Laʻasaga "O loʻo misi le BOOTMGR i luga o cntrl + alt + del" ma se lanu uliuli pe a faʻapipiʻiina Windows. Le mea e fai

Talofa

O le isi aso na ou feagai ai ma se mea le lelei "BOOTMGR o loʻo misi ...", lea na aliali mai ina ua faʻaogaina le komepiuta (i le auala, faʻapipiʻi le Windows 8 i le komepiuta). E mafai ona vave faʻasaʻo le mea sese i le aveeseina lea o le tele o faʻasalalau mai le lauulu ina ia mafai ona faʻamatala auiliili le mea e fai i se faafitauli tutusa (ou te manatu o le a silia ma le luaselau tagata latou te feagai) ...

I se tulaga lautele, o se mea sese e ono tulaʻi i luga o nisi mafuaaga: mo se faʻataʻitaʻiga, e te tuʻuina atu se isi puʻupuʻu i totonu o le komepiuta ma e le faia tulaga talafeagai; seti pe suia ia tulaga BIOS; faʻaaogaina le komipiuta (mo se faʻataʻitaʻiga, i le taimi o se malosiaga faafuaseʻi).

I le komepiuta lea na tupu ai le mea sese, na tupu le mea lenei: i le taimi o le taaloga, na "tautau", o le mea na ita ai le tagata faaaoga, e le lava le faatali laitiiti, ma sa na ona motusia mai le fesootaiga. O le aso na sosoo ai, ina ua faʻaogaina le komepiuta, e leʻi toe utaina le Windows 8, o loʻo faʻaalia ai se lanu uliuli ma le sese "BOOTMGR is ..." (silasila ataata i lalo). Ia, o le mea la, sa i ai le komepiuta ma aʻu ...

Ata 1. Mea sese "bootmgr o loʻo misi lomitusi cntrl + alt + del toe toe amata" pe a liliu le komepiuta. E mafai ona toe faʻafou le komepiuta ...

Faʻasalaga sese a BOOTMGR

Ina ia toe faʻafoʻisia le faatinoga o le komepiuta, matou te manaʻomia se masini komepiuta pulou USB i le Windows OS o le version na e faʻapipiʻiina i luga o lau puʻupuʻu. Ina ia le toe faia, o le a ou tuuina atu ni sootaga i mataupu nei:

1. Mataupu i luga o le auala e fatuina ai se masini komepiuta pulou flash flash:

2. Faʻafefea e mafai ai ona oso mai se taʻavale afi i le BIOS:

O le mea lea, pe afai e te manuia mai i se taavale eletise (i laʻu faataitaiga, faʻaaogaina le Windows 8, o le lisi ma le Windows 7 o le a ese lava, ae o mea uma lava e faia i le auala lava e tasi) - o le ae vaaia se mea faapenei (vaai i le ata 2 i lalo).

Na o le kiliki i le isi.

Ata 2. Amataina le faʻatulagaina o le Windows 8.

O le faʻaaogaina o le Windows 8 e le talafeagai, i le laasaga lona lua, e tatau ona tatou toe fesili i le mea tatou te mananao e fai: ia faʻaauauina le OS, poʻo taumafai e toe faʻafoʻi le OS tuai sa i luga o le disiki. Filifili le galuega "toefuatai" (i le tulimanu pito i lalo o le mata, tagaʻii le ata 3).

Ata 3. Toe faʻafoʻiina o mea.

I le laasaga e sosoo ai, filifili le vaega o le "OS diagnostics".

Ata 4. Faʻailogaina le Windows 8.

Alu i le vaega o filifiliga filifiliga.

Ata 5. Filifiliga filifilia.

Ia filifilia nei le galuega "Faʻaalia i le Amataina - faafitauli faʻafitauli e faʻalavelave ai i le faʻatauina o Windows."

Ata 6. Faʻaleleia o le faʻatauina o le OS.

I le laasaga e sosoo ai ua talosagaina i tatou e taʻu mai le faiga e toe faʻaleleia. Afai e faʻapipiʻi le Windows i luga o le disk i le mea e tasi, ona leai lea o se mea e filifili mai ai.

Ata 7. O le filifiliga o OS e toe faʻafoʻi.

Ona e faʻatali lea mo nai minute. Mo se faʻataʻitaʻiga, faatasi ai ma loʻu faafitauli - na toe foʻi mai le polokalama i le maeʻa ai o le 3 minute talu ona le toe faia le galuega "toe faʻaleleia o le taʻavale" seia oʻo i le iʻuga.

Ae e le taua tele, i le tele o tulaga i se mea sese ma pe a maeʻa se "toe faʻaleleia o galuega" - pe a uma le toe faʻafouina o le komepiuta, o le a galue ('aua le galo le aveeseina o le pulou USB USB mai USB)! I le auala, na maua ai lau komepiuta, Windows 8, ma e leai se mea na tupu ...

Ata 8. Toe maua mai o taunuuga ...

O le isi mafuaaga o le kolati a le BOOTMGR ua misi o loʻo taoto i le mea moni na filifilia sese le diskoso mo le taaʻa (atonu e mafai ona faʻafuaseʻi ona leiloloa ia tulaga ole BIOS). I le masani ai, e le maua e le tino ia faamaumauga o ulutala i luga o le disk, e avatu ia te oe se savali i luga o se lauulu uliuli "mea sese, e leai se mea e ave ai, oomi i luga o faamau nei e toe faʻafou ai" (ae i le Igilisi)

E tatau ona e alu i Bios ma vaʻai i le faʻailoga (e masani lava o loʻo i ai se vaega BOOT i le lisi Bios). O le tele o kulini e faʻaaoga e ulufale ai Bios. F2 poʻo Aveese. Faʻalogo lelei i le pupuni o le PC pe a utaina; o loʻo i ai pea le faʻaogaina o paʻu i le BIOS.

Ata 9. Le faamau e ulufale i le nofoaga Bios - F2.

Le isi a matou fiafia i le vaega o le BOOT. I le sikikopipilama i lalo, o le mea muamua o le faimalaga mai se taavale afi, ona naʻo le HDD. I nisi tulaga, e tatau ona e sui ma tuu i le mea muamua le faʻa mai le disasiosi HDD (e faʻamaʻo ai le mea sese "BOOTMGR is ...").

Ata 10. Vaega o le komepiuta komepiuta: 1) i le mea muamua o le oso mai se taavale afi; 2) i luga o le faʻa lona lua mai le puʻupuʻu.

A maeʻa ona faʻatulagaina, aua neʻi galo le faʻapolopoloina o faʻailoga na faia i le BIOS (F10 - laveai ma alu i le ata numera 10, silasila i luga).

Atonu e te manaʻomia tusiga e uiga i le toe faʻatuina o faatulagaga a le BIOS (o nisi taimi fesoasoani):

PS

O nisi taimi, i le auala, e toe foia ai se mea sese faapena, e tatau ona e toe faʻafoʻatoaina le Windows (aʻo leʻi faia lenei mea, e fautuaina e teu uma faʻamatalaga mai tagata mai le C: tifaga i se isi vaeluaga masini e faʻaaoga ai le faʻamalosi).

O lena mea uma mo aso nei. Le manuia tele i tagata uma!