Faʻafefea ona faʻatusatusaina tusi taʻalo Google Chrome


O se tasi o itu iloga o le Google Chrome browser o le ata o le sync, lea e mafai ai ona e mauaina uma au tusi tusi faasao, talatalanoa o talafaasolosolo, faʻaopoopoina i ai-faaopoopo, upu ole, ma isi. mai soʻo se masini e iai se masini faʻapipiʻi Chrome ma faʻaogaina i lau Google account. Lalo o se faʻamatalaga sili atu ona auiliiliina o le faʻatasiga faʻamafaʻailoga i Google Chrome.

O le faʻamafaʻailogaina o le faʻamaoni o se auala lelei lea e faʻaaoga ai lau itulau i luga o itulau uepi. Mo se faʻataʻitaʻiga, sa e makaina se itulau i luga o se komepiuta. I le toe foi i le fale, e mafai ona e toe maua le itulau lava e tasi, ae mai se masini feaveaʻi, aua o lenei lisi o le a faʻafetaui faʻatasi ma lau teugatupe ma faʻaopoopo i au masini uma.

Faʻafefea ona faʻatonuina tusi tusi i Google Chrome?

E mafai ona faʻatautaia faʻamatalaga faʻamaumauga pe afai o iai sau faʻamaumauga Google meli, lea o le a teuina ai faʻamatalaga uma i lau sailiga. Afai e leai sau Google, tusi resitala e ala i lenei fesoʻotaʻiga.

E le gata i lea, pe a maua sau Google-account, e mafai ona e amata amataina le gasologa i Google Chrome. Muamua tatou te manaʻomia le teu i totonu o le teutusi i le sailiga - ia faia lenei mea, i le tulimanu pito i luga taumatau e te manaʻomia e kiliki i luga o le faʻamaufaʻailoga o faʻamaufaʻailogaina, ona i ai lea i le faamalama paʻepaʻe e te manaʻomia e filifili le ki "Faʻatasi i Chrome".

O le a faʻaalia se faamalama faatagaina i luga o le lau. Muamua e tatau ona e ulufale i lau imeli imeli mai se Google account, ona kiliki ai lea o le ki. "Lisi".

Mulimuli ane, ioe, e tatau ona e ulufale mai i le upega tafailagi mai le meli ona kiliki lea o le ki. "Lisi".

A maeʻa ona e ulu atu i le Google account, o le a faʻamatalaina oe i le polokalama e uiga i le amataga o le fesoʻotaʻiga.

O le mea moni, ua toetoe a tatou i ai iina. I le lē mafai, o le masini komepiuta e faʻafetaui uma faʻamatalaga i le va o masini. Afai e te manaʻo e faʻamaonia lenei mea pe fetuunai ia tulaga o le synchronization, kiliki i luga o le kuluma menu o Chrome i le pito i luga taumatau, ona alu lea i le vaega "Faʻatonu".

O le poloka o loʻo i luga o le pito i luga o le faamalama o le faatulagaga. "Faʻatasi" lea e te manaʻomia e kiliki ai le ki "Faʻasalaga fesoʻotaʻiga maualuga".

E pei ona taua i luga, e ala i le le mafai, o le masini e faʻamaopoopoina faʻamaumauga. Afai e na o oe e manaʻomia le faʻamaopoopoina o tusi tusi (ma upu ole upu, faʻaopoopoga, talafaasolopito ma isi faʻamatalaga e te manaʻomia e faaseʻe ai), ona fai lea i le pito i luga o le faamalama le filifiliga "Filifili mea faitino e faʻafetaui"ona faʻamaonia ai lea o mea o le a le faʻaogaina faʻatasi ma lau faʻamatalaga.

Ua maeʻa ai le faatulagaga o le synchronization. I le faʻaaogaina o fautuaga ua uma ona faʻamatalaina i luga, e tatau ona e faʻagasoloina le fesoʻotaʻiga i luga o isi komepiuta (masini feaveaʻi) lea e faʻaoga ai Google Chrome. Mai le taimi nei, e mafai ona e mautinoa o faʻamaonia uma au maka tusi, o lona uiga o nei faʻamaumauga e le o leiloloa.