O le a le mea e fai pe afai e le tatalaina le Windows 10 "Faʻatonu"

O le faia o suiga tetele i le faagaoioiga o le Windows 10 ma ona vaega, faapea foi ma le tele o isi gaioiga i le siosiomaga o lenei faiga, e na o le Pule lava e mafai ona faatino i lalo o le pule a le Pule poo le talafeagai foi o aia tatau. O aso nei o le a tatou talanoa e uiga i le auala e maua ai i latou ma le auala e avatu ai i isi tagata faʻaoga, pe a fai ei ai.

Aia tatau tau pulega i le Windows 10

Afai o oe lava na faia lau faʻamatalaga, ma o le muamua i luga o lau komepiuta poʻo lau komepiuta, e mafai ona e faʻapea atu ma le saogalemu ua i ai ia te oe le aia tatau a le Pule. Ae o isi uma faʻaaogaina o le Windows 10, e faʻaogaina le masini lava e tasi, o le ae manaomia e tuʻuina atu pe maua oe lava. Tatou amata i le muamua.

Filifiliga 1: Faʻatagaina Aia Tatau i Isi Tagata Faaaoga

I luga o la tatou 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai se faʻamatalaga auiliili i le puleaina o aia tatau a tagata faʻaaogaina le faiga faʻaogaina. E aofia ai le tuʻuina atu o aia tatau tau pulega. Ina ia faamasani i le tele o filifiliga mo le tuuina atu o malosiaga e tele ona manaomia i le tele o mataupu, o le tusiga o loo tuuina atu i lalo o le a fesoasoani ia te oe e faaaoga ai le sili ona fiafia i ai, iinei tatou te lisi puupuu ia:

  • "Filifiliga";
  • "Lisi Pulea";
  • "Laina o le laina";
  • "Faiga Faʻavae mo le Puipuiga Faʻalotoifale"
  • "Tagata faʻapitonuʻu ma Vaega".

Faitau atili: Faʻatonuina o le pule a le tagata i le Windows 10 OS

Filifiliga 2: Mauaina o aia tau pulega

E sili atu le tele o taimi e te feagai ai ma se galuega e sili atu ona faigata, o lona uiga e le tuʻuina atu aia tatau tau pulega i isi tagata faʻaoga, ae ia e mauaina oe lava. O le fofo i lenei mataupu e le o se mea sili ona faigofie, faʻaopopo mo lona faʻatinoga e taua tele le i ai o se masini komepiuta po o se puʻupuʻu faʻatasi ai ma se ata o le Windows 10, o le faʻatulagaga ma le laʻititi lea e fetaui i le tasi e faʻapipiʻi i lau komepiuta.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona fatuina se masini komepiuta puʻeina i le Windows 10

  1. Toe faʻafouina lau PC, ulufale i le BIOS, faʻapipiʻi e avea ma se avega ave muamua avega poʻo le uila afi faʻatasi ma le ata o le faʻaogaina o le polokalama, faʻalagolago i mea e te faʻaaogaina.

    Tagai foi:
    Faʻafefea ona ulufale i le BIOS
    E faʻapefea ona seti le booti a le BIOS mai le avega taavale
  2. A maeʻa faʻatali mo le matalaina o Windows, kiliki ai ki "TAIMI + F10". O lenei gaioiga o le a tatalaina "Poloaiga Poloaiga".
  3. I le faʻamafanafanaga, lea o le a faʻamoemoeina e avea ma pule, ulufale i le poloaiga i lalo ma kiliki "UI" mo lona faʻatinoga.

    upega tafailagi

  4. Saili i totonu o le lisi o faʻamatalaga le mea e tutusa ma lou igoa, ma faʻaoga le poloaiga lenei:

    netgroupgroup group Admins user_name / add

    Ae nai lo le igoa ole igoa, taʻu lou igoa, lea na e aoaoina i le fesoasoani a le poloaiga muamua. Kiliki "UI" mo lona faʻatinoga.

  5. O lenei ia e ulufale i le tulafono lea ma toe kiliki. "UI".

    netgroupgroup Tagata faʻaaoga user_name / delete

    E pei o le mataupu muamua,igoa ole igoa- o lou igoa lenei.

  6. A maeʻa le faʻatinoga o lenei poloaiga, o le a maua e lau faʻamatalaga Pule a le Pule ma o le a aveesea mai le lisi o tagata masani. Kuni le musumusuga o le poloaiga ma toe amata le komepiuta.

    Manatua: Afai o loʻo e faʻaaogaina le faʻaPeretania o le Windows, e tatau ona e ulufale i luga o tulafono ae le o upu "Pule" ma "Tagata faaaoga" "Pule" ma "Tagata faaaoga" (e aunoa ma ni upusii). I le faaopoopo atu, afai o le igoa o le tagata e aofia ai ni upu se lua pe sili atu foi, e tatau ona sii mai.

    Vaʻai foi: Faʻapefea ona ulufale i le Windows ma le pule faʻale pulega

Faaiuga

I le taimi nei, i le iloa o le faʻafeiloaia o aia a Pule i isi tagata faʻaoga ma maua oe lava ia, o le a mafai ona sili atu lou faʻaaogaina o le Windows 10 ma faia i totonu soʻo se gaioiga na manaʻomia muamua.