faʻapitoa, e mafai ona e taumafai e faʻapipiʻi mea mama, na o le pau lava le mea e te le tapeina le vaega o le toe faʻaleleia i luga o le komepiuta o le komepiuta, e mafai ona aoga pe afai e te manaʻomia le toe faʻafoʻi Vaio i le fale fausaga.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le Windows 8 i le komepiuta Acer

E leai ni faʻafitauli faʻapitoa i le Acer laptops, faʻamatalaga atoa i luga o le faʻapipiʻiina o le Windows 8 ma le fesoasoani a le fesoasoani faapitoa Acer Upgrade Tool Fesoasoani ma o loo maua ma le lima i luga o le upega tafaʻilagi aloaia: //www.acer.ru/ac/ru/RU/RU/content/windows- faʻaleleia-ofo. O le mea moni, pe a faʻaleleia i le Windows 8, e oʻo lava i se tagata faʻapitoa e le tatau ona i ai ni faʻafitauli, mulimuli i faatonuga o le aoga.

Faʻapipiʻi le Windows 8 i le Lenovo laptops

O faʻamatalaga uma pe faapefea ona faʻapipiʻi le Windows 8 i luga o le komepiuta Lenovo, o se lisi o faʻataʻitaʻiga faʻalagolago ma isi faʻamatalaga aoga i luga o le mataupu o loʻo i luga o le pepa aloaʻia a le kamupani gaosi //download.lenovo.com/lenovo/content/windows8/upgrade/ideapad/index.html

E tuʻuina atu i le 'upega tafaʻilagi faʻamatalaga e uiga i le faʻaleleia i le Windows 8 ma le faʻasaoina o polokalame taʻitasi ma le faʻapipiʻiina o le Windows 8 i luga o se komepiuta. I le auala, e ese le taʻua e mo Lenovo IdeaPad e manaʻomia ona e filifilia se mea faʻapipiʻi mama, ae le o se faʻafouga o le faʻaogaina o le polokalama.

Faʻapipiʻi le Windows 8 i luga o se komepiuta HP

O faʻamatalaga uma e uiga i le faʻapipiʻiina o le masini komepiuta i luga o se komepiuta HP e mafai ona maua i luga o le itulau aloaia o le http://www8.hp.com/ru/ru/ad/windows-8/upgrade.html, lea o loʻo i ai tusi faʻaaogaina, mea e faʻaaogaina ai le faʻaaogaina o avetaavale ma sootaga e ave ai taʻavale, faʻapea foʻi isi faʻamatalaga aoga.

I luga o lenei, atonu o mea uma. Ou te faʻamoemoe o le faʻamatalaga ua tuʻuina atu o le a fesoasoani ia te oe e aloese ai i faʻafitauli eseese pe a faʻaeʻeina le Windows 8 i lau komepiuta. E ese mai i nisi o mea faapitoa mo ituaiga taʻavale taʻitasi, o le faagasologa o le faʻapipiʻiina poʻo le faʻafouina o le masini komepiuta lava e foliga tutusa ma le komepiuta o le komepiuta, o lea o le a faia ai soʻo se faatonuga i luga o lenei ma isi nofoaga i lenei mataupu.